Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!
Raspunsuri - Pagina 4
adri28 spune:
SSABrya , cred ca si eu o sa raman la Klorane si nu e vorba de reclama , sper sa nu se supere nimeni, dar unele dintre noi chiar avem nevoie de parerile celor care sunt mai cu experienta si pot sa o impartaseasca si cu noi. 
S33 cu 
AllyLaur spune:
Strumpitz, inca nu am schimbat salteaua...ca sotul munceste pana la 17.30 si o lasam pe week. De Andreea, nu mai stiu nimic momentan
, i-am trimis mesaj si astept sa imi raspunda cand poate. Nu vreau sa o deranjez de la alaptat sau vizite
.
Ma bucur ca ti-a venit ajutorul desii, nu te lasi prea usor ”satisfacuta”![]()
. Incearca sa te menajezi cat mai mult Strumfule ca nu-i de gluma, sincer acum.

Ally ,
Eduard 35 sapt bebe
AMR 5 saptamani MAXIM !!! 
AllyLaur spune:
Peste 3 saptamani vine mama 

!!!
Stefy, tu ce mai faci??? Cum este cu mami tau alaturi???Stiu raspunsul
....minunat
!!! Hai ca ap pus o intrebare retorica
! 
Ally ,
Eduard 35 sapt bebe
strumphitza spune:
bai eu nu ma mai joc, la toate va vin mamele si numai a mea nu o sa vina 
.. lui Ailed, tie Ally, la Stefy deja e acolo la ea ... si eu ?? eu a cui raman ?? 

Ally, eu ma menajez, nu ai vazut
, am frecat numai chiuveta si aragazul azi, in rest am fost fetita cuminte ![]()

Danielle, asa-i ca o sa ma stie toti bulgarii si o sa fuga de mine?
deja cred ca-s ca si calul cel breaz ?
nihahahaha
Uh ohh... mi s-au urcat aburii la cap, da nu de la licori de-ale lui Bchus
, de la ciorba de perisoare, ca gatesc cina
abia astept sa termin sa pap
..si nu , nu i-am dat carpe diferite, desi voiam, dar am spus ca deja exagerez, ca oamenii normali nu fac, ca mine, eu-s aia cu pluta 
Tre sa mai spun ca m-am dus in urma ei dupa ce a plecat si am dezinfectat inca odata toaletele ?
am auzit ca a fost la baie jos la parter si am fost si am dezinfectat acolo si apoi m-am dus sus , am schimbat si aruncat la spalat si toate prosoapele de prin bai de le aveam
mai bine ma duc eu la borsu` meu , poate-mi mai trece din prostie , dar nu cred ca asta nu se trateaza, ca de se trata, imi gaseam eu leac de mult
sper odata cu aparitia lui bebe sa ma lecuiesc de curatenii si de multe altele, dar nu poci ca sa spui in public ![]()
, adica pot dar deja v-am facut capul calendar pe azi si ...ouch..si gogoasa m-a luat la shuturi vad ca imi da la coaste, ce-o fi zicand si ea saraca, du-te mami si termina mancarea ca e tarziu si lasa prostiile 
![]()

_
Mind the Bump!
36+
Sophia Nicole
AMR 4 saptamani
strumphitza spune:
nah ca amu` am si 3 stele rosii in frunte , ca si calul cel breaz ... ni haha ha
jur ca nu am baut gaz azi 
am fugit pana nu veniti dupa mine cu batele 

PS: scuzati moldovenismele da` mi s-o facut oleac dor di cand ne-o zas Pisuc de mucenici moldovinesti
_
Mind the Bump!
36+
Sophia Nicole
AMR 4 saptamani
AllyLaur spune:
Strumpitz, am zis ca doar eu sunt mai obsedata asa....dar, nu imi este rusine nici cu tine 

Ce ma fac acum ca vreau si eu o ciorbita cu perisoare
....asa mai acruta...cum facem??
Hai nu fii trista ca nu vine mami tau...
...Ai intrebat, a cui ramai?,... a noastra, a tuturor
!!!
Ally ,
Eduard 35 sapt bebe
strumphitza spune:
aistia spun aicea ca strumphitza e membru matur, eu nu cred... eu cred ca-s inca la vreo 10ani, hai maxim 12
vai ce-am baut azi ? rad de una singura la glumele mele ?! 

valea cu mine, ca dealul-i mare

_
Mind the Bump!
36+
Sophia Nicole
AMR 4 saptamani
alina06st spune:
Dorinut@, bine ati ajuns acasa!!! Tare dulce micutul tau, m-am topit uitandu-ma la poza...
Roxy, inteleg ca folosestti pompa cu succes. Ce ti-ai luat?
Strumphy, sa stii ca te inteleg perfect cu dezinfectatul bailor. Si eu am o obsesie cu asta. Da, lasa ca mai bine obsedata decat cu cine stie ce pe cap...
Fetelor, sunt bucuroasa, in seara asta nu mi s-a mai umflat piciorul. Asa ca va multumesc inca o data tuturor pt sfaturi 
Ssabrya, sa folosesti sanatoasa cumparaturile. Si eu am inceput sa mai iau cate ceva. Zici ca de pa amazon.co.uk, ai comandat si tu? Am si eu cateva produse care-mi fac cu ochiul.
Maine naste cineva?
in S 32+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 8 saptamani 
scrish spune:
gata, s-a mai dus o zi si eu iar pic lata, se vede ca inca nu a trecut de tot pacatoasa asta de raceala...bine ca macar se duce incet, foarte incet dar sigur...
am primit azi niste hainute pentru bebe de la o prietena care s-a intors din state, ii dadusem eu comanda mai demult si acum s-a intors acasa, sunt absolut incantata
de abia astept sa le poarte bebe al meu![]()
shtrumph maine negresit pun poze. mai am doar o chestie de pus, si anume manere la dulap
dar oricum, maine ma apuc de curatenie si o sa fie totul gata
btw, vezi ca Lucas il cheama pe bebe lui yasmi, pe al meu il cheama Luca fara s ![]()
m-a apucat si pe mine nebunia, am senzatia ca nasc maine si ca trebuie sa termin totul imediat
cred ca weekendul asta nu o sa stau locului si recuperez tot ce n am facut sapt trecuta
cu putin noroc, sapt asta ii terminam si baia, mai am de montat un wc (maine) si sa ii cumpar cadita cu suport. daca ma supar ii cumpar si o ratza plutitoare![]()
mamicile!
Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)
AllyLaur spune:
Am primit mesaj de la Andreea
!!!
Spune ca astazi a primit cel mai frumos martisor, ca a venit acasa cu minunea ei mica
. Este extrem de cuminte, doarme foarte mult. Inca nu are lapte dar,de maine incepe sa se mulga cu acea pompa pt ca are dureri. A zis ca ieri a fost cea mai cumplita zi din viata ei
, a avut dureri de nedescris , incat la 2-3 ai administru anestezic ca altfel nu cedau durerile. Astazi s-a simtit mai bine, dar nu poate face mai nimic, abia se misca, dar este fericita ca are o minune de copil
. O sa intre pe forum imediat cum se va simtii mai bine .
Va trimite la toate pupici si tine sa precizeze ca are dureri
!!!
Ally ,
Eduard 35 sapt bebe