Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!
Iar vine frigul. Am vazut azi dimineata la stiri ca in Moldova erau -16 grade .
Eladea, eu nu ma prea pricep la anticonceptionale. Eu doar prezervative am folosit si atat. Dar nu mai vrei tu si o fetita?
Mi se pare ideal : 2 baietei si o fetita!!! . Adica, asa mi-ar place mie!!!
Crissy, multa sanatate lui Bea, draga de ea!! Sunt de acord cu Bumblebee...nu e de joaca cu boala asta. Doamne ajuta, sa se vindece repede...Ma gandesc mult la voi
Eu am inceput sa fac modificari in camera si pe hol. Tb sa ma comport ca si cand as avea un catel mic, care roade tot. Nu mai pot lasa deloc incaltarile libere...ieri s-a tarat pe hol si l-am gasit cu adidasii mei in gura!!! Am in camera o veioza, mare, stil lampadar. Si la aia merge si roade cablul, dar nu asta e pb mare, ca oricum o scot din priza si nu se poate curenta, dar o trage peste el. Si sertarele le deschide intr-o veselie si apoi se loveste in ele, ca nu e aceasi distanta si se miorlaie. A inceput si el sa umble in 4 labe, dar tot taratul e baza, mai ales cand se grabeste undeva...
La tv nu mai are voie decat 5 min dimineata si 5 seara. Statea si se uita la bebe TV intr-o veselie. Mi-am dat seama intr-o zi ca el plangea ca nu i-am dat drumul la desene. Si uite asa , nici eu nu ma mai uit la tv, decat dupa ce adoarme el si eram dependenta de tv. Acum citesc toata ziua. Il pun pe jos cu jucariile si eu stau si-l supraveghez cu cartea in mana. Noroc ca mi-am facut stoc de carti de la anticariat!!!
La multi ani Rebeca, Giulia, Alexandru!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana, mai vroiam sa iti zic ca nu cred ca e nici o problema ca nu i-au mai iesit dintisori lui Rebe, nu cred ca exista un anumit interval de timp intre dinti care trebuie respectat.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Pt Cris cu mult drag poate ajuta...

scrasnete din dinti - bruxism: luari 3 granule dimineata si seara din remediul ales atat pt copii cat si pt adulti:
- copil nervos, viermisori China 7ch
- eruptii dentare Chamomilla Hyoscyamus 9ch
- nevralgie dentara Coffea 9ch
(Homeopatia pentru toti, Dr. Gerard Pacaud, ed. Teora)

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata!!
Iar vine frigul. Am vazut azi dimineata la stiri ca in Moldova erau -16 grade .

nu mai vreau...

Citat:

Eladea, eu nu ma prea pricep la anticonceptionale. Eu doar prezervative am folosit si atat. Dar nu mai vrei tu si o fetita?
Mi se pare ideal : 2 baietei si o fetita!!! . Adica, asa mi-ar place mie!!!
ce frumos are fi
si noi tot prezervative...eu nu ma mai leg la cap cu pastile si ora la cre se iau si vezi sa nu uiti etc

Citat:

Eu am inceput sa fac modificari in camera si pe hol. Tb sa ma comport ca si cand as avea un catel mic, care roade tot. Nu mai pot lasa deloc incaltarile libere...ieri s-a tarat pe hol si l-am gasit cu adidasii mei in gura!!! Am in camera o veioza, mare, stil lampadar. Si la aia merge si roade cablul, dar nu asta e pb mare, ca oricum o scot din priza si nu se poate curenta, dar o trage peste el. Si sertarele le deschide intr-o veselie si apoi se loveste in ele, ca nu e aceasi distanta si se miorlaie. A inceput si el sa umble in 4 labe, dar tot taratul e baza, mai ales cand se grabeste undeva...
La tv nu mai are voie decat 5 min dimineata si 5 seara. Statea si se uita la bebe TV intr-o veselie. Mi-am dat seama intr-o zi ca el plangea ca nu i-am dat drumul la desene. Si uite asa , nici eu nu ma mai uit la tv, decat dupa ce adoarme el si eram dependenta de tv. Acum citesc toata ziua. Il pun pe jos cu jucariile si eu stau si-l supraveghez cu cartea in mana. Noroc ca mi-am facut stoc de carti de la anticariat!!!

mi-l si inchipui umbland la adidasi

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

La multi ani pentru cei sarbatoriti astazi
Rebeca
Giulia
Alexandru

fetelor care stati la etj.6 cum e?
eu am stat maxim la 4 si la 6 mi se pare ca sunt atat de sussss...
am gasit un apartament cu 4 camere, bloc vechi
e ceea ce cautam noi cu 2 exceptii: balcon mic si etj 6 ...noi vroiam 1-2-3 si balcon de 8m...in rest apartamentul ca si suprafata si impartiore e exact ce doream noi...
a fost al unei persoane care nu si-a putut plati creditul iar banca l-a scos la licitatie...un tip cu pile si relatii l-a cumparat si ni-l da la 47.000euro...va dati seama cu cat l-a cumparat el , ca uite asa sunt in Ro persoane care au bani de nu stiu ce sa faca cu ei
si am gasit unul identic doar ca la etj.2, hol lung in aceeasi zona la cateva blocuri distanta 59.000
sa nu va inchipuiti ca se poate pastra ceva din cele 2 ca zici ca au locuit animale acolo, inclusiv mucegai pe pereti...asa inca 15.000 euro ar fi o renovare totala
acu nu stiu ce sa facem...

asa ca spuneti-mi cum e la inaltime

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza mamici...
greu mai ajung pe forum.
Vreau sa va multumesc pt urari, am implinit 8 lunite, acum mergem pe 9.
Suntem sanatosi, stam in picioruse cat de mult putem, incepem sa pasim, cred ca am sarit peste etapa mersului de-a busilea, mai mult ne taram ca o rama. Noptile devin frumoase si linistite cu o singura trezire de papa la 4 dimi si apoi la 9. Am acceptat si lp, folosim humana, iar noaptea si uneori ziua bagam tzatzi.
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR: REBECA, GIULIA, ALEXANDRU SA CREASCA MARI SI SANATOSI.
Am introdus pestele si sucul de sfecla. Nu prea au avut succes, asta e.
Nu mai stiu cine zicea, parca Crispro, daca nu ma insel ca la indemnizatie a primit banuti mai putini decat se astepta, la fel am patit si eu si nu imi explic de ce, pt ca stiam ca se revine la 85%. Poate luna asta sa am o surpiza placuta.
Crissy imi pare atat de rau ca sunteti bolnavioare, sper sa treceti cu bine si de etapa asta mai putin fericita.
Mi-am propus azi sa merg cu copilul in Afi sper sa si reusec sa ajung, stau apropape dar parca mersul cu autobuzul ma da inapoi. Vedem
va pup mamici...

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

RB-BB

Alexandru Radu de nela_didea
Giulia de luana081985

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI BEBELASI DRAGALASI!

Mergi la inceput

Oana numai la etaj am stat , mai sus de 6 la ultimul etaj nu e de stat, e frig iarna si prea cald vara, dar tot ce e de la 10 in jos e foarte ok.

nici nu mai stiu cum e sa stai mai jos, iar ai mei stau la parter

Mergi la inceput

dupa cum povesteam zilele trecute...m-am ascuns in dormitor sa imi beau cafeaua si sa va pe voi

dar acusica ies sa ma pregatesc de iesit afara, ii dau fructele si il scot la somnic eu, ca la 12 jumate avem kineto si poate azi reusim sa ajungem

PAULA ce tare e Raul!! imi place de el, si e cumintel daca poti sa stai sa citesti si el se joaca in voie

Andrei se mai joaca singurel, dar tu sa stai sa il supraveghezi, eventual sa te joci si tu cu el, daca te vede cu ceva in mana, repede vrea si el

ANDREEA felicitari pentru dintoc no 3

la noi nimic cred ca ma arunc pe geam pana ies dintii astia

CRIS si voi cu maraieli si chef de povesti? asa si noi, aseara nu stia cum sa adoarma mai repede, asa ca ia ghiciti cine avea chef de povesti la 1 noaptea si mami cu ochii inchisi il legana poate poate se culca la loc apoi la 4, la 6 si spre bucuria lu mami la 7.20 trezirea finala, ce e inainte de ora asta se lasa cu muuuulltaaa oboseala pentru mami

maine mergem sa ne intepam

azi e soare in Bucuresti, frig, dar macar e soare, ne mai inveselim si noi

aaa, voiam sa va zic ca atunci cand e f frig , eu l-am gasit cu piciorutele reci pe andrei, chiar si in sacul de lana. si m-am trezit si eu pe 1 martie sa ii pun si o paturica pe el, si uite asa picioare calde, manute calde si mami si puiut fericiti

eu salvez toate retetele de la voi, pentru cand oi mai avea timp de bucatarit

Mergi la inceput

retete de biscuiti inainte de 6 luni

125 gr faina de orez, 250 gr faina ovaz, 1 lingura ulei de masline, aprox 125 ml apa

se amesteca ingredientele, atentie la apa, nu se pune toata o data ci in functie de cat cere compozitia. este nevoie sa mai fie nevoie, sau sa fie nevoie de mai putina. la fel, este posibil sa mai fie nevoie de putin ulei.

aluatul obtinut este vartos si desface pe degete.

se intinde o foaie pe planseta presarata cu faina, foaia cat mai subtire, de preferat de circa 1 mm. se decupeaza forme de biscuiti patrate sau rotunde care se aseaza in tava mare de la aragaz in care s-a pus o hartie de pergament
se da tava la cuptor, la foc potrivit, si se lasa pana se rumenesc putin. in circa 25 minute sunt gata

Mergi la inceput