Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

salutare!

o primavara frumoasa, cu multa lumina si caldura in suflete dar si afara, ca ne-am saturat de frig. vrem haine subtiri, fara caciuli nesuferite!

idalis, pupam martisorul vaccinat, sa treaca durerea de la piciorus. noua ne-a zis doc. sa-i punem comprese cu rivanol de la frigider, in caz ca se umfla/inroseste locul.

adelina, imi pare tare rau ca Darius are probleme cu burtica. sper sa se obisnuiasca cit mai curind cu noul regim alimentar. tocmai de asta trag si eu de alaptat, sa ii dau lui Tudor ragaz sa mai creasca si sa se maturizeze. nu vrei sa stii cit chin si pe mine si pe el, ba cu bibe, ba cu lingurita, ba cu seringa
oricum lapticul are mai multe calorii dcit legumele si fructele, deci mai degraba acum are sanse sa faca falcutele mari

Mari, l-am vizionat pe Vlad la masa. e haios foc. i l-am aratat si sotului, sa vada ce ne asteapta in curind. sper ca in afara de fata, baveta si imprejurimi sa ajunga ceva din amestecuri si in stomacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

am uitat sa ma 'laud': iar am avut un canal infundat la tzitzi II. nush' de la ce ar putea fi, ca prima data am zis ca a fost de la raceala, dar acum nu mai am nimic de felul asta. incerc sa iau la puricat skimbarile din ultima vreme, dar tot nu-mi iese nici un rezultat.
am mai citit pe net si se spune ca una din cauze ar fi si oboseala, stresul. daca ma uit la cit e ceasul acum...

ia uitati cum arata ieri Tudorul vaccinat, ca nu m-amputut abtine sa nu-l pozez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare dragele mele!
Am intrat foarte scurt sa va urez tuturor La multi ani! Sa fiti bucuroase, sanatoase si fericite alaturi de cei dragi. Si daca se poate rasfatati de ai vostrii soti macar saptamana asta care e dedicata femeii.
Noi suntem bine. Dar eu sunt extrem de ocupata la servici si sunt prinsa si cu botezul care va fii sambata.
Mi dor sa stau cu voi la povesti si sper sa ma mai eloberez putin ca sa am timp.
O sa intru sa va arat poze de la botez.
Va pup dulce pe voi toate si pe scumpii vostrii bebici!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata . Poftiti la cafeluta. De papica daca vreti niste oua fierte si branzica.

Pupam bebelusii vaccinati sa nu mai fie maraiti. Maine facem si noi vaccinul de 4 luni. Ne-am decalat ca nu la avut si apoi din cauza surioarei care a racit.

O zi buna si

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ORAMONA, si multumim de cafea!
Noi am dormit excelent, iar, de la 8.30 aseara pana la 7.20 dimineata, cu 2 treziri pentru papa. Febra post-vaccinare nu a facut pana acum si sper sa nu faca nici de acum inainte.
Multumim de aprecieri
Voi citi tot din urma si revin.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vin si eu la cafea!

Fistiq, e un dulce Tudor vaccinatul!

A facut cineva vaccinul de 6 luni? Cum e? Noi trebuia azi, dar pt. ca sunt eu racita, aman cateva zile.

Va oferim si noi o felie de tort virtual ca azi, oficial, avem 6 luni. maama, ce-a mai trecut timpul...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

'neatza. Beau cafeaua cu voi repede ca nu stiu ce ma asteapta azi. Sper doar sa nu mai fie irascibil.
Mariuk pupam papaciosul Vlad. M-am distrat vazandu-l cum papa...abbbrrrr yaaahhhh

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!!
ORAMONA multumim de cfeluta si mic dejun!!
La multe lunite printeselor : Adelina,Emma Antonia,Andreea Bianca,Raisa Nicoleta !!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

pentru micile zane Adelina, Emma Antonia, Andreea Bianca, Raisa Nicoleta si pentru printisorul Matei . Sa cresteti la fel de frumos si mai departe. Vad ca din ce in ce mai multi bebelusi fac 6 lunite, jumatate de an, vai ce a mai trecut timpul, acusi ne trezim cu ei mari

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Nu-mi amintesc daca am pus vreodata acest link: http://www.piticulvesel.ro/carte/Retete_3_luni.htm , eu cred ca ma voi inspira cand va fi cazul.

Mergi la inceput