Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Maine la noi la firma e petrecerea de 8 martie... ce vremuri...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

si nu te poti duce si tu?

la noi nu se face pt ca eu eram initiatoarea

mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010)

Ba as putea, dar nu's de ce n-am dispozitie. Cred ca m-am facut cam lenesa...asta 1, dar as trece peste.
2. N-am cu cine sa las bolfosenia maine.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Maine la noi la firma e petrecerea de 8 martie... ce vremuri...

si nu te poti duce si tu?

la noi nu se face pt ca eu eram initiatoarea

Ba as putea, dar nu's de ce n-am dispozitie. Cred ca m-am facut cam lenesa...asta 1, dar as trece peste.
2. N-am cu cine sa las bolfosenia maine.

eu stii ce-as face in locul tau? mi-as lua bolfosenia si as trece macar sa salut lumea si tot ar fi ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Intrebare despre negresa: ce fel de bicarbonat folositi? De amoniu sau de sodiu? Sau nu conteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

M-ati omorat cu retetele voastre de prajituri. O sa incerc si eu pana la urma "Desteapta" dar de nu iasa nu stiu ce va fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Intrebare despre negresa: ce fel de bicarbonat folositi? De amoniu sau de sodiu? Sau nu conteaza?

Si mama...

de amoniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:

:)) Lora, Mari si celelalte "casnice", mie imi vine sa , zilnic, dar mai ales cand vb cu colege, prietene si bag seama ca nu vb decat despre copii, mancare, detergenti de scos pete

Trebuie sa facem ceva ca sa nu o luam razna. Hai cu solutii!!! Tricotatul cred ca ar merge (parca Ana spunea)...eu ma gandeam sa ma duc la sala (parca m-am laudat odata si p-aici ), dar n-am cu cine lasa copiii...ceva, orice ne-ar scoate din rutina asta.

Eu ma duc la sala de saptamana viitoare, dar nu de nevoie de a face si altceva ci de blugi care nu ma incap
Fetele din Timi, careva doritoare?

La petrecere ma tot cheama colegele, dar avand in vedere ca mai nou bb nu bea din biberon nu am cum sa lipsesc mai mult de 2 ore (+drumul fac 3) si atunci parca mai mult rau imi fac.

vreau si eu tiramisu..

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

M-ati omorat cu retetele voastre de prajituri. O sa incerc si eu pana la urma "Desteapta" dar de nu iasa nu stiu ce va fac.

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

Subscriu
Am bagat-o la cuptor...va zic peste o ora ce a iesit

AAaa..de unde stiu ca-i gata??? Ca proba scobitorii nu stiu daca merge daca la mijloc ramane cremoasa.
Capata vreo culoare anume???..nu de alta da sa n-o ard...am pus-o la 180 g 1 ora...sa modific ceva??

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Tutz vreau detalii!! La care sala? la ce ore? in ce zile??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

eveline abia astept sa-mi zici cum a iesit "destespta"!! Daca e buna fac si eu !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Tutz vreau detalii!! La care sala? la ce ore? in ce zile??

daca stii unde e paduricea dintre soarelui si girocului, pe acolo e o cladire noua, si au o sala noua, faina, curata. cica e 90 lei o luna, intrii si stai cat vrei, si doar dupa 5 e mai aglomerat. Eu as vrea sa ma duc miercuri si poate si sambata mai de dimineata, cand e maicamea de dupamasa la lucru, si de la 2-3 dupamasa cand maicamea e de dimineata la lucru

pt mine e foarte aproape, si obligatoriu, ca nu vreau sa-mi iau alti blugi. Si cand ma gandesc ca la o luna dupa nastere ma incapeau

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput