Puiuti de Sept-Oct 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
GORGY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Ancaroro.. nu numai ca nu beneficiem de CAS , dar mai platim in plus si pe la medici , si mai mult sunt convinsa ca nu nu o sa mai primim pensie... Oana , poate uneori conteaza mai mult o asig de sanatate sau o masa calda, decat 200lei la salar..Oricum m-ai socat pozitiv.. Gorgy... , ma bucur ca sunteti bine.. ce utrogestan ti-a dat de 100 sau 200? te sfatuiesc sa il iei intravaginal, mie mi-adat reactii f ciudate.. 13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
mamica
bujo spune:
Georgi bine ca ai fost la medic. Utrogestanul oral poate da greturi si ameteli. Si eu tot vaginal am luat.
bujo mami de Filip si 12+
seidana spune:
Gorgi.. eu iau 2 dar de 200 , deci 4 de 100 , inca le iau vaginal, una singura am luat oral si reactiile au fost o ameteala, de vedeam stelute, nu puteam sa ma ridic pe pe scaun , sau daca ma ridicam se inmuiau picioarele si ma bateam de pereti mergand.. se invartea camera cu mine, niciodata nu am fost ametita de batura, dar banuiesc ca e acelasi sentiment, si mi-a fost si rau si greata si somn..
Camady nu ai posibilitatea sa dai un telefon la dr si sa ii spui problema, poate este si suspensie cu aceleasi efecte.. scumpul de puiut cat e de rau , sa il mai inveti acu si cu pastilute.. ma doare sufletul cand ii vad asa bolnaviori
Zubi.. vrem poza... ce bine de tine ca mananci asa sanatos.. o sa fii manechin cu burta..
Eu nu am inceput cu cremele, cred ca e lene ...
In fiecare dimineata imi studiez balonasul, incepe sa se rotunjeasca, si e altfel ca in poze si e tare .. , deci cati ani ziceti ca am ?
13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
oanaiasi spune:
Seidana
Pentru tot ce primim muncim de ne ia naiba . Program infernal , cerinte iesite din comun , oameni afectati de criza care nu mai vor nimic ...etc
E greu , sa stii ...
Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
Stiu.. stiu.. norocul meu e ca nu lucrez cu oamenii , doar cu actele si ele nu fac mofturi.. :) Nu imi place munca cu oamenii si nici nu as mai putea lucra cu ei, desi toata lumea zice ca sunt o "person people" .. yeah right..
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Stiu.. stiu.. norocul meu e ca nu lucrez cu oamenii , doar cu actele si ele nu fac mofturi.. :) Nu imi place munca cu oamenii si nici nu as mai putea lucra cu ei, desi toata lumea zice ca sunt o "person people" .. yeah right.. 13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Si eu abia astept sa schimb macazul ....dupa atatia ani de lucru cu clientul ...nu mai pot ! Imi vine sa fug mancand pamantul!
Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
alayna spune:
Neatza burticoase dragi
Abia acum am ajuns si eu acasa de la servici si nu dovedsc sa citesc tot ce-ati scris.Harnicute mai sunteti,bine a spus cineva la inceput ca ne grabim sa terminam capitolul 13
Dimineata m-am trezit ca-mi sangera usor nasul.M-am speriat foarte tare .Ce-o fi insemnand?
Pe langa sangerare am simtit si o durere cumplita de cap si in gat .M-o fi prins vreun curent sau poate am racit ca am papat o inghetata acu' vreo 3 zile.
Vreau sa vina caldura ,m-am saturat de frig si sa vad oameni gripati si bolnavi oriunde ma intorc.
Eu aici lucrez intr-un restaurant (cu hotel) si am contact cu 100 de oameni zilnic din diferite colturi ale lumii.A inceput sa-mi fie groaza sa ating toate paharele ,farfuriile si tacamurile dupa ei,mai ales ca unii sunt raciti,azi am vazut unul cu boala de piele etc
Incerc sa ma spal mai des pe maini si inainte de a bea sau manca spal cu mainele mele vasele respective.
Pe strada merg cu fular la gura,adica imi acopera fata ,mi se vad numai ochii .Mi-e frica sa nu iau vreun virus ca n-am incotro s-o iau.
Azi m-a apucat si jale de casa ,de parinti...imi e dor de familie ,de mancarea mamei sa ma alinte cu bunataturile ei....trece timpul luna viitoare merg de Paste acasa si sigur o sa fiu cea mai rasfatata
Aseara am visat numai aiurea,o pereche de gemeni cu un singur cap ,apoi un copil cu malformatii cu cate 6 degete la fiecare mana si picior ,apoi un mort,apoi niste mirese alergau pe strada ,era fff cald si dintr-o data a inceput sa ninga m-am trezit foarte obosita si speriata .
Cea mai tare faza ,ieri v-am citit la capitolul celalalt cu vise erotice si am visat ca-mi curgea suc de mere din sani ,in loc de lapte .Deci fiind un vis erotic ,un indrznesc sa povestesc ce s-a intamplat mai departe
Nu retin numele celei care a scris ca ii e pofta de pizza sau spaghetti.Rau faci daca poti manca si nu mananci crezand ca e ff nesanatos.Papati cu masura fetelor.Eu am mancat de 3 ori pizza la Pizza Hut pana acum si lasagnia ,spaghetti mi-am facut acasa cand pofteam.
La prima sarcina aveam multe pofte si nu mancam.Ba ca e nesanatos,ba ca ingrasa ,ba ca e interzis etc si dupa ce am pierdut sarcina in fiecare noapte visam un bebe care papa din mancarea respectiva la care pofteam.
Ma duc sa trag un pui de somn si revin pe seara sa vad ce-ati mai scris.
9+
:)
GORGY spune:
Am inteles fetelor,eu deocamdata nu am avut nimic, dar daca ma lovesc de stare de rau sau ameteli sau ceva...o sa il iau si eu vaginal.
mamica
seidana spune:
Alayna.. eu am citit pe net ca incepand cu sapt 11-12-13 sunt obisnuite sangerarile nazale si durerile de cap, acum vazand ca burtica ta e mai mica nush ce sa zic...Si cosmarurile sunt cica normale in sarcina, provin din subconstientul care , ca si noi, e stresat ca sarcina sa fie bine.
Oana.. si sotul meu lucreaza cu clientii ( ingineri in speta), si el e f pasionat, cred ca depinde de om.. dar oricum toata stima si respect.. si iti doresc sa ajungi acolo unde iti doresti..
Gorgy.. oricum numai sa iti fie tie bine..
Eu nu pricep de ce dr da doua pastile utrogestan 100 si nu una de 200, la un mom dat n gaseam niciunde de 200 si voiam sa iau de 100 sa folosesc doua odata, insa farmaista cica ca nu am voie ca nu e tot una.. oare de ce? compozitia pastilelor e aceeasi, doar cant de progesteron difera..
May3 spune:
neatzaaa
azi noapte imi fu rau tare, drept urmare azi nu m-am dus la servici si acum zac in pat
si eu am citit ca sunt normale sangerarile nazale si cosmarurile.
auziti, dar ou prajit moale e ok de mancat?
mie numai moale imi place oul. si fiert si prajit...
dar mi-a fost frica sa mananc asa si pana acum le-am facut tari.
9+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii