LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Cadia, sanatate fetelor! Ce nasol sa fie amandoua cu febra....

Noroc cu mama care se ocupa de Clara si eu de Eliza, ca le schimbam sosetele cu otet pe banda.

Din fericire de ieri nu au mai facut febra.

Pana la urma ai mai luat ceva dr cu care ai nascut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Super tare asta cu "acelasi muncitor si aceeasi materie prima..".
Deci sa inteleg ca ar trebui sa imi caut alt muncitor daca vreau si eu o fetita?

Parca s-a scurtat ziua de cand s-a incalzit afara. Vin de la munca, inghit ceva repede si afara la plimbare. Astazi am plecat in parc si sa vedeti unde am ajuns. Ne-am intalnit cu un prieten de-al lui Marius care astepta la rand la frizerie. Zic, stati ca ne uitam si noi, poate se obisnuieste Marius si mergem si noi mai incolo.

Inauntru, o coafeza care aranja o doamna zice uitandu-se la noi: " A venit baiatul cu prietena la tuns sa il sustina" unde baiatul era celalalt baietel iar prietena era Marius
Am ras si eu copios si l-am intrebat pe Marius daca nu vrea si el pe masina sa il tunda. A zis da, ca i s-a parut interesant. Si a stat cuminte, cuminte cu mainile stranse pe ghidon. A facut minuni si foenul de la coafeza de ziceam mai sus ca se uita fascinat si la ea.

Deci sa vedem:

Ieri, dupa somn arata cam asa:
https://picasaweb.google.com/rn.paula/Martie2011#5584366861863789282

Si astazi dupa tuns arata cam asa:
https://picasaweb.google.com/rn.paula/Martie2011#5584368069997618770

Un pic de diferenta parca se vede, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

PAULA, ce baietzel mare si frumos.Ii sta suuuper, tuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Paula ii sta ff bine lui Marius tuns!
Cadia, sper ca-s ok fetele si azi.
Cristi hai mai ca eu am doua produse diferite dar ff draguta zicala
restu' pe unde umblati?
noi suntem ok, Patrick cu amigdalita si ferba 39 si peste.. mandra n-a luat nimic. inca sper sa ramana asa.
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, eu ma ingrozesc de ce citesc despre Japonia. Oare fetele noastre sunt ok? Nu sunt afectate de radiatii, criza alimentelor, etc? Este ingrozitor ce s-a ales dintr-o tara ca Japonia in cateva zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Sanatate bolnaviorilor .

Rox sa se faca bine Patrick si sa nu ia si Eva .

Cadia ce bine ca nu au mai facut temperatura, poate scapati curand .

Paula tare simpatic Marius cu noua freza ...trebuie sa-l tund si eu pe Razvi intr-unul din week=end-urile astea ca nu l-am mai tuns de la Craciun si are o pleata...

Eu am racit iar ...nu mai suport fratilor, sunt infundata peste tot, nu reusesc deloc sa dorm noaptea...m-am saturat...e deja a3a oara in sarcina asta cand racesc si ma gandesc cu groaza cat mai am. Si m-am facut si cat China , toata lumea ma intreaba daca sunt in 7 luni .

AMR aproape 1 luna si ne inrolam la gradi ...

O zi usoara tuturor (in Buc e haos de dimineata cu demonstratiile astora si motiunea lui Boc )

Crisspy, fericita de Razvi si 16 sapt

Mergi la inceput

Anuc, fetele sunt ok, au scris. citeste si la generale cand ai timp - isteria nu prea e... presa o amplifica. ce fac maimuticile mici???
Criss cum te simti?
sa va mai arat donsoara cu rochita noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

NATY, cu intarziere, iti urez LA MULTI ANI, SANATATE SI FERICIRE!

CRISSPY, de ce trebuie sa faci amniocenteza? Imi pare rau ca esti racita, o sa treaca, o sa vezi. Cat despre amnio, au facut multe fete si a fost ok. Gandeste-te la binele copilului tau si al tau si ai incredere in Dumnezeu ca totul va decurge bine. La ce dr mergi?

Fetelor din Japonia, ma gandesc la voi si la familiile voastre si ma rog ca totul sa treaca cat mai repede si fara consecinte!

Eu am fost la Viena, am cunoscut o dna dr f draguta, m-a consultat, mi-a luat analize si acum astept rezultatele iar peste o luna merg din nou. Dna dr mi-a spus ca vede f multe cazuri de acest gen, ca nu se poate pronunta din prima, dar ca este optimista ca nu e ceva grav sau care sa nu poata fi controlat. Mi-a mai spus ca sarcina nu e total exclusa, dar ca trebuie f atent monitorizata de o echipa interdisciplinara de medici. De unde sa gasesc eu asa ceva in Romania? Adica un ginecolog, un hematolog, un reumatolog, un internist...Si sa mai si colaboreze? Asa ca, asteptam...

Sunt in concediu si scriu la teza de doctorat, dar nu am nici chef, nici inspiratie...Afara e frumos si eu as sta sa ma joc cu Ale in contiuu.

Ale vorbeste de toate si in continuu, insa e intr-un fel de greva a foamei. O las in plata ei, pt ca mananca doar ardei umpluti. A inceput sa manance singura, nici nu vrea sa ma apropii de ea. Daca ar avea ceva, ma gandesc ca nu i-ar manca nici pe astia.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Rox, este superba printesa si rochita De unde ai cumparat-o, vreun pont? Cel mai tare imi place poza asta, il priveste atat de frumos pe Patrick
Cris, sanatate multa, nu poti sa iei nimic pt imunizare? Iti tin pumnii la amnio, o sa fie totul ok! Ce bine ca a mai ramas asa putin pana il iei pe Razvi la Buc Iar tu esti o mamica f frumoasa, nu te supara de comentariile celorlalti
Cadia, sanatate multa printeselor!
Bee, Doamne ajuta la Viena sa gasesti oameni competenti care sa te poata ajuta, si sper sa se rezelove cumva si cu bebe 2 Spor cu lucrarea de disertatie.
Paula, e un frumos Marius si cu gura pana la urechi
Cristi, ai fost simpatica cu aluatul
Ledi, cum mai e David?

Fetele din Japonia, cum sunteti? Ne gandim la voi!
Eu am fost impresionata ieri cand am citit stirea in care anuntau ca au casit sub daramaturi, dupa 3 zile, un bebe de 4 luni in viata! Numai Dumnezeu a fost langa el!

Va pup

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Flower, bine ai revenit. eu cred ca se gasesc medici care sa colaboreze bine impreuna... uite ca-s cazuri in trombofilie... trebuie sa se rezolve! tin pumnii. si bafta la scris teza
Anna, da, de la 7art.ro am luat rochita si musai sa ii laud, ca-s prompti, rapizi, draguti. am comandat luni prin internet, peste 2 ore m-au sunat, marti o aveam deja, prin curier rapid. deci... nota 10 si sa o tina tot asa. din Iasi sunt oamenii.

Mergi la inceput