LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu astazi am fost plecata la munca si abia acum ce mai vad la televizor. Doamne ce nenorocire .
Bine ca sunteti bine Yashi si Eli. Doamne sa nu mai fie si alte replici si nenorociri.

Micola mai bine mai scrii si te mai descarci si aici decat sa tii in tine. Sper sa gasesti curand ceva si sa se rezolve. Am trecut si eu prin asta acum ceva vreme, inainte sa imi gasesc primul job asa ca te inteleg, macar nu aveam copil.

Ledi, Cadia si cine mai are copii bolnaviori va doresc sa le treaca cat mai repede
Noi nu am mai ajuns sa facem controlul de 2 ani. Atunci era el bolnav si acum sunt atatia virusi pe la cabinet ca zau ca nu imi vine sa il duc.

Va pup, seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ce ma bucur ca sunteti bine, am intrat special sa vad cum snteti, dupa ce am vazut ce e in Japonia

Micola draga mea, iti trimit o imbratisare, nu mai fii necajita, o sa treaca

Anuc eu am nascut cu un barbat la privat si nu i-am dat nimic.

Noi suntem bine, Irina are 4500 la 2 luni, este o scumpa, rade cu gura pana la urechi exact cum facea si Vlad la varsta ei si e cam mucioasa, oare ce sa ii fac...nu are nimic altceva decat mucisori si eu nu fac altceva decat sa o aspir...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Pentru fetele care nu au FB

Vizionare placuta!

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna dimineata si un weekend minunat sa aveti! Se pare ca in sfarsit vine primavara.
yashy m-am gandit si eu la voi ieri si ma bucur din suflet ca sunteti bine si nu ati fost afectati de nenorocirea asta. Abea aseara am vazut si eu imagini cand am ajuns de la munca, ingrozitor...

fetelor, eu in timpul saptamanii mai intru asa un pic si mai citesc pe fuga cate ceva, dar sa mai scriu nu apuc. Am vazut toate pozele puse de voi si am admirat impreuna cu Thea fiecare licurici in parte: Aidan, Marius, David, Razvi, motanul si pisoiul lui Daiopri,Carla, printesele Clarei si cea a lui Carmen la botez...Sper sa nu fi uitat pe cineva.

Cu ceva intarziere zic si eu mezinei noastre La multi ani Carla! Iulia sa-ti traiasca fetita, e o "domnisoara" dulce si frumoasa
Lisa ti-am admirat ratusca, se vede ca-i place in apa

Am pus si eu cateva poze de la ziua Theei ca ramasesem datoare si ca sa nu ne uitati
https://picasaweb.google.com/crisaserban/Thea23Ani#5581031797344916770

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Arrie ce frumoasa e creata noastra, chiar ma gandeam cum mai arata, nici cu mama nu-mi e frica...frumoasa foc

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Ceau fetelor.
Am intrat azi special sa vad daca fetele din Japonia sunt bine,ma bucur ca sunt, va imbratisam si noi de aici.
Eu stiu ca am ramas restantiera cu multumiri pt. urarile de la 2 ani a papusii mele, va multumesc acum tuturor si imi cer scuze ca nu v-am multumit mai devreme.Am avut si noi un sfarsit de an nu tocmai roz(un accident de masina, cu fata in masina, din fericire nu am avut nimic, nici o zgarietura,dar masina s-a cerut schimbata,o perioada in care tremuram la volan,dar a trecut), un inceput de an mai bun dar papusa asta a mea nu ma lasa deloc la comp.Avem si noi tot felul de ocupatii, de la inot la programe speciale la un playground interior, Ary are momente cand prefera sa stea cu copii, alteori nu vrea sa se joace nimeni cu ea.Am vrut sa o duc la gradinita, m-am razgandit din cauza unei raceli, care a tinut 2 luni, poate o voi duce din aprilie.In reste vorbeste f mult si corect, desi acasa vb romaneste, fata mea este bilingva, de foarte multe ori imi raspunde in engleza,prinde foarte repede.In urmatoarele zile voi pune poze pe emailul comun.
Vreau sa le felicit si pe fetele care sunt din nou mamici.
O zi buna va doresc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Si eu am intrat ptr fetele din Japonia...nici nu ma mai uit la stiri ptr ca am plans cat ptr un an intreg...bine ca sunt safe fetele noastre macar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Unde ati fugit fetelor? Ati profitat de weekend-ul insorit?

Sa aveti o saptamana minunata!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Raluca la multi ani!! sa fii sanatoasa si fericita!
Eli, Adina, bine ca sunteti ok
Patricia, imi pare bine ca e ok Irina. ati scapat si de colici, da?
Arriel, e o scumpa Thea!
Lissa hihi ce mai inoata Anusca! brava.
ma duc la munci
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

ooooo

NATY Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri de fetele tale frumoase!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput