LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Anuc am avut si noi o perioada asa mai rea cu mancatul, ii scazusera si burtica si falcutele. Acum si-a revenit desi unele alimente ce ii placeau foarte tare nu le mai agreeaza. Si au crescut inapoi si burtica si falcutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Paula, asta ma gandesc si eu, ca e doar o perioada si-si revine, ca am avut si vremuri mai bune...dar nu pot sa nu ma gandesc ca nu are o cauza...sper sa nu fie vreo infectie, un e-coli ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetele, vreau si eu un sfat!
Eu am nascut la Medlife si nu i-am dat nimic drei. Ma duc la sfarsitul lunii la control si vreau sa-i dau ceva, dar nu stiu ce. Ma gandeam la un cos cu flori, un parfum, ceva. Voi ce ati face? Chiar am fost multumita si vreau sa-i ofer ceva din suflet.
Fetele care au nascut la privat, cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Paula buni, buni sfintisorii Am facut si cateva placintute cu branza, ca sa nu se plictiseasca sfintii singuri. Iti dai seama ca tot ieri s-au terminat. :))

Anuc daca tu simti ca vrei sa-i faci un mic cadou dritei, e f bine. Si un cos cu flori e ok. Imi place tare mult noua ta semnatura.

Crisspy au fost buni. Spor la cautari si sa gasiti ceea ce va doriti!

Multa sanatate tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Salutari si de la Chicago

noi azi am fost la Children's Museum,f dragut pt copii,eu m-am plictisit de numa.
sa va spun ce era acolo: un mic magazin special pt copii,cu carucioare mici,produse de carton identice cu cele din magazin,doar ca erau goale(lapte/suc/cereale/conserve/paine,etc),lista de cumparaturi.banuti falsi. Unii copii stateau la casa de marcat,altii faceau cumparaturi. Ana...fericita.Mai era un spital veterinar,un loc cu apa,unde prin diferite masinarii le aratau copiilor ce "puteri"are apa(exemplu:presiunea),un loc cu diferite instrumente muzicale, unde isi puteau compune singuri muzica(nu va zic ce era acolo si ce gaalgie).
nu am inteles de ce se numeste MUSEU,dar...a fost ok,dragut! Am sa pun poze pe mailul comun.

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Anuc eu nu i-am dus dr mele nici un cadou pretentios, numai un buchet mare de flori. Oricum eu dupa cezariana ma duceam in fiecare seara la ea sa-mi verifice cezariana.

Vroiam sa va intreb pe cele cu cezariana, daca in timpul celei de-a 2a sarcini ati simtit prima operatie din cand in cand ca va ustura...am asa momente cand simt usturime, nu foarte puternic...o sa-i zic dr cand merg sa o vad, dar mai e ceva pana atunci.

Lissa am vazut pozicile pe FB , super tare ca aveti multe posibilitati de a distra copii...noi pe aici mai lights .

Stiti de cutremurul din Japonia nu? Se spune ca a avut 8,4 grade...mi s-a zbarlit pielea pe mine . M-am tot gandit la Yashy, dar a lasat un mesaj pe FB spunand ca sunt bine .

Azi plec la Tzumpi, de-abia astept sa-l vad .

O zi usoara si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uauuu

yashy vino si la noi sa ne spui cum esti

o doamne ce traiesc oamenii aceeia

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Yashy nu mai era acasa, poate in zilele urmatoare sa ne spuna cum mai sunt.

Crisspy, fericita de Razvi si 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Fetele, vreau si eu un sfat!
Eu am nascut la Medlife si nu i-am dat nimic drei. Ma duc la sfarsitul lunii la control si vreau sa-i dau ceva, dar nu stiu ce. Ma gandeam la un cos cu flori, un parfum, ceva. Voi ce ati face? Chiar am fost multumita si vreau sa-i ofer ceva din suflet.
Fetele care au nascut la privat, cum ati procedat?

EU AM NASCUT LA MEDLIFE PE CLARA SI I-AM DAT DOCTORITEI UN PARFUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Multumesc fetelor pentru urarile de sanatate

Clara e mai Ok acum, i-a mai scazut febra.E pe antibiotic
In schimb e nasol Eliza. Face febra mare 39.2 in funduletz si o tin pe antiterice+sosete cu otet.Am avut din nou noapte alba.Diseara o sun pe pediatra sa vad dc incep cu antibiotic la Eliza.

Mergi la inceput