LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
Selene_Bunny spune:
Nu va stresati, ca o sa inceapa poznele...
Ieri, Carrefour, Daria in carucior, la casa. Emana un miros... specific.
Zice: "A facut caca". O data. OK. "A facut caca". A doua oara. Deja rosisem si zambeam... Fata de la casa ocupata cu produsele, auzise ea ceva, dar nu era sigura...
Si vine "bomba":
"Tanti, a facut caca!!!" Asa, tare, raspicat, adica, "auzi, femeie, io am zis deja de doua ori ca am facut, nu te-ai uitat la mine, vad ca tre' sa te trag de maneca, sa intelegi..."
Pfuuu, am zburat la baie, sa o schimb...
Noi acum incepem sa folosim persoanele - la pronume si verbe, adica nu mai raspunde la "iti place" cu "iti", ci cu "imi". "Imi place".
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
CADIA spune:
Heeeiii!!!
Salutare fetelor!!!!
Pun un link cu pozele de la botez.
https://picasaweb.google.com/cristea.claudia/BOTEZELIZA#
CADIA spune:
Vad ca vb de tuns. Si pe mine ma bate gandul s-o tund putin pe Clara, dar inca nu mi-am facut curaj
Fetelor, sunt cam disperata, am fost in wnd la nasi si baiatul lor cel mare (8 ani) a facut febra mare.Am sunat-o azi pe nasa, a fost cu el la doctor si cica are o viroza urata.I-i da antibiotic pe langa antitermice si tot face febra.
Mi-e groaza daca au luat si fetele, mai ales cea mica.Dar o sa vad peste vreo 2 zile, dupa ce trece perioada de incubatie.
lisssa_ana spune:
am admirat pozele
Iulia...ce fata harnica ai tu acolo...cum aspira draga de ea... . Tortul m-a dat gata,felictari!
cadia...f frumos a fost la botez
Mama de Ana si 22+
mara95 spune:
claudia, poate totusi nu ia nimic.s-a intamplat de mai multe ori ca flavi sa fie virusata si andru nu, desi stau nas in nas toata ziua.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
bpaula spune:
Cadia superbe fetitele, tare frumos a fost la botez!
Am vazut si pozele cu Carla, tare dulce mai e!
Cat despre tigrisorul Lucas numai fioros nu e, e dulce si simpatic foc.
Ingrid fara griji ca acusi te nauceste de cap cu vorbitul.
Alina spor la munci si naveta usoara
Va urez si eu de astazi LA MULTI ANI mamicilor! Sa fiti vesele, sanatoase si calde!
Maine toata ziua sunt la un training asa ca nu o sa am timp sa intru sau sa sarbatoresc. Va pup dulce de astazi
iuliacris spune:
Foarte frumoase pozele, Cadia! Ce pelerina eleganta a avut Eliza! Imi place mult mobila aia mov, tare vesela!
Nu te mai stresa cu imbolnavitul ca nu mai ai ce face decat sa speri ca n-au luat nimic.
Lisa, merci de aprecieri, tortul a fost foarte simplu de facut, dar a iesit simpatic intr-adevar.
Ne-am intors de la doctor, a plans Carla de cum am intrat acolo pana am ajuns acasa.
are 91 cm si 12,5 kg, i-au facut testul de fier si e OK.
veronica75 spune:
Vin si eu cu intarziere...
La multi ani! Carla sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa
Ilia- m-am uitat la pozici , superbe, am plans si am ras...(sunt gravida doar ), maiii, ce repede trece timpul, foarte frumos tortul, iar Carluta ma cucerit total .
Cadia, am tras cu ochiul si la pozicile voastre , meiiii, ce printese ai tu acolo , ce ochisori frumosi are Eliza si ce eleganta era la botez , voi toti aratati bine .
Ma intorc ca mai am de recuperat .
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
14 saptamani
CADIA spune:
LA MUUUULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI FETITELOR NOASTRE SCUMPE!!!
LISA, MARA, PAULA, VERONICA, IULIA, multumim de aprecieri si incurajari
IULIA, OOOoooo.....ce tort superb si cred si gustos.Iar Carla e superba cu antenutzele ei.
Leditia spune:
La multi ani dragelor!Sa aveti o zi superba!
Sanatate multa celor bolnaviori.
Imi cer scuze ca nu pot raspunde la fiecare in parte ca de obicei,am citit,m-am uitat pe poze,aveti niste copii absolut superbi,insa sunt intr-o perioada cu prea multe pe cap si sunt prea agitata ca sa mai pot gandi.
Va pup si va doresc toate cele bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.