Ce martisoare ati primit?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiraroby

ma bucur pt voi fetelor,toate ati primit cate ceva de la soti,cred ca eu sunt singura care a primit o frumoasa injuratura de la sot

in schimb,lumina ochilor mei,fiu-mio,mia desenat la gradi o inima cu manutele lui in mijloc si o felicitare,tot la gradi facuta,cu un ghiocel.
e bine ca e cineva care macar imi aduce aminte ca exist,

Fii indiferenta ,nu lasa sa te afecteze , nu te mai supara , totul se plateste in viata!

Bucura-te de ceea ce ai primit de la fiul tau , asta-i doar inceputul, fii sigura ca el este poate mai fericit decat tine ca a realizat singur asa ceva pentru mama lui!

Eu pastrez tot ceea ce-am primit de la fiul meu , prima floare pe care mi-a oferit-o (o am si-acum presata) era rupta din gradina , cu o codita foarte scurta ,ascunsa in mainile lui, la spate, era aproape ofilita saraca ,a venit spunandu-mi : daca ma pupi iti dau ceva (asta era obiceiul meu de a-i oferi ceva si sa primesc in schimb pupaturi luandu-ma de gat) . Anul acesta am primit de la el, de 8 martie,o cutie de bomboane Merci pe care le-am mancat impreuna si o zambila mov!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiraroby

ma bucur pt voi fetelor,toate ati primit cate ceva de la soti,cred ca eu sunt singura care a primit o frumoasa injuratura de la sot
in schimb,lumina ochilor mei,fiu-mio,mia desenat la gradi o inima cu manutele lui in mijloc si o felicitare,tot la gradi facuta,cu un ghiocel.
e bine ca e cineva care macar imi aduce aminte ca exist,

Uite de la mine si apoi Lasa, nu mai fi suparata ca toate trec!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput