Ce martisoare ati primit?
Raspunsuri - Pagina 2
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Nimic de la nimeni. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
No, eu pot sa ma laud, atunci, pentru ca l-am primit pe cel de la voi, duminica.

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Raza de soare spune:
Am primit de la un coleg un martisor - o floricica mov - si o zambila. M-a surprins placut. In schimb, sefu' si celalalt coleg n-au dat nimic.![]()
Sotul m-a asteptat acasa cu un buchet superb de trandafiri rosii...
si a luat flori si pentru piticuta noastra, care a fost tare incantata,
desi nu prea stie ea de ce le-a primit.
somalc spune:
Este o traditie f frumoasa - mai ales ca e pur romaneasca! Am primit cateva martisoare si flori - dar cele mai frumoase martisoare au fost cele de la fiul si sotul meu!

blue eyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Cel mai frumos martisor l-am primit inca de aseara, lucrat de fie`mea, un fluturas mov ![]() |
Prietenii stiu de ce?
blue eyes spune:
Eu mi-am pus o brosa in forma de floare la sacoul cu care m-am dus la munca pe 1 martie.
O prietena foarte buna a nascut pe 28 februare, cel mai frumos martisor primit in viata ei. 
mari_paun spune:
am primit flori(lalele) de la niste prietene , amrtisoare de la fratele meu si sot si bineinteles de la Ema
ana_25 spune:
Eu am primit un trandafir rosu de la sotul meu!![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
olim spune:
e prima data in 12 ani cand suntem in tara in aceasta perioada
am primit carti de la al meu sot

si o zabila
cosminiq spune:
Eu am primit multe flori anul asta!Si de 1 martie si de 8.
Baietelul meu mi-a dat un martisor si o felicitare superba.Sotul sa intrecut pe sine anul asta si mi-a indeplinit o dorinta :perie rotativa de par,electrica( nu zic firma! dar e misto>>
Anul asta toti au fost draguti:colegii de munca,finutii mei,parintii...
As vrea sa fie 8 Martie in fiecare zi!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
amiraroby spune:
ma bucur pt voi fetelor,toate ati primit cate ceva de la soti,cred ca eu sunt singura care a primit o frumoasa injuratura de la sot
in schimb,lumina ochilor mei,fiu-mio,mia desenat la gradi o inima cu manutele lui in mijloc si o felicitare,tot la gradi facuta,cu un ghiocel.
e bine ca e cineva care macar imi aduce aminte ca exist,