Ce martisoare ati primit?

Ce martisoare ati primit? | Autor: Oana-Laura

Link direct la acest mesaj

E o zi pe care nu ai cum sa nu o iubesti. Fie macar pentru motivul ca un martisor, sau doua, sau mai multe, iti impodobesc haina, aducand o unda de primavara in suflet. Zambesti si te declari incantat ca un copil sa oferi cuiva drag un martisor.
Eu am primit un trifoi, un buchet de lalele legat cu fir de martisor si multe plicuri cu martisoare pe care abia astept sa le deschid spre seara, cand am mai mult timp liber.

Voi ce martisoare ati primit? Tineti la traditia asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu tin la traditia asta...inca n-am primit nici un martisor, dar dupamasa voi darui cateva...si abia astept...probabil voi primi de la sotul...dar imi place mai mult sa daruiesc...la mama, la soacra, la matusi, etc...astazi chiar mergem si la med pediatru, care este femeie, si ii voi duce un martisor si ei si asistentei...si apoi ajungem la soacra...
acum doi ani cand eram la servici, am primit multe martisoare de la angajati...tare m-am bucurat...anul asta cum sunt in CIC, nu prea am de la cine sa primesc...
va doresc sa primiti cat mai multe martisoare frumoase

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

In fiecare an le cumpar baietilor mei multe martisoare pentru colegele lor, sunt tare incantati de aceasta zii, mi-e atat de drag de ei cand ii vad cu plasa plina de martisoare, dornici sa le ofere fetelor.
Eu am primit un cosulet cu ghiocei de la sotul meu, tare frumos, o bratara martisor si doua buchete de zambile de la colegi. O sa mai primesc de la copii probabil martisoare confectionate la scoala si la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu, desi sunt departe de tara, iubesc inca aceasta zi. Martisor voi primi confectionat de fetitza mea la scoala romaneasca de aici. La rindul meu m-am "ocupat din timp" (si multumesc pe aceasta calea "complicei mele") astfel incit fetitza sa primeasca de dimineata o bratara martisor si un martisor din argint cu un medalion cu 2 delfini (animalele ei preferate). A mai primit tot de la o fata draga de pe forum o bratara cu care a si plecat la scoala.

Tare imi e dor de perioada aceasta petrecuta in tara, cind peste tot sunt numai martisoare si miroase a primavara. Dar, incercam si aici sa ne invatam copii cu aceste obiceiuri frumoase!

O primavara la fel de insorita cum e azi la noi, va dorim tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Si noi avem martisoare!Eu am un cosar si fata o floare roz.M-am bucurat mult cand le-am primit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Un martisosr tip brosa (chit ca nu port) si am cadorisit-o pe nepotica cu un martisor tip bratara. De la sot lalele de dimineata. In rest o multime de zambile frumos mirositoare si martisoare cu insemne traditionale (cosar, trifoi cu 4 flori, buburuza, ghiocel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cel mai frumos martisor l-am primit inca de aseara, lucrat de fie`mea, un fluturas mov
Iar ea a primit de la mine bratara cu buburuze (multumim, Alinuk) si o poarta cu mare mandrie
Restul martisoarelor vor ajunge in cutia de bijuuri

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Eu am primit de la baiatul meu o inimioara foarte frumoasa si eu i-am dat o bratarica multumim Dodo si am luat la toti copii de la gradi si la doamne martisoare fluturasi din fimo si au fost foarte incantate si copii foarte fericiti

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nimic de la nimeni.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Nimic de la nimeni.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Idem!

Aa, ba da, un martisor virtual de la o prietena.

Insa nu am starea de spirit necesara pt. a sarbatori anul acesta 1 Martie... si nicicand nu va mai fi la fel. Eu am dus un martisor alb si pur la mormantul ingerasului meu.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Imi place aceasta zi !Pentru mine, primavara vine de azi. Traiesc aceasta renastere a naturii , eu insami ,,renasc" , iubesc soarele ,culorile,sunetul,mirosul primaverii,abia astept sa ma bucur de toate (se lasa asteptata dar va veni ea in curand)!

Am primit foarte multe flori, mai ales de sezon , martisoare....printre care un cosar superb (din argint ,n-am mai vazut de mult timp asa ceva)si o broasca testoasa (brosa)la fel de frumoasa!

http://www.youtube.com/watch?v=Hms3kqVvWUg&feature=related

La multi ani, o primavara frumoasa!

Mergi la inceput