Discutam despre: "Dieta RINA" (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norim spune:

scuze....am vazut ca am facut o gramada de greseli...degete zburdalnice...nu prea nimeresc tastatura :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Hristos A Inviat! Multa sanatate tuturor si Paste Fericit alaturi de cei dragi!!!Dupa sarbatori revin in forta si eu...Bun venit fetelor noi si spor la slabit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

PASTE FERICIT!
Multa sanatate si bucurie alaturi de cei dragi!
Pana acum m-am tinut tare cu dieta dar maine o las balta ca la cate bunatati am pregatit nu se poate sa nu gust si eu cate un pic din fiecare.Sper sa ma rezum la doar" un pic".
Revin in forta dupa Paste.

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Dragele mele, va doresc din toata inima
SARBATORI FERICITE!!!
Sa ne revedem cu bine dupa sfintele sarbatori!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacip spune:

Buna fetelor!!Ma alatur si eu voua..de maine incep sa tin si eu aceasta dieta pentru ca azi deja m-am napustit asupra frigiderului ;))Am citit o mare parte din discutiile voastre si am vazut ca vorbeati de o carte.Daca ma puteti ajuta si pe mine, sa o trimiteti la adresa de email andreiutza_scumpy@yahoo.com v-as fi recunoscatoare. Eu intru intr-o cursa contra cronometru pentru ca pe 20 august am nunta si deja nu imi mai vine rochia de mireasa...m-am ingrasat in ultima perioada destul de mult desi nu am facut excese:( Momentan am 60 de kg si as vrea sa dau cam 5 kg jos.

Mergi la inceput

Nu mai tine nimeni regim?Cum ati trecut de pasti??Ati reusit sa continuati cu dieta sau nu v-ati putut abtine cu atatea bunatati? Eu de azi incep dieta...astazi mananc fructe la micul dejun, oua cu salata, supa si apoi oua cu salata iar.Intrebarea mea este ce pot sa mananc intre mese daca mi se face foame?? am inteles ca fructele se pot manca doar dimineata ( exceptie este ziua de vitamine).Pentru cine are si vrea sa imi trimita si mie cartile adresa mea de mail este cu liniuta jos ;)) in mesajul anterior nu se vede deci e andreiutza_scumpy.Va multumesc anticipat.Sper sa mai intre cineva pe aici, sa nu fiu singura care sufera sau...voi toate ati slabit??ati ajuns la greutatea ideala si de asta nu mai intrati?:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hristos a inviat!!!!
Bine v-am regasit dragelor.Bineintels ca de Paste m-am porcit ca deh eu le fac trebuie sa si mananc sa vad daca-s bune .

Andreeacip ti-am trimis mail.

Spor la slabit dragelor ,vara-i aproape si ne asteapta soarele si marea asa ca da-tii bataie.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru mail, l-am primit acum.Pana acum ziua a fost usoara, acum imi este putin foame dar cam intr-o ora am sa o potolesc, am sa iau pranzul..pana atunci bag apa in mine .Spor la slabit fetelor..sa dea Dzeu sa ajungem acolo unde ne dorim fiecare dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Norim ti-am trimis si tie.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello
Reincep si eu de luni dieta,cine mai tine?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput