Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata mamici, si sa ne fie de bine mutatul in casuta noua
Simo multumim
cate un buchet de pentru fiecare din voi, e 1 martie, vine primavaraaaaaaa, iesim cu buburuzele in parc
Mayane de acord
va , o zi frumoasa sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata in casa noua, in luna noua, in viata noua!!!

Oricat am tinut sa fiu pe faza la predarea stafetei nu am reusit!Luiza mea a avut primii colici astnoapte iar eu prima panica din cauza colicilor, asa ca am facut km prin casa pana la 4 cand s-a linistit...Si uite asa am pierdut momentul asteptat!
Dar tin sa va multumesc si eu ca m-ati primit alaturi, ca m-ati incurajat si m-ati ascultat. Am gasit aici oameni cu suflet mare, PRIETENE,iar asta nu e putin. Mai tin sa va spun ca nu scapati de mine nici in noua casa, ma tin scai si poate da Domnul intr-o zi sa ne vedem toate, fata-n fata, cu bebeii toti.
La multi ani de Martisor!!...Noi avem martisoarele noastre, nu-i asa?Si ce martisoare!!
Va doresc o primavara cu soare in suflet!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata tuturor si bine v-am gasit in noua casuta!!!Imi pare rau ca nu am rezistat si eu aseara la predarea stafetei.
Va mltumesc tuturor pt cele 9 luni petrecute impreuna,imi sunteti tare dragi toate si va multumesc ca existati.
Noi avem ceva problemute si sunt tare suparata,dar mergem la analize si speram sa venim cu vesti bune.Am sa intru diseara sa va povestesc.
Multi si pt fiecare.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata! Adunarea sa servim primul nostru mic dejun in noua noastra casa...nu ma pricep la facut meniuri asa ca va las pe fiecare sa mancati ce va place si ceasca de cafea
Si nu in ultimul rand :
LA MULTI ANI SI SA AVEM O PRIMAVARA FRUMOASA!!!

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata mamicilor

Mai fetelor, Robi manca ca haplea si apoi varsa, ori in jet ca dimineata ori branzit
Nush ce sa i mai fac, oricum l as tine, ori cat l as bate pe spate, oricat de ridicat l as tine, lui tot ii curge lapte din gurita.

Pupici fetelor si sa ne fie de bine in noua casa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela,noi am rezolvat cu humana ar..este un lapte gros,cu faina de roscove,antirecurgitare. nu are valoare calorica in plus,deci nu ingrasa.
i-am dat de doua ori pe zi...cate o masura in lapte pe langa celelalte..adica la 90ml apa am pus o masura humana si 2 milumil. cam o saptamana i-am dat si vad ca de atunci e ok..mai scoate putin lapte afara cand ragaie..dar nu mai vomita.

Deea..te asteptam cu vesti bune

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!!!
BUN VENIT PRIMAVARA!
UN MOMENT EXTRAORDINAR PT INCEPUTURI INTR-O CASA NOUA!!!

indragostit de toti bebelusii in parte cu mult inainte de venirea primaverii! Si abia astept sa ii vedem impreuna cum cresc, cum percep ei lumea si viata si cum ne umplu sufletele de bucurie.

Pupacesc toate mamicile extraordinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza fetele,

Dc in alte nopti intram rapid sa va salut, acum, evident, am ratat predarea.

Dar bine ca va regasesc aici Sa fie un inceput de bun augur, ca vad ca avem ceva fulgi de nea (belsug) de 1 martie. Vorba Monikai, noi am primit deja martisoarele in ian si feb.
Ma duc la o cafelutza & croissant si recuperez cu cititul.

Mirela, si a mea indiferent cat o tin la ragait, tot mai da afara. O intrerup mai des cand suge, facem pauze de scos aerul; e mai bine, dar tot mai regurgiteaza dupa 30 -40 min in care o tin sus... Si o mai pun sa faca nani pe o parte, ca sa fiu sigura ca nu apar probleme. Oricum, ma dispera si pe mine, ca s-a prelungit masa foarte mult, pe cand manca linistita si nu tragea atata aer era mai bine; acu suntem fomisti mari..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna dimineata, dragelor! Bine v-am gasit in casuta noua! E cald si bine aici si miroase a primavara!

Din toata inima cate un ghiocel cu snurulet pentru fiecare, sa aveti o primavara minunata alaturi de buburuzele voastre dragi!

Am fost prezenta "din umbra" aseara, emotionant moment... Din pacate nu m-a lasat pitica sa scriu si eu ceva cu nici un chip, nici macar cu mana stanga, ca acum . A adormit la 1 si eu o data cu ea . Dar cine a dormit pana la 8 azi dimineata fara nici o pauza????

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Hai sa stric io toata veselia. Io am concediu maternal (dupa nastere) de 10 sapt.
Acum suntem in sapt. 8, deci io teoretic ar trebui sa ma intorc la job peste 3 sapt. O sa-mi mai iau 2 sapt. de concediu de odihna, deci se fac 5. Problema: io pana ma reapuc de lucru as vrea ca bebe sa nu mai manance noaptea. Atunci va avea 3 luni si as vrea sa pregatesc terenul pentru scoaterea mesei de noapte. D-aia am si intrebat-o pe madama asistenta cum anume sa fac.
E vreuna dintre mamicile cu 2 copii care a facut vreodata manevra asta ? si cum?
La carte zice ca dupa ce face 6 kg, metabolic vorbind, bebe nu mai e necesar sa manance noaptea. Eu nu mai alaptez, deci este obisnuit cu bibe. Daca stiti cum sa fac, spuneti-mi si mie, ca pana acum am primit 2 indicatii: lasa-l sa planga, dupa o sapt. se obisnuieste.

Mergi la inceput