Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 2
RaluKara spune:
LA MULTI ANI DE MARTISOR!!!
Sa fim iubite, fericite, implinite, linistite, cu zambetul pe buze adus de copiii nostri...
Pentru fiecare mamica un maaaaare
si un buchet de 
Toate sunteti speciale si ma bucur enorm ca v-am gasit!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
miremia spune:
Bine ati venit mamici de buburuze! Sa va traiasca bebelusii si sa va aduca numai bucurii!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Doloress spune:
Bine v-am regasit in casa noua, intr-adevar emotionant momentul, mai ales pentru cele dintre noi care stiu ca asta a fost ultima Odisee, ultima burtica, ultimele noua luni magice...
NU stiu altii cum sunt, insa pentru mine maternitatea e o minune, te simti parca o parte din divinitate cand simti ca dai viata, cand simti ca o celula mica , parte din tine, devine OM.
Si cu regret imi dau seama ca s-a sfarsit aceasta taina extraordinara... pe care am impartasit-o de doua ori, eu cu Dumnezeu...
La multi ani de martisor! O floare pentru fiecare mamica si pentru fiecare buburuza! Sa ne fie casa noua plina de zambete si soare, ca o zi de primavara, sa avem parte numai de vesti bune, de bebelusi sanatosi si voiosi, de mamici vesele si fericite! 

Mayane spune:
Simo, multumim de casuta noua.
Daca e ceva de corectat, o s-o facem pe drum. Sunt amanunte ![]()
V-am spus eu o data ca ma bucur si sufar alaturi de voi ca si cum fiecare copil ar fi al meu. E suficient sa va aruncati un ochi la pozele bebeilor si nu mai trebuie nici o explicatie. Asa simteam atunci, cand Darius era inca in cuibusor. Si acum mi se moaie inima la fiecare poveste, la fiecare zambet. Dar, intre timp puiul meu a iesit din gaoace. Si are al meu o vorba: "Puiul ciorii e cel mai frumos". ![]()
Abia astept sa ma laud si sa va aud laudandu-va cu ganguritul, cu rasul, cu dintisorii, cu primii pasi, cu primul an...
Pana atunci, din partea mea si a barbateilor mei, cate un ghiocel si un buchet de ganduri bune.
Si... 

Bun venit Primavara! 

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011) ![]()
Doloress spune:
Am putea sa pastram linkurile catre capitolele Odiseei? Ca parca as mai vrea sa arunc un oki din cand in cand, sa-mi aduc aminte.
catank spune:
Mamici de buburuze, sunt un ''fluturas'' si doresc sa va urez...
LA MULTI ANI, SA AVETI PRIMAVARA IN SUFLETELE VOASTRE!!! ...va multumim pentru gindurile bune...
Felicitari pentru noua casuta...tare este ''cald si bine''!!!
p.s. v-am urmarit din ''umbra'', sunteti minunate...
Tot binele din lume va doresc!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
35+
anka-maria spune:
La multi ani de Martisor, dragi mamici! Si bine ati venit din nou acasa!!!
p.s. e prima seara cand nu m-am enervat ca m-a sculat cupilul la 3 jumate
Mayane spune:
Neatza ! 
Doloress, punem link la ultimul capitol de la odisee... Acolo sunt link-uri catre fiecare capitol.
Ce ziceti daca schimbam in lista
cu
?
Sunteti de acord sa stergem din lista cu sarbatoritele pe cele care au "disparut" in timp?
Fetele care doresc sa le "cantam" La Multi Ani
si nu sunt pe lista de sarbatorite, sunteti asteptate cu data nasterii ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011) ![]()
Shines spune:
BUNA dimineata

Sa aveti o zi minunata!
Mayane..sunt de acord cu ambele propuneri.
La zilele de nastere sa facem un ''inventar'',sa trecem toate mamicile care sunt in lista de bebei,nu sunt toate trecute.
Ma duc la somn 
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
loutzy spune:
Neatza mamicute si buburuze.
Bine v-am regasit in casuuta noastra noua!!!!
Multam' Simo pt noua casuta.
Nu-mi vine sa cred cat de repedeau trecut aceste 9 luni, cu bune si cu rele si am fost alaturi una de alta in tot acest timp.
Nu am rezistat aseara sa stau pana la miezul noptii. Eu cum pun capul pe perna cum adorm.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SA AVEM PARTE NUMAI DE EVENIMENTE PLACUTE DE ACUM, FIM SANATOSI TOTI!!!

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)