Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
Shines spune:
DEEA..total de acord cu ce spune Lori.
Uite un pasaj dintr-un articol medical:
''Scaunele copilului: in alimentatia la san, scaunele copilului sunt galbene sau galben-maronii, semiconsistente sau moi, acide. Sugarii mici au de regula scaune frecvente (pot aparea chiar si dupa fiecare masa), dar exista situatii in care sugarul are scaune la 2-3 zile.''
Pot confirma ca si Eduard facea la fel in prima luna cat ca fost alaptat,dar niciodata nu s-a pus vreo problema.
Eu sincer cred ca ar trebui sa intrebi si alt dr. sa nu cumva sa tratezi copilul de ceva ce nu are.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bebelu86 spune:
Laura nici buba nu a avut febra dupa vaccin. dupa vreo 2-3 ore a devenit agitata si mi-a tras un concert de zile mari. nu mergea cunimic sa o linistesc. cred k o durea intepatura. dar si-a revenit. acu e agitata cum era si intiante, nu e nmic diferit.
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
bebelu86 spune:
Aveti idee, mai e vreun puseu de crestere la 9 sapt???? k m-a capiat buba,. vrea doar la san si eu abia ma mai tin p picioare
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
lcazangiu spune:
Ma bucur sa ne vedem la "Bebelusi" sa dea Domnul sa avem parte de un an fara probleme!
Bebelu da este posibil sa aiba puseu de crestere, atata timp cat iti mananca si tu ai lapte suficient e ok, daca sesizezi ca nu se satura atunci e alta treaba, dar eu cred ca e doar un puseu, asa imi facea si mie David imi aduc aminte si eu credeam ca nu am lapte sufiecient, dar imi aduc aminte ca a venit pediatra la mine si a fost ca sa zic asa martora la un episod de alaptat si a vazut ca era doar el fomist:)
Ma duc sa mai pun poze si revin!
Va pupa Lorena!
loutzy spune:
Multam' de raspunsuri fetele.
Ralu de la 7 sapt juma pana la 8 sapt juma ar avea un puseu de crestere cerebrala.
Apus Doloress pe mailul comun o schema cu pusee de crestere.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
mica_daria spune:
Buna dimineata.
fatele poate ma ajutati voi cu un rasp pana ajung la doctor: la fetitica mea ii lacrimeaza un ochisor. pe noapte am observat ca avea lacrima la ochi si ea dormea, si acum vad ca e tot asa , de parca ar fi plans.
Shines spune:
Daria ..lacrimarea, secretia sau roseata sunt semne de infectie (conjunctivita), sau de blocaj al canalului lacrimo-nazal...nu spun ca e si cazul vostru,dar asta e la general.
Este si rosu ochisorul ? nu te speria,mergi la dr si iti da niste picaturi care rezolva in cateva zile.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)