Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Multumim tuturor pentru felicitari si urari :)

Urez si eu bun venit pe lume tuturor bebeilor si numai bine lor si mamicilor lor. Sa va bucurati unii de altii.

Acum fug, duty calls :)

Vlad, 21.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

pauza 3 min sa fac un nou capitol

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely da, gata, mi-am intrat in rol ce sa mai

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Off ma simt tare rau ..nu stiu ce am am parcurs paginile de la tot capitolu asa pe sarite..nu am citit decat ce era inrosit
azi noapte am dormit doar 2h...apoi am mai incercat de la 8la 11.30 si de cand m-am trezit sunt cheauna
imi curg okii ....si as dormi si in picioare...daca simteam ceva pe la burtik contractii poate ma gandeam ca mi-o fi venit sorocul da asa ce sa am

felicit si eu ghioceii nostrii care au scos azi nasucul in luma
Felicitas felicitari!!!! sa va bucure bebelina !!! sa fie sanatosa si cumintica...si wow daca am citit bine 57cm..pai daca fac si eu o fata asa mare nu prea am cu ce sa o imbrac decat vreo 2s ca am lucrurile majoritatea 56cm si cateva 60

Ina felicitari si tie!!!! refacere usoara si bebelin cuminte si pacacios!!!

Ralukb nici nu stii cat m-a bucurat vestea de la tine...asa am tot intterbat de tine de incepusem sa imi fac griji stiind ce probleme ai....sa fiti sanatosi amandoi si bb Vlad sa va umple viata de bucurii

Msbb felicitari pt mica Sofia!!!!
asa ma bucur si ma incurajeaza nbasterile astea frumoase din odiseea noastra
sa ne ajute Doamne-Doamne sa nastem toate , pana la ultima usor, rapid la timp fara probleme

Am citit si eu mesajul de la fetele din odiseea ian-feb...le multumesc frumos ca ne-au predat asa emotionant stafeta....dar citindu-l asa ametita /adorimita parca nu l-am perceput ca voi...o sa notez capitolul si cand imi limpezesc mintea am sa-l mai recitesc

pt toate fetele

a, bb Alex de Alina la multe lunite!!!!

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou Aici!!!

Mergi la inceput