Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

am pus si eu ultimele poze cu burtica..sapt 40..urmatoarele sper sa fie cu bebelina

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simo si eu astept momentul gradinita
cum mai este matei?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pisuc ce frumoasa este camera la bebe. foarte frumos ati aranjat acolo si ce a crescut burticuta

miki a crescut burticuta ta destul parca s-a mai si lasat putin, asa mi se pare

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Micki, dulce rau burtica!!! Cu siguranta urmatoarele poze sunt cele cu bebelina!!!

Cami, te admir foarte mult!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona nu mai faci inducere? astepti sa vina bebe cand vrea el?

Pai m-a chemat vineri...oricum acum deja sunt in 40 s..dar oricum a fost mai bine asa pentru ca s-au pus si ei pe picioare dupa varicela asta...Cel mic mai are putin de recuperat

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

fetelor, concediul post-natal este de 126 de zile si abia dupa aia intram in CIC, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

iaca si eu intr-o pauza, a venit tanti la curatenie, o bulgaroaica... am si obosit, da nu de la treaba, de la alergat pe scari, adu-i , arata-i ce si cum si unde ... alea alea , am ajutat-o putin sa faca una alta, am sters putin praful si ea tot imi spune, nu nu ... eu fac curat, nu te obosi, eu de asta sunt aici, sa fac curat si eu ma fac ca nu aud , mai sterg un pic praful ... la capitolul aspirator o las pe ea ca e greu a naibii si nu pot sa-l car si sa ma invart cu el ca ma rupe de spate ..acum am ajuns pe canapea ca mi se intarise burtica si o simteam pe mandra gramadita sub coaste ... Svetlanka e in baia mare si face curat, i-am spus sa imi spele si dusul si cada si sa lustruiasca frumos si bine, cred ca sta o ora la cat e de mare baia

offf parca imi sta pe creier ca am pe cineva in casa si sterge dupa mine , am innebunit... ar trebui sa nu-mi pese deloc, dar uite ca am si eu o problema la mansarda , adica nu am toate tiglele pe casa

gata, inchei aici despre mine... da cui sa ma plang si eu daca nu voua

Miki, si zici ca vine bebelina si ne arati pozici cu ea curand ? vad ca deja i-ai luat si alt combinezon ca s-a intors iarna eu nu stiu de ce cred ca tu vineri nasti, sau chiar joi seara? frumoasa burtica oricum, sa fie asa cum iti doresti tu, cand si cum vrei, bebelina sa fie sanatoasa

Simona, pe 4 martie scoatem motatele ? hai ca nu mai e mult si scapi si tu de stresul cu bubitele si restul cum mai e Matei azi ?

roxy, a fost pediatra? ce ti-a mai spus ? Anastasia ce spune ? sta mufata la fel de mult ca pana acum ?

Nu mai stiu cine si ce a masi scris, eu tot cu stresul cu tanti asta in casa si curatenia pana nu o vad plecata nu ma linistesc

Ma duc sa frec aragazul si chiuveta in bucatarie sa nu mai stau calare pe laptop

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna burticute si mamici de fluturasi,

In primul rand urez Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume dragi puiuti de fluturasi , va urez refacere rapida, mult laptic si bebei sanatosi si papaciosi

Va urez de asemenea la toate sa aveti parte de o primavara frumoasa cu multe bucurii

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 36+ o mai mica

AMR: 4 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

bb_yasmi ce faci? cum este cu alaptatul? eu parca incep sa-mi intru in mana. dupa fiecare masa ma si mulg si pana la urmatoarea masa deja am sanii iar umflati. deci sa inteleg ca se aduna laptele.

doctorita mi-a zis azi ca in cazul in care dupa prima luna nu ia bine in greutate, bagam si supliment. dar pana atunci sa nu-mi fac griji de laptic si sa alaptez cand cere.
stii ca eu imi faceam griji ca poate nu ajunge lapticul sau nu este suficient de consistent.
buricul a cazut azi, de fapt a tras doctorita putin de el,ca statea atarnat acolo, asa ca am scapat de el. mi-a zis dupa fiecrae baita sa dau cu spirt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Yasmi imi pare rau ca ai probleme cu lapticul, sper ca in viitorul apropiat sa se rezolve si sa nu mai fie cazul de completare. Cel mai important e sa te odihnesti si sa nu te mai stresezi, si ai sa vezi ca usor, usor laptele tau o sa fie suficient ptr bebe mic

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 36+ o mai mica

AMR: 4 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput