Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(104)
Raspunsuri - Pagina 8
ertina spune:
dici, sar"na
, esti o comoara la casa omului. Am rezolvat caruciorul cu un surub si 10 ron
, cand eu ma gandeam sa cumpar unul nou. Mii de
..nici nu stii cat m-ai ajutat 
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ertina dici, sar"na , esti o comoara la casa omului. Am rezolvat caruciorul cu un surub si 10 ron ..nici nu stii cat m-ai ajutat ![]() |
stiam eu
dar nu pot sa ma laud singurala care din alea ai fost?
Bine ca am fost pe faza si treaza
dar nu am avut cu ine sa ma inteleg, ca soata nu vroia sa cheme popa in casa goala, si cand am avut mobila nu am mai avut bani si timp.Apropo..cam ce scoruri s dau la as ceva? aveti idee?
A fost o intrbare pe forum si cand am vazut scorurile m-am speriat. vehiculau sume de pe la 200 lei in sus,250lei adica 2 milioane...mie mi se pare enorm, si preotul de aici die langa cartier nu a zis nimic, cica dam dupa posibilitati.
Acum eu ma gandesc ca daca e din ala care se uita prin casa cand da cu busuiocul (asa facea cel care venea la mama acasa: "Dooooamne miluieeee...ia uite ce frigider aveti!!

" am inteoenit cand l-am auzit) si vede canapele si pat de piele si ledtv pe perete imediat se arunca la pret, nu intreaba pe cate generatii am rate si la cate banci.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Bebe Beca spune:
BUNA DIMINEATA!!!
DICI, noi am dat 100 ron preotului.
ERTINA, super afacere ati facut, ati scapat de o cheltuiala.
ANDREEA, un vis de vreme acolo.... Abia astept primavara si la noi...
Andrei s-adus la scoala sa inscrie fata, abia astept sa imi spuna daca este totul in regula. Praslea suge de zor acum, a dormit bine azi noapte, incredibil!!!! Si nu pe burta mea, nici imediat langa mine... I-am multumit lui du,nezeu pentru aa o noapte, sper sa se repete![]()
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
LauraOana spune:
ioana felicitari pt somnul de azinoapte!...prin asa o perioada am trecut si eu...ca 3-4 luni nu realizam ca am copil..aveam grija de el..dar parca aveam grija de copilul altuia..si nici nu-i puteam zice pe nume (chiar daca eu mi-am dorit acest nume)..ii spuneam doar "al mic" sau "bebele"
eu am avut un vis tare ciudat..am visat ca sunt gravida..eram deja in saptamina 30 si eu abia aflasem
nu ma inscrisesem inca la nici un spital sa nasc (cam prin saptamina a 10 a tre sa te inscri) si eram super stresata ca nu ma primeste nimeni si tre sa nasca acas cu sotu 
noroc ca ma trezit sebastian inainte sa nasc ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
coraly spune:
Beca, felicitari pentru noaptea reusita! La cat mai multe! Dar de ce nu se elibereaza certificatul?
Iti multumesc de intrebare! Suntem bine in mare. O sa pun un filmulet mai incolo.
Phillip, super pozele! Ce pitoresc! M-a luat un dor de duca... In poze e mama ta? Vad ca si Nick e la fel de 'pletos' ca Dominic :)
Lui Phillip ii ies dintii noi? Si cei vechi nu au cazut?
Alynta, felicitari pentru fetita papacioasa!
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
philip spune:
coraly, ieri i-a cazut primul dinte, dar ai vazut ce rechin era/e. era asa fericit ieri...la dentist imi spusesera sa mai asteptam vreo luna sa cada singuri. i s-a cam rupt si se pare ca o bucata mai e inca acolo. dar zana maseluta a venit oricum :)da, aia e mama. pe Nick l-am tuns inainte sa plecam din state, ma saturasem de incalceala lui.
otiliap spune:
buna fetele!! ce liniste e pe aici...
philip, am vazut pozele din insule. superbe... ce n-as da sa fiu si eu acolo, plimbandu-ma pe sub copacii aia fantastici... 
oana mvt, ai fost la naturopat?? cum te mai simti?? ce mai faci bun de mancare? 
andata, e mai bine cu raceala?? sanatate multa!! 
dicirstea si eu is la fel in ceea ce priveste hainele in sifonier. insa la fel trebuie sa fie si in restul casei. pana nu-s toate la locul lor, stralucind de curatenie, nu-s multumita. cateodata, maica=mea imi spune ca sunt prea tipicara si migaloasa. asa o fi?? ![]()
gata cu treaba pt maine?? 
CarlaV spune:
Andreea, ce poze superbe!!! Si ce cladiri colorate si atipice!
Andata, iertare pentru ieri cand m-ai sunat, nu prea stiam pe ce lume sunt, imi era tare rau, sper ca n-am zis multe prostii
.
otiliap spune:
serialbastre, cum e cezara?? sanatate! 
betty, voi ce mai faceti?? ce fac fetele? 
ganesha, imi pare rau sa aud ca sunteti raciti. si noi abia am terminat cu raceala. matei a fost cel mai putin afectat, doar i-a curs nasul vreo 4 - 5 zile, dar l-am tot aspirat si i-am pus apa de mare. si e ok acum. multa sanatate si voua!! 
carla, cred ca la toti e cam greu in aceasta perioada, dar nu trebuie sa ne dam batuti. nu putem spera decat ca in curand va fi bine. ai mai facut mancare ieri?? ce bunatati ai preparat? bine ca nu fac fetele mofturi la mancare. tie, multa sanatate!! 
otiliap spune:
alynta, felicitari pt diversificarea mariei!! ai domnisoara mare de acum...
. ai facut mancarea cu peste de care spuneai aseara?? cum a iesit?? nu pui si reteta tortului sarlota?? 
philip, vrem si noi temperaturi de astea... la noi au fost asta noapte -13 grade, iar azi la ora 13,30 cand am intrat in casa, erau 1,5 grade. si mi se parea ca-i asa bine.... 
beca, felicitari pentru o noapte buna!! la cat mai multe!! sa inteleg ca tudor a dormit in patutul lui??
ati inscris fata la scoala?? 
lauraoana, interesant vis. eram curioasa de final... ![]()