Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(104)
Raspunsuri - Pagina 7
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ganesha buna fetelor, va salut si eu dupa o suta de ani absenta, dar din cauza de copil disperat dupa calculator nu mai deschid laptopul cu zilele, si-l tin ascums prin dulap. Noi suntem raciti cobza, e prima data in iarna asta, dar vad ca-i treaba serioasa de cateva zile. Amir a ramas tot excesiv de mofturos in privinta mancarii, tot nu mananca mai nimic si abia are 10kg imbracat, dar spune lumea ca sa nu ma mai stresez ca o sa manance el in timp Si evenimentul cel mare este ca incerc sa ma pregatesc sufleteste pt inceperea muncii. Am de gand ca de pe 14 mart sa-l dau la gradinita si apoi sa ma intorc intr-o saptamana la munca. Apropos stie cineva pareri despre gradinita Castelul fermecat, e pe Drumul murgului, pe la Dristor. In rest am ffff mult de recuperat din urma. Pupici multi! Stefan Amir(16.06.09) |
Bine ca ai intrebat
Prietena mea cea mai buna isi are baietelul de 2.3 luni acolo de cateva luni si e foarte multumita. Baiatul ei nu prea vorbea, nu interactiona cu copiii, nu manca singur. Acum e super incantata de evolutie si e toata ziua cu laptopul deschis si cu ochii pe camera.
Au camera de filmat in fiecare sala de clasa, mancarea e buna, e curat si am inteles ca e si un pret rezonabil.
daca vrei sa o mai intreb ceva spune-mi. Eu as zzice ca e important si cum e educatoarea, dar depinde ce urmaresti tu..
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Bebe Beca spune:
Pup si eu fetele, astazi am fost plecati. Pentru bebe se amana emiterea certificatului pana in 4 aprilie si asta s-ar putea sa insemne probleme la depunerea actelor pt indemnizatie, acte care ar trebui depuse la jumatatea lui martie, insa fara certificat nu pot face asta.
Ganesha, ma bucur ca ne-ai scris, pupam mofturiciul!
Serialbastre, raguseala asta poate insemna laringita. Incearca, pana una alta, o baie cu mult abur, ca sa i se dilate una alta pe acolo.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
ganesha spune:
dicirstea... multam mult de raspuns. De vorba pusa nu e nevoie, ca una din patroane mi-e prietena. Sunt doar curioasa sa stiu pareri sincere despre gradinita( ca ea fiind patroana normal ca-si lauda marfa). Sincera sa fiu am emotii mari pt mofturici al meu pt ca e legat tare de mine. Pt ca a stat fara bunici sau alte persoane in afara de noi doi prin jur, e diperat daca disparem din zona. Cand ne-am dus sa vedem gradinita, l-am lasat intr-o sala de clasa cu copii si in 5 min ni l-a adus ca incepuse sa planga deja. El e inebunit dupa copii dar sa fim si noi prin preajma. O sa se lase cu plansete la greu, plus ca-mi fac griji pt ca nici nu mananca singur si nici nu mananca mai nimic, la pranz mai mult de o ora nu doarme singur, daca ma simte langa el doarme 2-3 ore, dar daca nu sunt se trezeste in mari urlete, etc.
Si eu mama disperata
, sotul rade de mine ca mai mult o sa plang eu decat el.
Beca...pupici multi si toata admiratia pt cei trei copii si efortul vostru.
Legat de finante si noi tot greu de tot
si din cauza asta am cazut amundoi de acord ca subiectul bebe 2 se suspenda pe perioada nelimitata![]()
gasca
philip spune:
intru sa ii arat oanei poze :)
www.apha.shutterfly.com
am citit pe sarite...am facut toate vaccinurile, se uita la tv cu spatele, adica merge tv pt philip dar pe N nu-l intereseaza, papa cu noi de toate si primeste dulciuri cu masura, preferata e inghetata.
va pup
Bebe Beca spune:
ANDREEA, cate grade sunt la voi acum? In ce oras sunteti? Am vazut o plaja minunata.... Philip a inceput scoala?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
Salutare!
Oana la gradi s-a rezolvat de a2a zi. Maria e diversificata de pe 1 martie: supica de zarzavat, piure de cartof dulce si mar ras. mananca frumos si cu pofta. "Vb" pe limba ei! Matei e un catarator. Mai inainte s-a certat cu el sotul ca vroia sa repare ceva la [at si el era cocotat acolo! David si-a dat drumul la vorba: zice si ce nu am vrea!
Ii zice lui tacasau sa nu mai tipe, sa nu-l bata pe Matei, ia spus educatoarei ca nu vrea:"nu vau" batand din picior.
Mancare am facut crochete din piept de pui special pt Matei-le prefera, dar le mananc eu ca el nu are chef. Maine VREAU sa fac(vedem ce iese
) O macarica de peste-nu stiu cum sa o numesc: macrou marinat in apa, otet, sare piper si dafin; apoi dezosat si tocat. Calesc ceapa-mai pun apa sa nu te arda pe gat, apoi bulion, adaug pestele si gogosari sau/si ardei copti fideluta. Asezonez cu sare, piper si mai adaug lamaie sau zeama de la peste. Mai vreau sa fac un tort sarlota.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ganesha incetul cu incetul te inveti si cu baiatul mare!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
philip spune:
ioana, acum sunt 13 grade, e 8 seara, in timpul zilei in jur de 16-18. noi stam in baza militara la lajes si suntem pe insula terceira. Phil a inceput scoala, e lejer, teacher e draguta, e insa un pic prea lejer dar il las asa, sa se mai bucure si el, ea e tare impresionata de cat de bine citeste, la cat a tras saracul in oklahoma...
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ganesha dicirstea... multam mult de raspuns. De vorba pusa nu e nevoie, ca una din patroane mi-e prietena. |
Pai atunci pune-mi tu mie o vorba buna
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Philip, se merge pe stanga acolo?
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

Stefan Amir(16.06.09)