Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Hello!
Va multumesc pt raspunsuri si imi cer scuze ca abia acum reusesc sa scriu.
FELICITARI,Dana!Bun venit bebe Radu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

Am descarcat acum rez analizelor si vad ca iar are cateva marite si sunt tare ingrijorata pana ajung la medic.

Ioana i-a luat sange (si tot ce se poate din sange) si urina. Urmeaza sa merg sapt viitoare si sa-i duc cateva zile la rand coproparazitologic. Ma gandesc sa nu aiba si ceva intrusi de nu mananca nimik.

Carla tu m-ai ajutat si data trecuta cand i-am facut analizele. Poti te rog sa-mi spui de e ceva?
rez val.ref
GPT/ALAT/ALT 48 <33
Sideremie 97 29-91
Hematocrit 40.8 32-40
Limfocit 68.3 % 40-65 %

celelalte sunt in limitele normale sau la limita superioara (fix)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!

LA MULTI ANI!! tuturor mamicilor, sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri, sa fiti sanatoase pntru a=i putea creste cat mai bine!!

bine ai venit pe lume, bebe RADU ANDREI!! sa cresti mare, sanatos, sa nu-i superi pe mami, tati si surioara ta!! mamico, felicitari!!

imi pare rau ca nu am mai putut intra in ultimele zile, dar s=au adunat mai multe. asa cum va spuneam saptamana trecuta, trebuia sa ne vina mobila de hol. a venit sambata, am montat-o, a iesit ff bine, asa ca am hotarat sa schimbam si covorul de pe hol, sa fie in aceeasi nuanta de visina putreda, ca si mobila, dar sa fie si latos. . astfel, duminica diminata am plecat in oras, am luat 2 covoare, sa vedem care se potriveste mai bine si sa ne hotaram la unul, iar pe celalalt sa-i ducem inapoi. cand am ajuns acasa, matei, harnicut ca de obicei, ne ajuta sa asezam covorul, cand se impiedica si cade pe gresie. pana aici, nimic ciudat, mai ales ca el cade pe gresie de n ori pe zi, dar se ridica si pleaca mai departe, fara macar sa spuna au. de data asta insa, cand a incercat sa se ridice, a cazut inapoi. adica el se ridica in picioare, dar cand sa faca pasul, nu mai putea si cadea. a incercat el sa paseasca de cateva ori, dar cadea secerat imediat. noi ne uitam unul la altul, dar nimeni nu zicea nimic. l-m luat in brate, i-am masat piciorul, nu dadea semne ca l-ar durea ceva. l-am pus pe covor, dar a incercat sa se ridice si a cazut din nou, asa ca a inceput sa mearga in 4 labe.
l-am dus la urgenta, i-am facut radiografie, totul era bine la nivelul oaselor. nu se vedea nici urma de fractura, dar el nu avea control pe piciorul stang. asa ca am plecat la botosani cu el, caci se presupunea ca ar fi o ruptura de ligamente si trebuie sa-l vada neaparat un chirurg ortoped pediatru. la bt i-au facut fel de fel de teste, au mai verificat si dr de acolo radiografia si nu a iesit nimic. concluzia - o contuzie la genunchiul stang, asa ca trebuia sa facem masaj de 2 ori pe zi cu diclofenac. insa nu am folosit deloc diclofenac, l-am masat doar cu crema cu arnica si acum e totul bine (carla, multumesc inca o data ca ne-ai spus de crema de arnica, am vazut ca e exact pt ce aveam nevoie noi ).
si ca sa fie totul asa cum trebuie, de duminica dimineata arina a inceput sa faca iar temperatura. m-am gandit ca a intors-o viroza, mai ales ca aproape 3 sferturi din clasa ei erau din nou raciti si tuseau si stranutau care mai de care. insa, cu antitermice, temperatura nu scadea mai mult de 3 - 4 ore, dupa care urca din nou la 39, cu frisoane, dureri puternice de cap, de ochi. asa ca ieri dimineata am fost cu ea la dr si a bagat-o imediat pe antibiotice, mai ales ca se aude ceva si la plamani. .
sper sa treaca si asta cat mai repede, sa uitam aceasta perioada urata. nici celui mai mare dusman nu-i doresc sa treaca prin ce am trecut noi duminica, cand vedeam cu matei cade pur si simplu din picioare si se uita nedumerit la noi, caci nici el nu intelegea ce se intampla cu el. mi-au trecut prin cap tot felul de ganduri negre, dar ii multumesc lui dumnezeu ca a fost doar o sperietura uriasa.

nu am citit nimic din urma, sper sa pot recupera. va pup si va doresc sa aveti parte de o primavara cat mai frumoasa, fara niciun fel de incident!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

otilia ma bucur ca e totul ok am trecut si eu si te inteleg multa sanatate sa treaca toate mai repede

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

sorilea sper ca totul va fi ok si sigur va fi multa sanatate

pui mic

Mergi la inceput

ganesha, cum mai e amir?? a trecut raceala??
referitor la lapte, matei bea seara la culcare o sticla de 250 ml, inca una tot de 250 dimineata pe la 4 - 5. peste zi mai bea 150 -250 ml, depinde de cat de satul e.

oana mvt, philip, dicirstea, beca,

beca, am notat reteta de chiftelute la cuptor su sos de rosii. maine o pregatesc si eu.

andata,

ana micu, imi pare atat de rau de puiutul de 9 luni... ... saracii parinti, prin ce momente groaznice trec ei acum...

relusha, noi in primele 5-6 luni am folosit cosuletul de la carut ca se putea folosi si ca scaunel de masina pt nou nascuti. acum avem un scaunel 9- 18 kg, dar nu stiu ce marca e.
ce fac baietii tai?? tu cum te simti?

Mergi la inceput

ana micu, multumim pt blogul cu activitati. l-am bagat la favorite.

oanaalex, ma bucur mult ca ai reusit sa mai intri pe la noi, chiar daca nu ne dai vesti dintre cele mai bune... sanatate multa printesei, sa treaca mai repede bronsiolita!!! recuperare usoara si cat mai rapida si sotului tau!! multa putere si rabdare tie, sa treci peste toate!!
te asteptam cu vesti cat mai bune.

carla, ce frumos a spus sabina... cred ca v-a topit pe amandoi...

anaela, felicitari puiului tau ca doarme singurel!! nise poze cu camera lui nu ne pui?? tu cum te mai simti??

Mergi la inceput

maria bunica, voi ce mai faceti??

sori, sanatate multa lui razvan...stiam ca daca are ceva viermisori cere mai mult lapte...cand mergeti la dr??

lauraoana, dar daca ii scoti gustarile dintre mese tot nu mananca?? ca poate el se satura cu gustarile si nu mai vrea si mancare...

clody, merge pe jos razvan?? sau tot in brate vrea??

gata. am recuperat, noroc ca matei doarme.

Mergi la inceput

otilia am fost ieri cu el in brate jos si a mers dar tot mai vrea in brate m-a terminat ieri cand urc scarile il tin de subsuori (spe ca am scris corect) si mai aveam si doua sacose asa ca azi am o febra la brate macar asa sa imi lucrez bratele

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Otilia imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva si ma bucur ca nu a fost nimik grav. sa treaca toate

Clody multumesc, dar stau intr-un stres....apropo, si eu tot asa urc scarile cu Razvan cand mai am cate o sacosa. Nu pot sa-l mai urc 3 etaje in brate ca-i destul de greu si mi-a terminat coloana (dar e incantat cand intre etaje merge el singur , iar cand nu am bagaje urc cu el de manuta sii place

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput