Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Oana, bun revenit, speram sa vad niste poze noi dar nu=i nimic. imi pare rau de problemele de sanatate, sa fie mult mai bien de acum incolo.
Ana, ce face Dana? nu ne mai dai nici o veste?
Ana Micu, pupam, stiu cum e sa-ti faci griji cu astia mici, eu cand l-am dus pe Phil la gradi la 2 ani, am plans cateva saptamani bune in fiecare zi in drum spre serviciu. apoi mai trece
Relusha, sa indraznesc sa cer poze cu baiete tai? taaare as vrea sa-l vad pe junior si sa-l revad pe Radu
andata, carla, ioana, betty pupici si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Bunaaaaaaaaa,

aseara la 23:45 a venit pe lume al meu nepotel RAdu Andrei avand 2980 gr si 50 cm cu scor apgar 9, a avut circulara simpla de cordon si e putin vinetiu din cauza asta, acum am vorbit cu Dana si imi spunea ca a papat titi foarte bine si ii trece culoarea vinetie .
Scuzati-ma dar dupa cum v-am spus eu abia am terminat cu zugraveala si sunt cu casa in curatenie acum si astazi nici nu m-am simtit bine, am cam exagerat cu curatenia si pentru prima data in sacrina asta mi-a fost tare rau am avut niste intepaturi tare nasoale jos si abia ma puteam misca, sper sa fie ok, abia marti ma duc la control,pe langa asta mi-au iesit si rezultatele la analizele pentru trombofilie, din pacate mi-au iesit pozitive la mutatiile genei MTHFR si PAI 1, acum sa vad ce tratament trebuie sa urmez si sper sa nu fie vreo problema cu bebelina, saptamana asta nici nu a fost asa activa cum era ea de obicei.
Nu prea am timp de calculator pentru ca sunt cu amandoi copii, astazi au fost asa de dragalasi , le-am facut baie impreuna, pana acum nu vroia Bubu, dar in seara asta s-au jucat tare frumos la baita, se indeamna amandoi la papat, jucat si prostii cat cuprinde.

Va pupam pe toti si incerc sa revin mai repede si cu pozici, trebuie sa le iau de la Cosmin, ei zic ca seamana bine cu Bubu dar eu zic ca seamana si cu Dana.

Ana 25 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Bun venit pe lume bebe Radu Andrei!

Sa fii sanatos, puternic, norocos si viata sa-ti rezerve doar surprize placute!!!

Daca, refacere rapida,mult laptic, nopti linistite si fericire cat cuprinde!
Ana, multumim de anunt!!!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Bun venit Radu!
Dana, refacere usoara!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

ups intru si eu sa vad ce mai e pe aici si mi-a luat fata stirea data de Anaela

F E L I C I T A R I I I DANAMI sa fiti sanatosi amandoi, sa ai un bb cuminte, mancacios si necolicos, iar tu sa-ti revii cat mai rpd
Asteptam si poze cu jr.

anaela multumim de inf. Tu ai grija cu atata treaba, ca bb trebuie sa vina la termen si sanatos, DAAA?!?

La restul raspund cu alta ocazie.
Va pup si va doresc o sera buna

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Acum ca v-am scris despre Dana pot sa ma laud si eu ca am baiat mare care doarme sngur in camera lui din prima seara de cand i-am facut camera lui, se mai intampla sa se trezeasca o data pe noapte spre dimineata dar ma duc il linistesc repede si apoi fug inapoi in camera la mine.
In rest abia astept sa vad ce o sa fac marti la control si sa termin odata de pus totul la locul lui in casa, zugraveala nu imi mai trebuie vreo cativa ani de acum incolo vorba sotului meu, nu mai zic ca ne-am intins mai mult decat am zis ca facem initial.

O seara buna tuturor.

Ana 28 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Felicitari!!Bine ai venit Radu Andrei!
E super daca papa deja titi.

Ana, mai lasa curatenia acum, dupa ce ca trebuie sa stai si cu 2 prichindei te mai si muncesti ntz,ntz...pe Dana cine o ajuta cu o mancare,ceva? Tot tu, sau mai aveti pe cineva apropiat?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

DANA, FELICITARI!!!! refacere rapida si mult laptic

RADU ANDREI, (1/2 tizul nostru ) bine ai venit, sa fii sanatos, sa cresti mare si cuminte....

Ana ai grija de tine si burtica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata

danami felicitari

anaela felicitari si tie pt bebe curajos si spor la treaba

oanaalex multa sanatate

carla ce frumos

va pup si va doresc o saptamana usoara

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Felicitari Dana,refacere rapida si mult laptic!
Bine ai venit bebe Radu Andrei,sa fii sanatos,mancacios si necolicos!

Anaela,sa dea D-zeusa fie totul bine cu bebelina si ai grija de tine!

Mergi la inceput