Buna!
De ceva vreme ma confrunt cu o problema: siliconul de pe langa cada din baie si de pe langa chiuveta a prins mucegai pe care nu reusesc nicicum sa il curat. Pe langa asta nici nu a fost pus cum trebuie, are niste striatii in care a intrat mucegaiul si nu mai iese.
Eu as vrea sa il dau jos cu totul si sa pun alt silicon dar in afara de razuit cu cutitul nu stiu cum sa procedez.
Are cineva alta idee?
Alta idee nu exista, decat sa schimbi cutitul cu altceva.
Numai ca, dupa cum spui, imi pare ca nu-i silicon, ci un chit, dar tot aia este.
Da-l jos cu un cutter, curata bine-bine, iar siliconul nou pune-l doar cand suprafata este uscata perfect.
Chituri bune gasesti marca Sika sau Mapei...
Spor la treaba!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Il cureti cu un cutter si apoi pe urmele care raman,pt ca sigur vor ramane,aplici sili-kill de la Den Braven conform instructiunilor si indepartezi si cea mai mica urma de silicon,apoi cureti si usuci bine suprafata si poti sa aplici in final alt silicon.Daca trebuie sa aplici silicon pe cada de baie este recomandat sa o faci avand cada plina cu apa.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Multumesc mult pt raspunsuri si pt sfaturi. E vorba de silicon, nu de altceva. Se poate sa fie si chit pus in jurul cazii dar cel care imi face probleme e siliconul pus deasupra. O sa ma interesez si de sili-kill (ce simpatic suna)pt ca nu stiam ca exista asa ceva.
exista la hornbach solutie de inlaturat siliconul
se uda zona iar dupa un timp, stergi