Prietene la bine si la greu - 109
Raspunsuri - Pagina 9
miany75 spune:
monis asa cum ii ziceam si lui Licu..e tot cu febra...acum doarme de la 7 toropit de febra si anesteziat de o doza de Nurofen si cu cartofii in sosete si pe frunte....parca vad ca iar voi avea o noapte horror...daca am scapa doar cu atat ar fi super...tare mi-e ca va trebui sa-i dau antibiotic...imi vine sa ma duc pe dealuri de ciuda!!!
ma duc sa vad cum stam...
la toata lumea!!
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 monis asa cum ii ziceam si lui Licu..e tot cu febra...acum doarme de la 7 toropit de febra si anesteziat de o doza de Nurofen si cu cartofii in sosete si pe frunte....parca vad ca iar voi avea o noapte horror...daca am scapa doar cu atat ar fi super...tare mi-e ca va trebui sa-i dau antibiotic...imi vine sa ma duc pe dealuri de ciuda!!! ![]() ma duc sa vad cum stam... la toata lumea!!miany fericita mami de DAVID ANDREI |
hai gandeste pozitiv, de ce te duci cu gandul la antibiotic? mai citeste linkul cu febra din prima pagina, poate iti mai vine vreo idee

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Seara buna
Sa vedetti voi ce probleme profunde am eu... in afara voastra si a celor ce locuim sub acelasi acoperis lumea inca nu stie de noua sarcina. De ce? Raspunsul e foarte simplu, inca nu am fost la medic... de ce nu am fost? pai inca nu m-am hotarat unde sa merg : la doctorita care mi-a supravegheat sarcina cu Mihnea ( o tipa super in care am mare incredere) sau la privat ( la dr care atunci cand am nascut era de garda si care imi ofera si ea mare incredere). Financiar nu ar fi diferente majore daca sarcina, nasterea si bebe nou-nascut ar fi ca prima oara. Daca ar aparea probleme.... se schimba foaia de calcul: o zi la ATI pt bebe e 950 lei la privat. Pentru cezariana mai plusez 2000 lei ( si cred ca mai trebuie sa calculez si anestezia) . Daca nu plec din spital in 2 zile plusez 450 lei cazarea pe zi.
Una peste alta, eu am convingerea ca va fi ca prima data, poate mai simplu. Sunt hotarata sa nu cer nici anestezie la nastere naturala ( si aia ar mai fi breo 800 lei, dar nu banii ma fac sa nu vreau ci faptul ca si bebe ar "beneficia"de anestezie... nu e un capat de lume, dar, daca prima oara s-a putut fara, pot si a doua oara)
Cu toate astea ma ia groaza atunci cand ma gandesc la momentul in care voi incepe sa merg la medic si la momentul cand lumea din jur va afla.... o iau de la capat... abia se linistisera cu sfaturile.... sa ma tina nervii la cate intrebari profund mirate/ oripilare/ dezaprobatoare voi primi cand vor realiza ca INCA ALAPTEZ, ba mai mult, nu intentionez sa opresc imediat asta
no, oti ci di problemi am io acu'!
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
5+
grigore_tina spune:
La multi ani Broscutza si Cristina.
O primavara usoara si frumoasa prietene dragi.
Eu am primit un telefon martisor de la sot.
Lyly vad ca esti ok la job.Tine-o tot asa.
Carnea noi o papam taiata cu cutitul.Cae de vita o mai blenduim,dar rar.
Pestele il mancam cum se desprinde dar cu legume langa.
In rest mai mult bucatele.Fructele blenduite nu sunt bune.
Many postul de director e si nu e.De ce?Pentru ca Franta nu a acceptat ca noua uzina desprinsa din prima sa fie de sine statatoare asa ca directorul vechi va fi juma' de timp intr-o parte si jumate in cealalta.In rest toate posturile sunt la fel sau se transfera o parte din posturi la noul punct de lucru.
Directoarea zice ca au de lucru si ca am unde sa vin dar am aflat ca postul meu e desfiintat din prima zi in care am intrat in cic.Eu ce sa mai cred?
De asta tot caut.In plus sunt pesimista tare pentru ca au angajat 5 baieti la birou sa ii scoleasca.Directoarea de calitate e singura tipa si sotia directorului care nu prea se pune.In rest barbati (astia nu fac copii-ii fac sotiile si ele stau acasa).Mi s-a spus asta.Deci?!
Cam asa stau eu.Interviuri primesc numai pentru chestii care nu sunt stabile.Incerc sa fiu optimista dar...
Monis
pentru dintzos.
Sa imi laud si eu copilul:Doarme de la 20.00 la 08.00 dimineata iar trezirea de la 05.00 a mutat-o la 06.00.Tzitzi papa la 06.00 la 12.30 cand face nani si la 20.00 seara.
A invatat sa se spele pe maini si pe fatza.E super dulce dar face apa in toata baia.
Va pupic.
Nu cred ca mai intru.Am ceva treaba.
Ava cred ca ai nervii tari cu doi baietei.

sarcina usoara Smara ,Licurici! 
laurairina13 spune:
Ionela, la mine a fost surprinzator de usor cu neamurili
, ba le-am zis ca nu stiu sigur, ba ca sunt, ba ca inca nu am fost la medic, si uite asa le-am tinut in suspans vreo luna aproape, timp in care s-au obisnuit cu situatiunea, e drept ca nu mi-au zis nimic, dar sunt si convinsa ca muuulte ar vrea sa zica.
Ciudat dar la mine nu a zis nimeni nimic de alaptat..hmmm
Bine, intre timp am intarcat-o asa ca nu au mai avut ce sa spuna.
Miany
, tin pumnii sa aveti o noapte usoara! si sa scapati de cine stie ce tratamente. Amalia la 38gr nici nu zici ca are febra, ea si la 39.5 era inca pe metereze. Dar daca ar fi asa molcuta si somnoroasa, tare mi-ar fi si mie greu sa o vad cum se chinuie micuta.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
13+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
ionelamaria spune:
Licu, practic n u ma influenteaza pe mine prea mult "neamurile", dar... pana sa intru in "confruntare" ma tot gandesc la faptul ca incept astia acusica tirurile
Cred ca imi e teama si de medicul gineco sa nu vina cu ideea intarcarii ... Ma tot gandesc la faptul ca va trebui sa-i spun... ca UM nu stiu exact daca va fi relevanta pentru varsta efectiva a bebelui ca mie imi da putin cu virgula calculul... dar poate scap de confesiunea cu alaptatul la medic... ca de restulk ma doare in cot
Many sunt si eu cu ochii pe semnatura ta... si astept.... astept
Mami fericita de
5+
Ramonika spune:
angi nici eu nu ma indur sa tai dn perisorul fetei... desi uneori ne cam da batai de cap, mereu tre sa prind bretonul cu o clama si mai nou prindem si codita la spate.

multumesc tuturor de aprecieri ref. la poza.
licu - la mine nic, nici rushi, nimic.
primii si ultimii au fost pe 17 ian. insa cum abia pe 10 febr. am scapat de anestezie la dinti, ne-am ferit, asa ca exista sanse de 0,01% sa fie cu oki, doar in caz ca a fost vreo ovulatie foarte tarzie.
asa ca deocamdata astept.
monis eu am inteles de prima oara cand ai spus cum sta treaba cu desfiintatul postului, si mi se pare si logic sa fie asa, desi nu mi-ar conveni, insa m-a surprins ce a zis many, de asta am mai redeschis topicul.
ref. la ce ai spus despre cum te simti acasa, parca ai descris ce simt eu, mai ales acum, la sfarsit de iarna, cand nu prea mai ai ce face prin casa... si eu m-am plictisit, si copilul s-a plictisit, nu mai am intotdeauna rabdare sa o implic in diverse activitati si sfarsim amandoua cu ochii in televizor... 
si probabil ca asa va fi, dupa ce ajungem la servici, o sa vrem sa stam inapoi acasa cu copilul... 
Dozz multumesc pt. raspuns. e de apreciat ca dupa ce ca esti asa ocupata, mai ai timp si pt. noi.
lyly cum fu prima zi de munca?
miany multa sanatate lui Davidutu. 
cuscri nu mai baga in seama "binevoitorii". nici nu trebuie sa le spui ca inca mai alaptezi. nu le mai spune.
cat despre medici si spitale, daca te tin buzunarele mergi la Arcadia, macar nu au microbi (cred). eu asa as face, mai ales dupa ce ne-am pricopsit cu microbi din spital. 
noi azi am papat peste cu mamaliga (cretulina e mare fan mamaliga
) si supa de galuste. ![]()
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
coquelicot spune:
Ionela
Madam le Broscutz
Miany incearca niste Vitamina C ( se dau 9 picaturi pt varsta lor), eu ii dau lui Matei cand e febril, mereu am senzatia ca are un efect sesizabil. Hai ca eu m-am tinut tare pana acum cu antibioticul. imi e clar ca motivele sunt virale la ei, cel mai des.
Pup, noi ne distram cu ultimii muci si asteptam primavara.
ionelamaria spune:
Ramonika, avand asigurare medicala supravegherea sarcinii la Arcadia ( cu ecografi, morfofetale, analize, etc, mai putin ceva analize de col- vreo 60 lei- , toxoplasma, dublu-test, triplu-test si daca e cazul de chestii suplimentare) ajunge la 2000 lei. Nasterea naturala fara anestezie cu medicul lor si cazare 2 zile ( atat se sta la ei) e in jur de 1500-1600 lei ( asta pentru asigurati). Practic as ajunge pe la 4 000. Eu tot pe acolo am ajuns la sarcina trecuta la stat. Iar de conditii... ce sa spun???
Mami fericita de
5+

Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la