Prietene la bine si la greu - 109

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor ,am o mare dilema..asa cum va ziceam david a avut febra exact 3 zile cu rosu in gat ,fara alte simptome (nas infundat,tuse etc)..azi dimineata am constatat ca are o eruptie pe piele:localizata pe trunchi,linia scutecului si spate..nu l-am verificat de ganglioni...e posibil sa fi facut roseola?!

nu am acordat mare atentie la postarile voastre atunci cand v-ati confruntat cu chestia asta ,am citit si nu mi-a ramas prea mare lucru in cap..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

In primul rand sunt foarte suparata, pt ca d-na i-a taiat bretonelul lui Pinky. Mi-au dat lacrimile cand am vazut. Zice ca e tunsa cu castronul, doar ca i-a luat numai din breton. Intr-adevar ii crescuse bretonelul, dar asteptama cu infrigurare sa-i pun clamite in par. I-am cumparat vreo 20 clame de la Londra, tot felul de nebunii. Acum, astept, iar. Tocmai ii scosesem o clamita afara, ca sa-i prind motul. Acum prind, ciuciu.
Mama mi-a zis ca sa nu o sun si s-o cert, ca nu a facut cu rautate, ci s-a gandit sa faca ce-i mai bine pt Pinky. Dar e copilul meu!!! Eu inteleg, ca asta mica nu are par de pus in clama, dar EU trebuia sa hotarasc daca o tund sau nu! Poate vroiam sa o tun doar un pic, si nu s-o fac cu bretonel-castronel. O s-o fotografiez si o sa va arat.
Si kinetica a ramas un pic trasnita, dar a incercat sa ma calmeze. Numai ca eu am niste draci.... Tati mi-a zis sa nu-i spun nimic, ca si asa nu suntem in stare sa-i dam sa manance cum trebuie. Copilul a scazut in greutate cat am fost in vacanta, pt ca acelasi mutre i le face si lui Meme nu doar mie.
Totusi i-am zis sotului, sa nu o mai tunda. O tund eu, daca vreau si cand vreau.
M-am plans!

Simina in general copii care au folosit premergatorul, merg pe varfuri. Din cate tin eu minte, trebuie sa-i iei incaltaminte, care s-o forteze sa mearga pe calcai. Probabil, cei cu talpa mai dura. Mi-am dat cu parerea. Cel mai bine, vorbeste cu un pedi.
Nici eu nu stiu sa cumpar pantofi. Pinky se lupta cu un pantofior nr 18 de la Chicco. Eu ii cumpar in avans si vad ce-i vine la momentul oportun. MAi are niste tenisi de la Cocodrillo nr 19, pantofiroi Zara luati din Londra cu 10 lire, nr 20, pantofiri Timbark nr 21, pantofi Chicco nr 22, ghetute imblanite Melania, nr 22, si o sanda care o asteapta. Eu ii incerc pe piciorus. Incaltamintea de mai sus, daca nu am primit-o, am luat-o la reduceri.

Ali pentru cucuie si vanatai, foart bun este Tamus. Se gaseste la plafar. Mie nu-mi lipseste din casa. Il tin in frigider si caz de cucui, aplic rece. Sper sa-ti folosesca informatia asta.

Stie cineva ceva despre laptele Nutren Junior?

Fug acasa ac vine nasa fetei. pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Aoleoooo Dankutza , nu stiu cum as fi reactionat daca eram in locul tau.....cum sa-ti tunda printesa fara sa te intrebeeeeee???????

Nu cred ca se trage de la premergator, pt ca ea merge de cateva luni, iar pana acum 2 sapt nu a mers pe varfuri. Sunt mai mult ca sigura ca aceste cizmulite i-au deformat mersul, pentru ca le are de vreo 2 luni, dar cum a fost zapada afara si ea imbracata ca un gogosar nu a prea mers pe jos

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna fetele,

In primul rand sunt foarte suparata, pt ca d-na i-a taiat bretonelul lui Pinky. Mi-au dat lacrimile cand am vazut. Zice ca e tunsa cu castronul, doar ca i-a luat numai din breton. Fug acasa ac vine nasa fetei. pupicei

si eu m-as fi suparat ,chiar daca l-ar fi tuns maica-mea..(daca nu avea acordul meu,of course)
despre laptele acela,nu stiu nimik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Va multumesc pentru incurajari, fetelor.
Lili, m-am gandit si eu ca pot sa pastrez alaptatul de noapte, problema e ca sunt epuizata fizic, vitaminele nu-si fac efectul, poate cand nu voi mai alapta voi simti o mica diferenta, nu stiu...Ari se trezea de n ori doar ca sa o pun la san, nu de foame.Asa a fost mereu, pentru mine 2 treziri pe noapte a fost ceva exceptional iar sa doarma toata noaptea(ca noaptea trecuta) s-a mai intamplat o singura data, cand avea cateva luni si o epuizasera verisorii ei.Sunt deja 5 nopti de cand nu o mai alaptez, primele 2 au fost horror, urmatoarea cu 3 treziri, apoi 2 si noaptea trecuta nici o trezire.Poate totusi fara san isi regleaza somnul, plus ca e mult mai bine dispusa ziua pentru ca e mai odihnita.Nu stiu daca am luat ce mai buna decizie, nu sunt impacata cu ea, dar trebuie sa ma pun cat de cat pe picioare inainte sa ma intorc la birou, stiu ce ma asteapta.Oooof, nu ma asteptam sa-mi fie atat de greu, clar mie mi-e mai greu decat ii este lui Ari.

Pai eu ziceam sa nu-i dai sa suga decit seara la culcare, si noaptea sa faci ce-ai facut si acum, ca ziceai ca oricum te-a trezit si ai impacat-o fara sin. Si in principiu poate ar fi inteles ca tzitzi numai seara. si iti doresc sa te impaci cu orice decizie ai lua

Editez ca sa pun si o poveste pe tema - http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2011/02/postarea-mami-alapteaza-ma-februarie.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Of,am inceput un mesaj mai devreme si mi s-a inchis calc.....probleme de ventilatie. Si acum merge atat de incet....o sa incerc sa mai scriu ce imi amintesc....

Lalu,imi are rau ca esti atat de epuizata si ca trebuie sa incerci munca mai devreme
Cu alaptatul,vreau sa te felicit ca ai facut-o atata timp,cu toate problemele intampinate,dar,daca acum esti la capatul puterilor,gandeste-te ca Ari are nevoie de o mamica sanatoasa,mai mult decat orice....

Dankutza,aiurea faza cu tunsul...dar poate ai tai au dreptate sa nu o certi...totusi,ar trebui sa-i spui frumos ca, in viitor, sa nu mai faca nici o schimbare fara a va intreba pe voi....

Ali,bine ca Mihai a plans doar putin si totul a fost OK,va trece cucuiul

Miany,sigur iti vor spune fetele cum e cu roseola....stai calma,nu e o afectiune grava

Simina,sunt sigura ca e din cauza ghetelor.... Incearca altceva....si mai urmareste-o prin casa,cand e desculta.
Si Annabelle e plina de vanatai,dar asta din cauza accidentelor de mers,joaca etc....

Gabitza,sunt superbi copiii tai cum papa...si cum deschid guritele pt lingurita.... la a mea trebuie sa i-o strecor printre buze,abia de ia cate jumatate de lingurita

Ava,mari nazdravani mai ai! Iti este si va fi greu,dar si cate bucurii iti vor aduce!!! Abia astept sa vad poze cu Dragos-blondul si Emi-cu parul des!
Super si costumul de baie!

Mergi la inceput

Am postat cateva pozici pe fb, imi cer scuze ca nu am postat si aici,dar, la cat de greu merge calc, mi-e groaza sa ma apuc sa postez si aici....

Mergi la inceput

Lalu,condoleante pt bunica....

Lili,rau ati nimerit-o si cu ceaiul si cu analizele....
Sper ca i-a trecut oboseala in special Lilutei noastre istete

Sa va spun cum se mai distreaa Annabelle pe aici. In primul rand,ii place sa iasa afara,in gradinuta,si sa "vorbeasca" cu oricine trece pe strada....se si apleaca,sa aiba vizibilitate mai buna printre boscheti
Alt hobby descoperit de curand: scoate toate servetelele din cutii si se sterge pe fata,par,apoi incepe sa stearga parchetul
Si ii place sa traga toata hartia igienica de pe rola,cand reuseste sa intre la toaleta. Rupe bucatele(doar cateva,bineinteles) si le duce la cos(la bucatarie).
Arunca pe jos toate jucariile,chiar si atunci cand ii spun sa le stranga,si se uita razand la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Licu ai vazut blogul asta ca tot vorbeati de clamite si am vazut si niste cipici de casa facuti hand made de am lesinat.

Edit: palarioarele de fetite din iunie 2010 sunt adorabile dar si colierele sunt frumoase

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Many,era cat pe ce sa spun "stop,pagina mea"

Sunt superbe palarioarele,si papuceii alb cu mov m-au topit
Daca ar fi facute pe un "suport" de material si cu o talpita buna,mi-ar placea sa-i iau fetei sandalute/papucei de vara pt afara!

Licu,cam toate modelele de martisoare pe care le faci,merg si pt clamite(fluturasi,buburuze,floricele,inimioare etc)

Mergi la inceput