Prietene la bine si la greu - 109

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

cat despte mancat bucatele de peste cu mana, cum mananca civilizat mucosii Gabitei, vise, taica, vise... ai mei isi fac freza cu mancarea... nu ma mai gandesc ca poate or dormi si ei in aceeasi camera cand vor pleca in aramata (stiu ca nu mai e obligatorie, am zis-o ca sa intelegeti grozavia situatiei)...

Ava stai linistita,mucosii mananca cu mana dar asta nu exclude si bagatul mainii libere in castronul cu piure/supa si apoi pe fata/par.De curand, la fiecare masa,ca sa-i pot hrani mai usor primeste fiecare pe tavita cate un castronas si cate o lingurita de-a lor,pun in castronele cate o lingura-doua de papa si au de lucru ...freaca la castronelele alea, stropesc,rastoarna, etc,dar macar imi lasa castronul meu plin in pace. Evei am inceput sa-i pun piureuri in lingurita din mana ei,ca am vazut ca vrea sa pape singura.Gura o nimereste de fiecare data dar nu intotdeauna ajunge si continutul ...rasuceste mana pe parcurs si ajunge mancarea in poala.. perseveram insa.

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Da,ai dreptate, e multa munca pentru un costum de baie crosetat. Eu pentru la vara cred ca imi iau un monokini in genul asta http://www.bonprix.ro/ro/offer.htm?cat=1.10.377.1.19.1.&pr=50093 si o sa caut un costum de baie din 2 piese simplu, si o conving pe soacra-mea sa-mi croseteze doua rotocoale dintr-o matase pentru sutien si un triunghi pentru slip si le atasez eu. De atarnat greu nu au cum sa atarne, am vazut costumul in magazin si stiu exact cum trebuie sa arate.

Mergi la inceput

Gabita, le-am luat si eu seturi intregi de castronele, farfurioare (de plastic, ca Dragos cand se plictiseste le arunca cu efect) tacamuri de jucarie pe care le pun in fata cu o lingurita de ceva in ele ca sa manance singuri, Emi intinde lingurita spre castronul meu si trebuie sa-l las sa ia macar putin, e foarte satisfacut asa. Insa de mancat cu manuta lor nu mananca decat fructe, biscuiti, grisine, chestii din astea. Ca altfel dureaza masa cateva ore si nici satui nu cred ca sunt la sfarsit, daca le pun lor sa manance singuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

ooof abia astept sa se incalzeasca sa ies cu ei mai mult, am in plan sa merg in parcul carol zilnic cu masina, mai ales ca noul carucior este usor si simplu de rabatat, il voi tine numai in portbagaj. apropo, sunt very happy, la sfarsitul saptamanii viitoare soseste, yuhuuuu!

Sa stapaniti sanatosi caruciorul cel nou.Eu mai trag cat pot de asta sport pe care-l am si apoi trec la tricicleta (sau iau 2 carucioare din alea de 100 ron/buc daca nu ne acomodam cu trici)
Vreau sa dau o tura prin Europa (nu am fost acolo niciodata) sa vad daca gasesc trici dubla care se poate impinge(am vazut una dar era pt copii mai mari,nu avea batul ala si nici protectiile laterale). Am auzit un zvon cum ca programul "targului"este unul scurt,adica pana pe la 12,apoi se inchid dughenele... stiti ceva de asta,e adevarat?

Parcul Carol practicam si noi vara trecuta in WE,dar ne cam suparau tantarii... acum mergem in Izvor la locul de joaca...imi place pt ca e relativ aproape,are protectii pe jos,leagane,etc si nu e aglomerat ...nu trebuie sa stau la coada sa dau mucosii in leagan si ii dau si simultan;plus ca,daca nu as fi asa cu capul in traista si nu as uita mereu ,mi-as cara si rolele cu mine..o tura de parc e mult pt mine in conditiile in care in ultimii 2 ani nici macar nu m-am prefacut ca fac sport

mucosii

poze

Mergi la inceput

Pun 2 filnulete,facute la inceputul lui decembrie,cand i-am filmat cum papa singuri.Astazi papam mult mai elegant...

Eva

Dragos

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Vreau sa dau o tura prin Europa (nu am fost acolo niciodata) sa vad daca gasesc trici dubla care se poate impinge(am vazut una dar era pt copii mai mari,nu avea batul ala si nici protectiile laterale). Am auzit un zvon cum ca programul "targului"este unul scurt,adica pana pe la 12,apoi se inchid dughenele... stiti ceva de asta,e adevarat?

Gasesti in dragonul nr 6. Da, pe la pranz inchid.

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara.
Ava imi place cum povestesti despre gemenasi.Cred ca e o placere sa ii vezi pe amandoi(chiar daca iti pun nervii pe moate).
Gabitza foarte frumos papa mucosii.
noi am castigat la concursul milupa de pe dc.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela!

Mergi la inceput

mersi Simina

Felicitari Tina.... si care-i premiul ?

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Noi am castigat 5 cutii cereale milupa.Nu asta e important ci faptul ca e prima data cand castig ceva.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela!

Mergi la inceput

Felicitari pentru castigarea concursului, Tina!

Gabi, ce coincidenta, si eu voiam sa ajung acolo si tot pentru triciclete, daca mai gasesc si altele, cu atat mai bine Asa stiam si eu, ca au programul foarte scurt si trebuie sa mergi dimineata cu noaptea in cap ca sa gasesti deschis. Poate mergem impreuna Nu stiam ca parcul izvor are loc de joaca, ma tenteaza si pe mine, dar oare unde poti parca masina? Mai e un parc pe care vreau sa-l incerc, treceam mereu cu masina pe langa el cand mergeam spre serviciu, in Cotroceni, nu stiu cum se numeste dar arata bine, acum sincer nu stiu daca are locuri de joaca dar o sa ma duc sa vad o data. Pai uite, vine primavara, poate mergem impreuna cu copiii, mai ales ca acum sunt mai maricei, socializeaza si ei

Mergi la inceput