Mar.Apr(167)- Hai Ina, MsBB!Bv Anaxena!Bv Andreea!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am pus si eu la spalat , am facut putina ordine si curatenie prin camere si am strans niste rufusoare si le-am pus prin dulap si gata pe azi ca am obosit Imi cam sta pe creier treaba asta ca o sa vina cineva sa ma alute la curatenie, nu stiu de ce nu ma impac delo cu idee nu-mi place sa imi umble nimeni strain prin oale si tigai

Alina06, am vazut pozici cu carutul si burticuta mandra mami de asa burticuta cu

Felicitas ce bine iti shade in alb si ce burticuta mare si frumoasa

Am vazut si bulinel frumusel de bulina_mica ce scump e el si cum se da el pe facebook

Pisuc , frumoasa camera si carutul nu ni-l arati

MsBB , unde ai disparut mama iar ? E ceata deasa la Bucuresti ? hai ca maine astept mesajul cu vestile bune, da ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Hai Anaxena!!![colegi]

fericita de +33 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai ana!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

HAI ANA !!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

simo...3.03 e si ziua mea de nastere e o zi super frumoasa imi lace repetita cifrei 3, anul asta fac 33 ani pe 3.03. hihihih

dar tu nu ar trebui sa ai 40 saptamani pe 2.03, ca noi eram l ao zi diferenta si eu miercuri o sa am 40 de sapt? hmmm oi fi retinut io prost sa fie asa cum iti doresti tu

daca ar fi sa fie si la mine cum imi doresc buburuza mea ar trebui sa vina maine sau mai sti poate nasc si eu pe 3 de ziua mea hihihih

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 39+

Pai eu miine intru in 40...tu miercuri le implinesti si intri joi in 41???Inseamna ca esti mai avansata. Si mie imi place 3...e ok, acum sa vad ce zice si drita... Vreau sa fie cum iti doresti la tine...Si eu tot 33 de ani am SUntem niste tinerele

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici si mamici!!!

Intru asa pe fuga ca astazi am zi de curatenie, mancare, rufe, schimbat lenjerii .....

O sa intru sa mai citesc in pauze...deci, despul de des ca ma misc ca o batrana.

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc, merci ca ti-ai amintit da, am fost la doctor, totul e in regula, nu mi-a facut eco, doar control pe masa, de unde a simtit ca bebe e cu capul in jos si greu
mi-a facut programare pt eco pe 16 martie (ultima) si pe 17 iar la control. presupun ca dupa ultima eco o sa isi faca o idee mult mai clara despre cum va decurge nasterea, fie natural fie ceza...in rest totul bine si frumos si apropo, foarte draguta camera o sa se simta tare bine bebe in ea

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...

Urmaresc si eu nasterea online dar nu prea am scris ca am avut ceva treaba + musafiri...
Alina06 foarte frumos carutul si burtica..care pare mica sa stii..si are forma aia specifica de mamcica de baietel...A mea este pe tot corpul nu tuguiata...asa si finuta ca a ta!!
Felicitas..eu sunt pe faza in caz de ceva..abia astept mesajul tau...
Pisuc ...MULTUMESC DE RASPUNS..m-am mai linistit un pic in legatura cu ce s-a vazut la eco.Amo colega la birou care are o fetita nascuta cu aceeasi problema.A zis ca a ramas si dupa nastere dilatatia dar acum fetita are 3 ani si este doar monitorizata ecografic nu a fost cazul de interventie chirurgicala...Si nu a facut infectii urinare!!Daca ar fi asa usor si in cazul nostru si nu ar fi complicatii..Doamne Ajuta!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Strumphy, am un ditamai burtoiul. Dar n-are nimic, las sa aiba bebe loc . Cat despre carut, e frumos, imi place, e ff usor si ff usor de manuit. Mi-a placut mult ca rotile din fata se rotesc complet, si imediat il intorci. Doar ca nu are landou, dar avand in vedere ca l-am primit de nou-nout, nu comentez. Si asa moasa voia sa cumpere ea carutul si cand i-am spus ca l-am primit pe asta a fost cam dezamagita. Asa ca acum o sa-i spun ei sa ne ia un landou . Suntem ca mielul care suge de la 2 oi .

Anaxena?
Bebe Alex?
Gata? V-ati intalnit?

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu cred ca mama si puiul s-au intalnit deja
doar ca acea cusatura dureaza f mult
si apoi din cate stiu i se pun niste perfuzii cu asntibiotice mamei
deci poate de asta nu a mai scris nimic

ASTEPTAM VESTI ANAAAAAAAAAAAA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput