Mar.Apr(167)- Hai Ina, MsBB!Bv Anaxena!Bv Andreea!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Viss pui textul care il vrei tu inrosit si marit intre parantezele astea
Au mai ramas ...
scrii ce vrei tu intre paranteze. Marimea poti sa o pui cum vrei tu de mare 3, 4, cat vrei

Feli cu Miriam in burtica 39 s 4z
AMR Aproximativ 3 zile

Mergi la inceput

uf ce aiurita is
[.red][.size=3][./red][./size=3]
scoti punctele ca altfel iasa rosu si marit

AMR Aproximativ 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

beiiii..strumph..pai tu bei capucino/cafeacu noi, sau private? ma supar, credeam ca beau si eu cu o prietena ceva, intr-o dimineata, si ea ce face? da bir cu fugitii?iar te-ai apucat de curatenie?intr-o mana ai cana cu lichid- sa-i spunem asa, si in alta pamatuful de sters praful?
- eu de obicei cand beau cafea, capucino, cola..ma cam droghez ca sa zic asa. ma apuca asa o binedispunere, o euforie, si agitatie..acum o sa sar peste agitatie, ca la cat ma stat pe scaun de azi dim, cand ma ridic o sa folosesc o umbrela pe post de baston, sa merg pana la patcracanta fiind, nu o sa pot decat sa ma joc cu degetele de la picioare, stand in pat

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 10 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata dragelor din nou (adica in capitol nou!)
Eu sunt cam lenesa azi, am lucrat eu ceva dar mai mult mi-e somn...
Am facut poze cu camera bebelui si cu burtica mea de azi (ca m-a certat Deea ca am aratat-o prea vag cu bluza larga de sambata ). Asa mi-am dat si eu seama cat a crescut in ultimele 2 saptamani - auch, sper in continuare sa am noroc sa nu fac vergeturi, dar asta e!)

Viss, asa bine ai exprimat si senzatia mea, parca nu-mi vine sa cred tot ce se intampla, parca nu sunt eu, si am niste emotii incredibile...Doamne, cat de frumos e totul!
Saptamana viitoare tin si eu post 3 zile (asa mi-a zis preotul), ma duc sa ma spovedesc si impartasesc, abia astept.

Strumphi, sa nu mai bei atata cafea, cu atata de coracon, cat pentru ca da contractii. Eu care inainte de sarcina beam 2-3 cani (mari) de cafea sau ness pe zi, din ziua ET n-am mai baut nicio picatura, si chiar nu simt sa-mi lipseasca. Din cand in cand am mai baut cate un pahar de cola (dar foarte rar, nu ca in visele lui Viss )

Cris, abia asteptam vesti de la doctorita - azi mergi, nu?
Simona, tine-te tare

Anaxena, galeria e pe baricade!!!

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Deci nu se pun punctele , pe alea le-am pus asa numai ca sa-ti apara tie explicit. Dupa parateza cu [size=3] scrii textul care il vrei.

AMR Aproximativ 3 zile

Mergi la inceput

Fetele ma duc sa fac si eu macar o ciocolata calda ca m-ati zapacit cu capuccino.
Simo asteptam vesti de la doctor!

AMR Aproximativ 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

STRUMPH, AU RAMAS DOAR NISTE UMBRE DE BUBITZE , MA DUC SA MA DAU IARASI CU UNG DE GALBENELE...
VISS, BUN UN DR LA CASA OMULUI... SA STI CA SI EU AM ACEEASI SENZATIE SA MA APUC SA CUMPAR SA FORTEZ DESTINUL... CA LA ILINCA N-AM LUAT NIMIC INAINTE SI DACA N-A FOST SA FIE...N-A FOST... CE AM PUTUT SA REZERV AM REZERVAT, HAINE NU AS LUA CA SE PARE CA BB E LUNGAN... STIE CINEVA O FORMULA DE CALCUL A LUNGIMII LUI BB IN FUNCTIE DE MASURATORILE ECO?
DAR MA DUC SA-I IAU SUZETA SI BIBE SI CE-I MAI TB IN REST...SA IAU EU CUM VREAU EU NU CUM A FOST LA MARIA...
ANTGUESS, LA MULTI ANI!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

PisucMic..ai un PM!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

PISUC , SA NU MA BATI,EU AM BAUT CATE O COFFEE MICA DIN CAND IN CAND DAR EU AM TENSIUNEA ACUM 9 CU 6 SI BB MEU SE CULCA DUPA CAFEA..., SI NICI CONTRACTII NU-MI DA...
E DREPT CA EU NICI COLA NICI CIOCO...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

felicitas- uite cum a iesit- sau mai bine zis- n-a iesit

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

[red][size=3]AMR 10 zile ???[size=3][red]

Mergi la inceput