Mar.Apr(167)- Hai Ina, MsBB!Bv Anaxena!Bv Andreea!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

lavi draga mea ni mai plange mami, pai tu ce faci vrei sa pierzi lapticul atat de pretios pt bebe??
nu ai de ce sa te superi pediatra o poti schimba la 6 luni dar pana atunci nu te impiedica nimeni sa vizitezi un pedi particular dc nu esti multumita de ea...

cu buricul la noi tot la 1 sapt a cazut iar la naty chiar si mai devreme a cazut si eu nu cred ca este asa devreme, tu cu ce-l dai pe buricut?eu ti-as recomanda betadine..este ff buna,si daca sangereaza continuu ar fi totusi indicat sa mergi si la un alt consult la alt dr

iar treaba cu ceai/ore fixe etc pe alea chiar nu trebuie sa le asculti, doar ai mai avut bb si stii bine cum e iar acum la alaptat natural bb nu are nevoie nici de ceai nici de apa laptele mamei este mai mult decat suficient pana la 6luni, eu asa i-am dat lu naty chiar si pe caldurile toride de vara si a fost foarte ok, deci altaptat la cerere asta e regula principala!!!

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna fetelor am intrat si eu abia acum sa va salut un pic si sa va felicit noile mamici nu am avut timp ca azi ne-am mutat si sunt franta de oboseala sper sa pot intra maine dar am de aranjat
va si noapte buna

PS SCUZATI GRESELILE DE ORTOGRAFIE LIPSA VIRGULELEOR

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

offf ca tare m-am mai necajit....am plans... mi s a facut si rau...

ssbrya, la noi a cazut prea devreme, z a6-a....si azi curgea sange...nu era doar uscat ma speriat dr asta rau ca dc curge in cinituu diseara sa merg la chirurgie la urgenta

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

bb_yasmi,eu pe Ebonee am nascut-o pe 2 si pe 5 ia cazut buricul,il am si acum la bebe tau a cazut in a 6 zi,cum adica e prea repede?
eu zic sa nu te sperii si sa stai calma,nu are nimic bebe

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

bb yasmi fetele au mare dreptate, Trebuie sa te calmezi si sa ii pui betadina si pudra cu baneocin. Incearca cateva zile sa nu ii faci baita. Ci doar sa il stergi cu ceai de musetel pe bb. Dar buricutul trebuie sa ramana uscat. Nu te mai supara ca pierzi lapticul pt bebe. alina n are dreptate cu lapticul. Nu ii da nici un ceai. II dai piept si cu asta basta. O sa isi faca singur programul si ai sa vezi ca totul va fi ok. Alaptatul la cerere este sfant pt bb.
Hai capul sus, zambetul pe buze si fii tare pentru copii ca ei sunt cei mai importanti.
Maine vreau sa te vad vesela si sa te aud cu vesti bune.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cami, multumesc pt raspuns. La ce fel de medic trebuie sa merg sa vad daca e vb de tromboflebita? Oricum mai stau vreo 2 zile si daca tot asa arata, unul umflat, unul nu, o sa-l sun si pe ginecolog. Oricum martea viitoare tre sa merg la control...

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol Nou AICI!!!

Mergi la inceput