Mar.Apr(167)- Hai Ina, MsBB!Bv Anaxena!Bv Andreea!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Miki ce faci ai fost la dr?
toate fetele

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

am fost Alina, dar doar am stat de vorba, mi-a spus teoria practic..pe care o stiam..adica mi-a vorbit in general despre ce inseamna retardul in crestere, ce trebuia facut, posibile cauze, etc , etc toate fiind tardive acum..mai mult n-a vrut, adica nu s-a bagat sa ma consulte sau sa-mi faca eco ceva..si am inteles-o..nimeni nu ma primeste in 39 sapt cu problemele astea si de fapt nu-si asuma responsabilitatea..ca o eco acum nu mai rezolva nimic..
am mai incercat si in alta parte si ;la fel am primit raspunsul..

trebuie sa am incredere ca ma va ajuta bunul Dumnezeu sa am o fetita sanatoasa si sa am incredere in medicul meu..pana sambata nu mai e mult..

te pup si iti multumesc de ajutor

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

BRAVO ANA!!!!!

BRAVO PUIUT ALEX!!!!
bine ai venit!! sanatate si mult oroc in viata alaturi de mamica si surioara frumoase si taticu!!!

am citit si eu pe fuga cat am putut si cand vad cat de repede si usor nasteti prind niscai 'super puteri' si un curaj...abia astept sa vina barza si la noi...dar nu am nici un simtamant...azi avem 39 sapt....dar nu pot schimba semnatura.
maine ma duc la dr..abia astept sa vad ce spune...cat???cand??? cum??? ca nu mai am rabdareeeeeeeeeee

va pupacesc pe absolut toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

, suntem intr-o prima pauza de la smotruit ...am aspirat toata casa, am bagat la spalat si am schimbat asternuturile ...mai avem de sters praful , spalat pe jos. Imi las pt maine baia si mobila la bucatarie care ma sacaie ca este atat de sensibila...

Felicitari Ana, bine ai venit bebe Alex!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

FELICITARI ANAXENA! BINE AI VENIT PE LUME BB ALEX, SA CRESTI MARE SI SANATOS ALATURI DE PARINTII TAI SI DE SURIOARA TA! BEBELU SI MAMICA CURAJOASA

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 35+
AMR maxim 5 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

BRAVO ANA!!!!
BUN VENIT BEBE ALEX!!!!!

Ana ai nascut tu in direct dar abia am reusit eu sa citesc toate paginile sa aflu deznodamantul

azi dimi am fost in spital pe la 8.10 pana la8.30...dar nu am vazut nici o blonda sexy prin zona....a vrut sa urc ,dar m-am razgandit ca nu stiam daca esti in salon sau in sala de nasteri

apropos au terminat sala de nasteri?
vezi mai trage si tu cu ureghea pe la fete cu ceza sa ne zici si noua , mmie si lui viss, una alta

pup
si celalalte fete fara exceptie....
nu mai scriu nimic acu...ma inteapa fofo ...am plimbat-o cam mul azi...
viss sa urmaresti casuta de pm ca o sa scriu....dar intai ma mai odhnesc putin , pn un spanac la foc si apoi....poate patesc ca aseara cu stefy, iar imi ia note bookul ca e al ei

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki doamne ajuta sa fie totul bine cu bebelina, hai ca mai ai putin si te intalnesti cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

roxy, legat de alaptat..daca bebe ia in greutate tu nu trebuie sa-ti faci probleme cu suptul..ei se nasc cu acest instinct si plus ca placerea e mare sa stea la san nu neaparat de foame, le confera siguranta si liniste..incearca suzeta poate o vrea..te pup si nu descuraja cu alaptatul, daca ai laptic nu exista sa nu se sature.. fiecare mamica are laptic exact in cantitatea cat trebuie puiului ei si exact de calitatea de care are nevoie..nu stiu daca stii, dar de ex la prematuri laptele e mai calitativ pt a ajuta puiul sa recupereze, sa il intareasca..mama natura s-a gandit la toate, doar ca noi nu trebuie sa intervenim cu nimic in procesul natural ( biberoane )
asta e sfatul pe care l-am primit si eu de la o dna dr f renumita, Culcer se numeste, cand eram disperata la Vlad ca nu se satura, desi lua in greutate f bine..si al meu urla incontinuu, nu prea dormea deci aveam motive de ingrijorare, insa nici macar asta nu a contat in evaluarea succesului in alaptat..SINGURUL motiv dupa parerea medicilor care paote determina o mamica sa nu alapteze este scaderea in greutate a bebelusului..pana atunci, mult laptic si la cerere..incearca si protectiile avent sa nu ajungi la rani ca e mai greu pe urma

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

mai fetelor nu stiu ce sa fac!
la orice miscare mai intensa (schimbat lenjeria, scos rufe din masina, mers pana la magazinul din colt etc.) burtica mea se face beton, ma tine si abia ma misc!
nu stiu ce sa fac: sa stau nemiscata in pat sau sa fac mai multa miscare sa ma obisnuiesc??!!
voi ce spuneti?
in ultimul timp am stat cam mult pe canapea

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

mai fetelor nu stiu ce sa fac!
la orice miscare mai intensa (schimbat lenjeria, scos rufe din masina, mers pana la magazinul din colt etc.) burtica mea se face beton, ma tine si abia ma misc!
nu stiu ce sa fac: sa stau nemiscata in pat sau sa fac mai multa miscare sa ma obisnuiesc??!!
voi ce spuneti?
in ultimul timp am stat cam mult pe canapea

33+

AMR 7 saptamani

baga o no spa si stai in pat

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 33+ , adica Ayanna Stefania

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Bravo ANA Bine ai venit bb ALEX

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 33+ , adica Ayanna Stefania

AMR 5 saptamani