Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)
Raspunsuri - Pagina 4
allexa06 spune:
Salutare !
Urez si eu La Multi Anituturor mamicilor 
.
Noi maine mergem la Razvan la serbare...de 9 Martie
, nu stiu de ce s-a hotarat asa
.Si sa va spun ce rol are Razvan ...deci, la serbarea de 8 Martie, care de fapt este in data de 9 Martie, Razvan este ciobanas!

si mai are si o alta poezie de spus, care mai degraba este o rugaciune, nu poezie. Unde sunt d-le poeziile despre mama...ceea ce invatam noi la gradinita/scoala ?
Asteptam si eu sa aud o poezie care " sa mearga la suflet"
sa ma napadeasca emotiile si sa-mi de-a si vreo doua lacrimi auzind-ul pe Razvan recitand ceva frumos...
Lora,Ancuta-nu m-am mai vopsit acum, ca mi-am dat seama ca sunt intr-o perioada mai nasoala a lunii si ca vopseaua nu prinde acum
.
.Dar nu vroiam schimbari majore, vreau sa-mi acopar suvitele care le am.Mi-am cumparat vopsea dark brown .Deci, ramane pe saptamana viitoare ![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
ramona_patra spune:
Neatza fetelor,
cu intarziere va urez si eu La multi ani! si o primavara superbacu multe

Ramona
de maimutel
Diana (20.07.2009)
maimu diana

ramona_patra spune:
AAAAAAAAA, revin. Lora ti-am admirat bolfosenia, e superba foooc. Sa-ti traiasca si sa-ti umple casa de fericire. A, si i-am admirat si pe cei mai mari care faceau cred eu felicitari pentru ziua mamei, nu-i asa?
Ramona
de maimutel
Diana (20.07.2009)
maimu diana

crissandrada spune:
Urez si eu cu intarziere La Multi Ani mamicilor si nu numai si o Primavara fericita
.
Eu am fost ieri la serbare la Andrada care a fost la fel de emotionanta ca si cea de anul trecut. Parerea generala a fost ca va fi ultima serbare pe care o fac cu atata inocenta.
Bazar general DC
Criss
de
Alessia si
Andrada"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
ellinia spune:
Laura, mai stii ceva de tipa aia de la Salon Eli? Ai mai fost la ea? Si-a pastrat preturile acceptabile?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellinia Laura, mai stii ceva de tipa aia de la Salon Eli? Ai mai fost la ea? Si-a pastrat preturile acceptabile? Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)BazarGeneral |
Daca la cuafeza te referi, da. E tot acolo si tot cu preturi mici. Cred ca azi se duce Lora la ea. Mihaela o cheama pe cuafeza. Poate apare Lora si iti da un nr de tel, eu nu am.
Cum a fost la Stefan la serbare?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pogonici1977 spune:
maine vine PRIMAVARAAAAAAAAAAAAAAA
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cea mai fericita mami de printesa
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
ellinia spune:
| Citat: |
Cum a fost la Stefan la serbare? |
A fost emotionant, mai ales ca a fost prima, si educatoarea era foarte emotionata, a vorbit un pic la inceput si ii tremura vocea de parca ii venea sa planga... Toate mamele erau crispate, de parca ziceai ca acu' incep sa planga
A fost frumos, toti copiii au recitat si au cantat foarte frumos, a tinut vreo doua ore, la sfarsit au mancat cate o prajiturica si au baut cate un suc si acasa.
Voi ati avut serbare?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)BazarGeneral
Laura25 spune:
Cristina, 2 ore serbarea?!?! Uau, f. mult! Au avut copii atata rabdare?
La ai mei nu s-a facut niciodata serbare de 8 martie, deci nici anul asta. Ne-au pregatit copiii cate o felicitare confectionata de ei, cu un 'Te iubesc, mami' scris de mana lor. ![]()
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Anca, mami de