Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Aoleu Lora ce spui tu acolo.
Trebuia sa dai un telefon, veneam pe la tine sa iti mai tin de urat. E nasol tare in spital. Si eu am stat tot intr-o rezerva cand ammai fost cu fetele. Nu cred ca ma tineau nervii sa stau in salon cu cine stie cine.
Bine ca Adelina e bine.
Sanatate multa.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
greutatea mea

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Buna fetelor.

Azi am fost la targul de joburi si am plect tare dezamagita. Erau oameni din toate categoriile sociale dintre care unii foarte mirositori. Cand am vazut cei acolo imi venea sa . Pentru studii superioare nu era mai nimic. Doar cateva posturi de inginer si unul de referent marketing.

Criss postul de referent marketing era cumva de la Infotech sau ceva de genul asta?

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna seara fetelor,
Criss imi pare tare rau ca nu gasesti ceva, la noi din pacate nu se fac angajari, cica cu cat suntem mai putini cu atat mai bine, sper sa nu fie probleme cand ma intorc.
Lora imi pare tare rau, uite asa am patit io cu minunea mea pe la 8 luni si am dat peste dr Constantinescu parca asa o chema sper sa nu ma insel, care pe foaia de iesire din spital mi-a scri la diagnostic pneumonie interstitiala si cand am intrebat nu am primit o explicatie coerenta. Eu internasem copilul cu voma, indigestie, caca moale nicidecum muci, febra, tuse sau altceva. Am tinut regim si a fost ok. Multa sanatate bolvoseniei.
Va pup si noapte buna.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Mai mamici, mai, dar smotruiti la greu, bate vantul pe-aici.
Ia spuneti, ce-ati zice de o hamsie si o bere/suc saptamana viitoare, ca nu mai are nimeni smotru de facut, probabil ca va fi frumos afara, ce ziceti?
Vineri seara? Sau preferati in timpul saptmanii? Am intrebat acum ca sa avem timp toate sa ne facem o gaura in program pentru hamsia asta.
Gata, noi ne pregatim sa iesim afara. Puuuuuup!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Ce faceti, sunt gata cozonacii ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Salutare !
Ce faceti, sunt gata cozonacii ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

Ai mei sunt cei mai gata .

Eu marturisesc ca nu am facut absolut nimic pt Pasti. Azi o sa coloram niste oua cu copiii (asa, de distractie) si dau cu aspiratorul si cam atat. Maine dimineata incuiem usa si plecam de acasa, ne intoarcem marti abia.

In cazul in care nu mai reusesc sa intru pe net, va doresc din suflet sarbatori frumoase, cu veselie, mese imbelsugate, soare pe cer si in suflete!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si eu is tare harnica..de 2 zile umblu bleambura prin parcuri si pe la terase. Nu singura, bineinteles. Azi am reusit sa-mi fac cumparaturi, macar...e un inceput si asta, nu? Cu curatenia nu ma omor, ca vrem sa varuim balconul si ceva retusuri prin bucatarie/hol, asa ca...mai incet.
O seara buna si spor la treburi!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Am intrat si eu pe fuga ca nu mai pot de somn...
Va urez sarbatori fericite!
Iulia, eu zic prezent!pentru vineri.
Mai vb sapt viitoare!
Pup si multa sanatate la bolnaviori!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna seara fetelor,
Intru si eu la miezul noptii sa va urez de pe acum un Paste Fericit, plin de bucurii si impliniri.
A cam batut vantul zilele astea pe aci, dar Iulia si eu zic prezent pentru hamsii, daca va fi cald saptamana viitoare.
Nu stiu daca de Pasti voi putea intra,caci plec la socri la Iasi si de aceea v-am urat de pe acum Paste Fericit.
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata , fetelor. Poftiti la o cafeluta aburinda .

Noi acusi o luam din loc , mai intai la socrii, apoi zilele urmatoare la ai mei, asa ca va doresc un Paste fericit, plin de lumina alaturi de persoanele dragi voua!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput