Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Hello!
Eu iar sunt obosita, am si uitat ce-am vrut sa va scriu...scuze!
Daca s-a deschis Gradina de Vara, eu sunt pro! Si portie dubla, si pt. Carmen! Bai, astia-n Belgia n-au descoperit hamsiile? Ia deschide-ti tu, acolo, o gradina de vara, sa vezi ce de-a clienti o sa ai!
Vorbiti de salate, apa plata cu lamaie..pe mine ma apuca disperarea ca nu scap de burta...in consecinta, am luat masuri - aseara la 8 am dat comanda de pizza. Tare buna fu! As vrea si eu sa mai slabesc macar 4 kg, dar astept sa treaca sarbatorile, apoi vad io...daca mai vreau.

Ufff...cica in week-end iar e frig! Nu-i corect...

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

garantez eu ca sa deschis gradina de vara..vineri curatau bancile..amenajau etc...furam noi prin zona lor

deci liber la terasa..soarele sa mai vina si in rest e ok...

hai ma bag si eu la o terasa cu voi..daca ma primiti of course

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva.84 spune:

Va salut cu drag stimate mamici si viitoare mamici..sunt noua pe acest site si pe forum..defapt site-ul il citesc decand am ramas insarcinata dar in seara aceasta am gasit acest minunat subiect al mamicilor de Neamt si am hotarat sa ma inscriu in speranta ca ma veti primi in grupuletul vostru..sunt insarcinata in 4 luni,am o sarcina mai grea dar sper sa treca totul cu bine..
Va felicit ptr tot ce faceti..am citit toate paginile si m-am bucurat cat de unite sunteti,m-am bucurat ptr mamicile fericite,ptr cele gospodine si m-am intristat ptr copilasii bolnaviori..
Sper sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi despre medicii din Piatra si sa invat de la voi ,cele cu experienta..
Va pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eva, bun venit si sarcina usoara!! Si eu am avut probleme serioase in sarcina dar rezultatul a fost fantastic si a meritat fiecare minut de suferintza (deja am uitat cat de greu a fost). Ne bucuram de fiecare mebru nou al 'gastii' si te astepam cu drag la prima cafea pe are o vom bea impreuna ( asa zicem noi, dar de fapt mergem la bere si hamsii sau pitza ).

Se anunta ploi si cam rece, dar eu tot sper ca vine primavara si la noi. Deci ... cand ne vedem?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea! Pe varfuri, sa nu treziti bolfosenia, sa-mi tihneasca si mie cafeaua!

Eva, bine ai venit la noi! Sarcina usoara iti doresc! Stii ce ascunzi in burtica? La ce medic mergi?

Eu cred ca trebuie s-o lasam pe sapt. viitoare cu hamsiile, ca s-a anuntat vreme f. rea in week-end. Din pacate...

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Da, riscam sa ne ia vantul pe sus. Poate se incalzeste totusi de saptamana viitoare!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Neatza fetele,
Noi am baut deja cafeaua. Maimu imi da desteptarea in fiecare dimineata pe la 8-8,30 si uneori 7,00 deci suntem destul de matinale. Abia astept si eu sa iesim la o cafea, ca si eu cica sunt la cura si mai ales ca de pe 15 mai incep munca
Eva bine ai venit si sarcina usoara iti doresc, ai sa vezi ca a sa uiti de toate cand ai sa-ti tii puiul in brate.
Io una m-am cam saturat de vremea asta idioata.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!
Va servesc si eu cu o cafeluta, suc si tort de mere, imi face puiul mic 6 luni , nici nu stiu cand a trecut timpul.

De vreme nu mai zic nimic, ca m-am saturat. Ieri ne-a lasat taticul masina sa iesim in targ, dar frumos nu a fost decat de la 3-4 cand era ora de somn, asa ca tot in cartier am stat, offf.

Fetelor, un doctor endocrinolog bun, in Piatra cunoasteti? Eu m-am dus pana acum la Focsani, dar de acum imi este peste mana.

Eva, sarcina usoara si bine ai veenit

Va si sa aveti o zi frumoasa.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata si de la mine( adica, nu prea mai este dimineata...dar abia acum am reusit sa ajung la calc)
Atatea cefelute aici, tort de mere, mai , mai, cum sa nu vii ?
Ramona- pupici pt micuta ta si la cat mai multe lunite
Eva- bine ai venit si iti urez si eu sarcina usoara
Eu m-am apucat de curatenie, am inceput cu sifonierele si schimbatul hainutelor, sortat, dat deoparte ce a ramas mic,etc, foarte mult timp imi ia...
Pupici la toate fetele

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva.84 spune:

buna ziua dragelor si va multumesc ca m-ati primit asa frumos...desi am 16 sapt de sarcina si am fost sapt asta la ecograf nu mi-au spus ce am..deocamdata merg la dr.rugina dar nu stiu ce sa zic...cred ca ma duc pana la urma la bacau..
despre endocrinologie stiu eu o doctorita super in policlinica..este tinerica,are rabdare si este draguta...daca nu ma insel o cheama martiniuc...mie mi-au descoperit in timpul sarcinii granda tiroida si am facut niste analize..astept azi rezultatul si sa vedem daca e cat de cat bine..am acuzat ani de zile aceste simptome si nici un medic nu s-a gandit sa ma trimita la un consult endocrinologic..
abia astept sa va cunosc
va pup..o zi buna

Mergi la inceput