Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi. Am fost si noi la plimbare, frumos, dar bate un vant. Acuma stau sa vad daca pitica e ok, sper sa nu pateasca nimic.

Pupam copilutii bonlaviori sa se faca bine.

Mi-am amintit , dupa ce am tinut fata mare 2 sapt jumate acasa, cu antibiotice si apoi preventiv inca o saptamana, de sapt asta am dus-o la gradinita si ieri mi-a venit cu gatul rosu , ca i-a scos afara si le-a zis sa nu se imbrace cu gecile. SA mor,, ea era in sarafan de blugi si avea si bluza de treining, dar nu a luat-o nici pe aia. Si sa le fi vazut luni pe asistenta si educatoare cum m-au luat la intrebari ca ce a mai lipsit. Dimineata tare as fi vrut sa le zic vreo doua, dar nu era venita educatoare.

Sa aveti o zi frumoasa

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Si noi umblam toata ziua pe afara,ajungem franti si noi, deocamdata la noi este totul bine, speram sa nu pateasca strmfii nimic
Iulia- pupici lui David sa-i treaca repede

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea, inainte de plimbare!
Ce rau ca se strica vremea de maine..exact cand am eu musafiri.
Oare cand se deschide gradina de vara? Ca mi s-a facut dor de hamsii! Am vorbit ieri la tel. si cu Dana (lunna) si-a zis ca-i e dor de-o ieseala. Saptamana viitoare ne vedem si noi la o terasa, ceva, daca-i cald?
O zi buna si poate ne vedem prin oras azi!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Sper ca macar la voi e buna.

Noi inca suntem cu tratamente, cu probleme .. offf.. parca nu se mai termina.

Lora, vreau si eu intalneala. Gradina de vara e inca inchisa.

Plimbari placute!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Eu zic "da " la intalneala
Azi toata ziua am patrulat prin tot orasul, venim acasa franti, dar ...ma sui repede pe cantar, poate se cunoaste ceva
Laura- sanatate multa la puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sa intors iarnaaaaaaaaaaaaaaaa
ptr cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am trecut zilele trecute, cand era cld si bine pe langa Gradina de Vara si era forfota mare, dadeau mesele si scaunele cu lac - cred, probabil la\ primele semne de caldura ii dau drumul.
Si eu as vrea sa ne intalnim, mi-e dor sa va vad.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaa!!!
Poftiti la o cafeluta!
Eu sunt cam cheauna de somn, ca am avut musafiri de vineri pana duminica si vorba lor - parca am facut revelionul!
Vremea de-afara ma "depreseaza" rau de tot, asa ca nu ma mai uit pe geam deloc. Ma gandesc la hamsii si bere la gradina de vara si-mi revin.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Pt ca ai mei copii sunt bine (cel putin asa mi se par mie, ramane sa zica si medicii ce si cum) azi ma simt si eu mai bine. Nasol cu vremea asta, dar sunt sigura ca in cateva zile iese iar soarele si va fi primavara in toata regula. Va doresc o saptamana buna si vesela!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Bineinteles ca vin la cafea
Laura-ma bucur ca sunt mai bine copiii.Ai mei au tusit de dimineata de pe la 5 de mama focului, am inceput sa le dau si lor ceva sper sa treaca repede.
Maine este ziua lui Razvan, nu-mi vine sa cred ca am baiat asa mare...5 ani...cand au trecut 5 ani ?.De pe acum am inceput sa am emotii.trebuie sa mai merg sa cumpar baloane( vrea el sa duc la gradi , la copii baloane)

Mergi la inceput