Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

MP - m-am gandit si eu ca cele 3 zile de febra sa nu fie roseola, dar in acel caz apar bubite, ori in nu a existat asa ceva.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

eu nu sunt experta,dar tu ai spus ca a primit dg:3 zile febra
in germana,dreitagefieber=roseola
am avut je discutie cu dr lui alexsi asa am ajuns pe site nemtzesc sa caut ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hehe...ce va mai este voua dor...mire + alex..ia mai lasaati copiii in pace ( noi azi am avut intentza sa venim cu un ghiocel la mara...dar...ma-sa lu jiji...s-a cam lipit de canapea...)

harnicutz...subscriu complimentele fc celor 2 mamici...si sper din suflet...sa zici si despre mine la fel...cand o sa fie jiji...adolescent :)))))))))....

...iar despre ora 6...fetili io zic ca lorex ne prosteste pe fatza...unele doamne dupa 6 nu mai mananca de...dieta( nu eu)...altele sunt lihnite....si baga tare dupa amiaza( je)....si la 6...nu mai este pofta...
si ete asa...ramane lorex cu mancarea...o pune la conggelator si-i ajunge 1 an...( la cum arata...de fapt cred ca are in meniu numai apa plata cu lamaie)

ruxita...m-am gandit iar la pretena ta...inca o data toata stima..insa la intrebarea ta de final....eu nu cred ca daca n-ar fi av prb ar fi mers asa departe...
copiii nostri ne dau puteri nebanuite ( lali...adina) cred ca suntem capabile pt ei de lucruri care nu ni le putem imagina ca le-am face vreodata...

inca o data multe pt aceste doamne...cu mult curaj

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Haircut, Dece... Multumesc inca o data pentru aprecieri...nici nu stiu daca le merit...ca io n-am facut nimic...iris a facut toata treaba...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Recunosc ca am lacrimat putin la mesajele voastre!
Va multumesc pentru urarile care mai de care mai frumoase si mai colorate si pline de dragoste pentru bobitza mea dulce!

Va astept diseara la o friptura de buturel de porc la cuptor cu legume si la desert tort de ciocolata!
LA ora 6!

Uf, ca ma speriasem cu buturelu si cu friptura

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Am remarcat semnatura... mi-a placut numele asta la nebunie... Asta inseamna ca trebuie sa fac si un baiat, nu?

Neaparat!

Bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine. Sa ne mai pui pozici sa va vedem si poate pui vreo 2 si in albumul pt colaj. Abia astept si eu vara sa ne plimbam.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Nu pot sa pun poze, nici macar sa va vad ca nu mai stiu nici contul, nici parola...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Am remarcat semnatura... mi-a placut numele asta la nebunie... Asta inseamna ca trebuie sa fac si un baiat, nu?

Neaparat!

Bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine. Sa ne mai pui pozici sa va vedem si poate pui vreo 2 si in albumul pt colaj. Abia astept si eu vara sa ne plimbam.

_

Nu pot sa pun poze, nici macar sa va vad ca nu mai stiu nici contul, nici parola...

ehe, mami...ne e dor de voi

ai PM

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

La multi ani de 1 Martie! Sa aveti o primavara frumoasa ca zambetele puilor vostri!
La multi ani Iuriei si tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi!
Eu sunt confuza... Am vrut sa intru pe forum si am gasit Buburuze de ianuarie-februarie... Adica si-au schimbat fetele numele si adresa?
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Au aparut altii, adica a trecut un an si ceva!
Ma simt foarte aiurea, vin din an in Paste, nu stiu cine apatit, ce si de ce, cand, cum, etc. Nu stiu cine merge, cine are dinti, ce mai mancati, ce nu ar trebui sa mancam, alea-alea... OFFFFFFFFFFFF!
Si scrieti repede si mult!
Oricum, pufuletele meu e deja mamaliga. Am calculatca a castigat pana acum inca 1/2 din lungimea/inaltimea pe care o avea la nastere. Si alearga ca la maraton, si-si baga nasul peste tot. Zilele trecute a gasit-o tati cu cercelul in gura. Acum imprastie servetele prin casa, ca doar mami sta la forumeala. Dar e 1 Martie si ma rasfat si eu, nu?
Multe pentru toate mamicile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ehe, mami...ne e dor de voi

ai PM

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Multumesc!

Mergi la inceput

Am vazut! Am si pus poze! S-au schimbat atat de mult! Abia astept sa ne intalnim, mie-mi plac chestiile live...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Am vazut! Am si pus poze! S-au schimbat atat de mult! Abia astept sa ne intalnim, mie-mi plac chestiile live...

Ce fetita mare ai acolo si ce scumpa e!

Dece ce frumos v-ati gandit, Mara e impresionata.

_

Mergi la inceput