Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
bumblebee spune:
Ne-au venit rezultatele de la analize.
Hemoglobina peste limita (ma asteptam- sa vad ce zice pediatra, ca tare vroia sa bagam Fe)
Ca-ok
Transaminaze marite
CRP - marit
Limfocite- peste limite
Nu mai stiu ce analize serice tot asa, cu rosu, peste limita.
Nu sunt deloc ingrijorata, cred ca toate se explica, de la raceala, tratament.
Mie mi-e mai mult teama sa nu ne mai trimita din nou la intepat, ca nu prea am inima sa-l mai vad din nou cum se zbate si plange din tot sufletul...
Crissy, ati tras si voi, cat pt muuuulti. Sanatate multa multa!!
Mycya, draga mea, cu venirea primaverii vei iesi mai mult la aer si sunt sigura ca vei fi intr-un ton mai optimist.
Roxana, "te-ai scos". Cand e s-o tii numai in oboseala, greu se schimba naravul. Cand nu-i una-i alta. Insanatosire grabnica si poate va fi un inceput de nopti linistite pt motanelul Theo.
Azi fac si eu biscuiti.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Alice_Elena spune:
eu inca nu i-am facut branzica, i-am tot dat zilele astea ba mango, ba brocolli, ba ou, ba gutuie... in afara de mango, toate i-au placut.
si mie mi se pare haios iepurasul, da marius zice ca mai bine sa se joace afara decat cu iepurele in casa :)) viseaza sa aiba fisa copilaria noastra, pe afara toata ziua
alte jucarii nu ii mai cumpar deocamdata, vad ca tot primeste. a primit un leut din plus, e tare haios, ii place il pupa toata ziua.
mi-a facut soacramea capu mare vbeste intr-una zic si eu da da da :))) sunt si rea...a frecat saraca si baile si bucataria, zici ca e robot. da nu vrea sa stea deloc
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Ehe, asta da viata! Adus soacra copil, leganat 5 minute, adormit copil, pus in patut, baut a doua cafeluta, si pauza...
Roxana, baga rapid niste oscilo si ceai, eventual un Nurofen raceala si gripa. Asa am inceput si eu, cu semne mici de raceala, ce m-au tot tinut cateva zile... pana i-am dat si lui Vlad...
Ma innebuniti cu cuburile! Musai a fi sa ii cumpar si eu!
Untul- cf pediatrei lui Racusor se poate da de la 6 luni juma (in conditiile diersificarii incepute la 5 luni), si se da un varf de cutit, in piureuri, unt de 65% grasime (adica normal). Rodi, bine ca ai zis ca alternezi cu uleiul, ca pe mine nu ma ducea mintea, si as fi dat si ulei si unt deodata!
Biscuitii - cum adica? le dati la manuta si ei rod pe biscuiti? nu se ineaca? nu se rup bucatele mai mari? stiu sa mestece? Eu nu stiu daca as avea curaj sa ii dau... Oare ar trebui sa nu ii mai blenduiesc asa tare??? of, inteleg ca e mare copilul meu, de trebuie sa manance biscuiti la mana...
Victo, haha, cu lapticul... pai stii ca pusul la san tot mai des stimuleaza si mai mult... dar daca te dor nici nu ai de ales, eventual il lasi numai un picut pe Mihai la san, cat sa nu te mai doara, dar sa nu goleasca sanul (bine, asta daca vrei sa mai scapi de laptic).
Sotul merge maine la ski- acum chiar ca e ultima tura din iarna asta! si eu imi mut cele doua ore libere pe joi, merg la un magazin de haine, sa ii cumpar ceva bluza cumnatei de 8 martie. Si tot acolo au un salon de masaj- merg sa vad ce program au, cat costa, si sa ma bag si eu la niste masaj anticelulitic, ca asa nu se mai poate. Numai ca imi zicea cumnata-mea sa nu astept rezultate miraculoase daca altceva nu fac- ea a facut masaj cand avea fiu-so 6 luni, a facut 10 sedinte, dar nu a avut puterea (mai mult psihica) de a se mobiliza sa tina un pic de cura sau sa faca un pic de sport, asa incat nu s-au vazut deloc rezultate... bine ar fi ca odata cu masajul sa fac un pic de miscare, un pic de tras de la gura.. dar cine poate. Merg la un pic de joaca pe Wii, macar mai ard ceva calorii.
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
Bumblee pai asai, de asta astept si eu zilele mai calduroase.
Alice cunosc astfel de persoane da si tu din cap sa nu spuna ca nu o bagi in seama si gata bine ca e harnica , merita o
sa trezit si gaza mea, a dormit o ora jumate langa tati ei ne imbracam si iesim si noi la plimbare chiar daca e putin rece dar macar e soare .
Mami de Andra Maria 02.08.2010
lauri_ca spune:
Am uitat sa va spun ca si Stefi are dermatita atopica, are zone de piele uscata si rosie pe piciorusul stang si putin si pe obrajor. Dr. ne-a dat exoderma , o mai foloseste cineva? E buna? ca e si cam scumpa, am dat 53 de lei pe tubul cu balsam.
crispro spune:
Bumblebee, cel mai bine iti va spune medicul despre analize. E bine ca esti cu capul pe umeri si nu te ingrijorezi, ca nu stii daca e cazul sau nu. Pupam sa nu fie nimic nelalocul lui, si sa nu-l mai intepe pe Victor!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Crisu', si eu as vrea sa mai dau jos cam 3 kg... dar nu gasesc motivatia... de mancat nu mananc asa mult... am mai rarit-o si cu dulcele, dar pe mine m-ar ajuta mai mult (si psihic) miscarea.
Trebuie sa ajung la chirurg si vad ce-i de facut, ca pe mine ma deprima cumplit statul intre 4 pereti.
Biscuiti eu fac... dar pt mine. Lui Victor o sa-i fac cand ii bag gustarica. Poate pana atunci o sa se obisnuiasca sa nu mai manance pasat atat de fin. Si saptamana trecuta de la o bucatica de morcov (moale) in supa cat o boaba de orez rotund s-a apucat de urlat si n-a mai vrut sa manance decat LM, el care e Victor-papa-tot.
Luna 7
lauri_ca spune:
Alice sa-ti traiasca soacra(sau soacrele) daca e buna. A mea a stat cu Stefi jumate de ora ieri cand l-am luat pe Radu de la scoala (premiera pt. ea) si aveam o floare uscata in geam pe care a luat-o si mi-a zis frumos: "vezi ca e niste praf acolo unde a fost floarea". Eu am uitat de praf si azi a stat iar cu Stefi la geam . Praful e tot acolo unde l-a lasat, l-a gasit si azi si tot acolo l-a lasat.
bumblebee spune:
Despre TV, nici eu nu prea dau drumul la TV cat e ziua de lunga, dar seara, cand ma bag in pat, mai urmaresc un documentar, o stire, ca niciodata n-am vizionat stirile de la ora 5 si nici emisiunile absolut penibile. Mai bag un film (ffff rar), dar in principiu nu cred ca indobitoceste decat pe cei care au predispozitie, cei care sunt mari amatori de emisiuni jenante si scandaluri politice sau orice bazaconie de calitate indoielnica. In schimb, asta cu bona si cu neglijatul copilului pt stiu eu ce program, e cam adevarata. Numai ca eu mai mult ca sigur nu imi voi permite o bona... cel mult va sta cu bunica. Ea este mare amatoare de scursurile emisiunilor TV, telenovele, dar nu stiu daca ar fi normal sa incerc sa o schimb pe ea, una peste alta fiecare isi traieste viata dupa bunul plac, e pensionara, nu cred ca ma voi impune in ideea in care ea sa nu mai dea drumul la TV, ci doar sa evite cat sta cu el, el sa nu se uite sub nicio forma (aici doar noi ca parinti vom alege ce sa urmareasca) la TV, nici macar sa stea cu ochii pironiti in ecran...
Luna 7
paula_m spune:
Eu i-am dat biscuiti din comert, de la Organix. Mie nu mi-au placut deloc, dar Raul a tot molfait la ei, pana i s-au lipit de cerul gurii si si-a facut greata. Mie nu mi-e teama ca se ineaca, ca doar e baiat mare si tb sa invete sa manance singurel.
I-am dat si un pic de prescura de la biserica.
Bumblebee, cand mergeti cu rezultatele la dr? Mie nici nu mi-a dat rezultatele, ca am uitat sa le cer, le-a luat doar d-na dr...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8