Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Crissy, sti vb aia...si tu Brutus? Si voi ati racit?Grea iarna ati avut si voi...
Roxana, un scump Teo. Asa as vrea sa ne intalnim toate, acum cat sunt micuti si numai buni de smotocit. Cand vor creste, o sa alergam dupa ei...
Alice, asa stiam si eu cu martisoarele, noi doar primim. Cand eram mica voiam sa ma fac invatatoare sa primesc multe, multe martisoare si flori
Mycya, o sa vezi tu ce cuminte se va face Andruta o data cu venirea primaverii....
Cat priveste VBAC, eu l-am intrebat dupa nastere pe dr , daca o sa pot naste natural a2a oara. Mi-a zis ca in mod normal e destul de greu, pt ca al2lea copil e mai mare decat primul si daca nu m-am dilatat nici la Raul, nu crede ca la al 2lea o sa mearga mai bine, dar se poate incerca...
Nu mai stiu cine intreba de cereale fara gluten (oare Michelle???) Eu stiu ca toate cele pt 4 luni sunt fara gluten, cerealele de 6 luni majoritatea sunt cu gluten.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 neata mamici ![]() ![]() ![]() acum stau in dormitor si ascult cum striga andrei din patut dupa bona, ca saraca s-a dus si ea la baie, iar el "aaaaa", "aaaaa" ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
ADRIANA nu trebe musai sa iti iei o bona full time daca esti si tu acasa si lucrezi, poti incerca 4 ore pe zi, si atunci ii dai max 5 mil. o mai scoate afara, se mai joaca, destul cat sa te mai relaxezi, sa faci una alta. trebuie sa faci asta iubita, ca o mamica stresata nu e bine!!!
ai vazut ce a zis si Denisa, o mamica relaxata , mai multa armonie in familie
CRIS eu zic sa iti calci pe inima si sa iei o femeie, sau poate le imbini, iei pe cineva la fel, 4-5 ore pe zi, sa mai stea cu vlad, sa mai faca si putina curatenie. crede-ma pe cuvant ca e alta viata. eu am stat doar o luna cu bona si daca nu ar trebui sa ma intorc la serviciu as fi de fapt mult mai relaxata si as sta si eu cu el, ar sta si ea. asa ma chinui sa o las pe ea cat mai mult sa se obisnuiasca. dar 6 ore pe zi bona este optim, cand esti tu acasa. mai iesi, mai o curatenie, mai o forumeala o sa vezi ca ne dai dreptate
eu tot voiam sa iti zic, tu cand ai un pic de timp, ba stergi praful, ba faci curat, dar mai lasa-ti timp si pentru tine mami, sa stai pur si simplu, sa faci un dus
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Crispro nu prea am mai gatit in ultima perioada din lipsa de idei si chef ...aveam o stare mai proasta, nu aveam chef nici sa fac curat noroc ca nu am multa mobila in casa(anume facut sa nu ma stresez cu stersul prafului ca tot avem copil
)si acum imi iau revansa
Paula sper sa fie asa cum spui tu
Victo si eu o pun pe Andra musai la maxim 6 ore sa pape putina tzitzi ca altfel incep sa ma doara, multumesc lui Dumnezeu inca am si sper sa mai am, nu vrea sa imi accepte deloc LP si nu as avea decat mai mari batai de cap cu ea
fug sa culc fata ca a inceput cu maraiala , bine ca am reusit sa ii dau fructele.... Mami de
Andra Maria 02.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Neata dragelor!
VA DORESC O PRIMAVARA MINUNATA, PLINA DE DRAGOSTE, GANDURI CURATE SI MULTA SPERANTA IN SUFLETE!
nu sunt la zi cu ultimele stiri, n-am reusit sa citesc prea mult...oricum, doresc multa sanatate bolnaviorilor, ca vad ca inca mai sunt... Filip inca mai tuseste putin, desi azi e ultima zi de Eurespal... ceva secretii se mai aud asa la culcare, pana adoarme, sau cand suge...dar muci nu reusesc sa scot...anyway, se pare ca ultimele viroze m-au intarit putin, ca nu ma mai stresez asa de tare...
sambata iesim iar in gashca,asa de 8 martie... dar de data asta fara copii... abia astept...asa ca vineri o sa imi permit un pic de rasfat la coafor...
ma bag la citit pana doarme Filip...sa vad cat reusesc...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu. asta chiar ca e buna
nu mi-a venit sa cred cand m-am trezit la 5.45 si Isa doar se foia... am vrut sa-i dau lp si nu-i trebuia, am pus-o intre noi in pat si a inceput sa ma traga de pijama si sa caute titi. si eu iar incercam cu bibe, si ea tot nu vroia. pana la urma am lasat-o la titi, nu stiu ce a facut ea acolo o jumate de ora , pana a adormit... cine stie, poate nu e tarziu sa revina ceva laptic daca acum vrea iar sa suga?
ca s-a trezit la 8.30 cu acelasi gand: la titi... febra a scazut, dar inca mai are reprize de plans din senin si oprit in urmatorul minut! in plus, cand ma uitasem eu sapt trecuta si se vedeau umflaturile, erau amandoua la fel de mari si albe, poate sta sa iasa si al doilea... dar nu de dinti ma speriu eu, bronsita asta ma da gata, ca nu stiu de ce nu ne lasa in pace
. acum am tot incercat sa-i dau fructe, dar nu prea vrea, in schimb molfaie la un biscuite...
nu stiu cum sa ma organizez azi sa rezolv toata chestiile: mers la banca, rezolvat permisele de pescuit, programarea la pediatru la 12.30, programarea mea la gine... uf, cam multe pentru prima zi de primavara!
si un martisor virtual pentru dragele de voi
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Neata Va oferim si noi un martisor...multi ghiocei...sa aveti o primavara cu multe bucurii,zambete si multe impliniri
Raisa de ramona,bb de cd27,Tedodora_Cristina de mericica
Maria-Alexandra de Andreea84
racusor2010 spune:
andreea zi-mi te rog de care cuburi ai tu de la clementoni se merita sa iau alea ferma + un set de 24 de cuburi?