Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
neata!!!! A VENIT PRIMAVARA!!!!
ofer si eu cate un martisor fiecarei mamici in parte tatic
frati si surori
e prima data cand sarbatorim venirea primaverii in calitate de MAMICI
sa va insoreasca fiecare zi a anului puisorii din viata voastra si sa aveti o primavara linistita si plina de bucurii
La multi anisori si sarbatoritilor de astazi sa cresteti mari si sanatosi!!!
Paula felicitari pentru al 2-lea dintisor si voua la fel
la cat mai multi fara dureri si plansete
Nela ia zi ce ai mai gatit bun eu ieri am facut o ciorbita de pui si niste pulpite la cuptor cu cartofi , dulce am facut sambata si mi-a ajuns cat am mancat....crema de zahar ars si o prajitura cu branza dulce
sa vad ce imi mai trece prin cap astazi ca e sotul liber si as avea timp ....aaaa daaa o salata beof
sa vad daca am si cheful necesar
. va
-am
Adriana mami nu se mai poate asa, pai ce e mai important?? sanatatea ta ori banii?? ia masuri cat mai repede ca nu e de joaca , cauta pe cineva sa te ajute neaparat ori mai renunta tu la munca putin gandeste-te ca tu esti mai importanta pentru Rebe decat tot ce ii poti oferi
noi am avut o noapte cat de cat bunicica....astept altele si mai bune ca tot veni primavara vi se pare ca cer prea mult de la primavara asta
?? oare??!!!
ma duc sa pregatesc fructele gazei si sa iau si eu micul dejun . si sa aveti o zi cat mai frumoasa Mami de
Andra Maria 02.08.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
hai ca va scrisesem ditamai mesajul si l'am pierdut.
va ziceam ca nu va dau martisoare ca asa m'a invatat mami a mea, fetele nu dau doar primesc
va trimiteam cate o si un
pt bebei.
mai ziceam ca eu nici nu sper la VBAC, tot cezariana voi face.
denisa, suntem atat de moderni ca ma doare capul :)) mai petrec timp impreuna soacrele. ehhhh e lunga povestea... tot vroiam sa te intreb, sper sa nu te superi.. esti machidoanca?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Avem si noi pozici proaspete cu Theo. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](punk.gif)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka avem si noi o veste: nu mai mergem la urgenta, tocmai am aflat cauza febrei din ultimele 2 zile: avem si noi un coltisor jos stanga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bRAVO!!!! off, ce s-a mai chinuit mititica! de asta nici nu papa bine
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
racusor2010 spune:
neata mamici am ajuns si eu la zi cu cititul
acum stau in dormitor si ascult cum striga andrei din patut dupa bona, ca saraca s-a dus si ea la baie, iar el "aaaaa", "aaaaa"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Elise cum mai e? Bea? ![]() ![]() Alina ![]() ![]() Luna 7 |
muci, tuse, voma - amandoua; Elise mai bine, Bea bleguta
![](pupic.gif)
racusor2010 spune:
neata mamici am ajuns si eu la zi cu cititul
acum stau in dormitor si ascult cum striga andrei din patut dupa bona, ca saraca s-a dus si ea la baie, iar el "aaaaa", "aaaaa" O PRIMAVARA FRUMOASA, ALATURI DE PUII DRAGI, CU SANATATE SI BUCURII!!!
Azi tati si Andrei i=au facut lu mami o surpriza, i-a adus Andrei un martisor, bine pe jumate mancat , ca el s-a gandit ca e de ros
am avut si noi o noapte relativ mai buna, ca i-am dat aseara nurofen, asta pentru ca aseara tipa intr-una si se tinea cu manutele de gurita, nu stiam ce sa ii mai fac, dar dintisorii astia tot nu ies o data se juca cu tati si cand ma vedea asa se mai vaita, dar mami nu putea sa ii faca nimic
tot in controlez si nimic. de la 5 jumate la 6 jumate am tot stat cu el in brate, ca nu voia nicicum, dar apoi a mai dormit la el in patut pana la 7 jumate, si pentru ca a mai avut in rest o singura trezire la 2 jumate, azi ma simt mai bine, ca eram franta dupa 5 nopti nedormite
2 saptamani ziceti ca dureaza max dintisorii? ca eu nu mai rezist mult sa nu dorm noaptea
LML BEBE DE CD27
TEODORA CRISTINA DE MERICICA
RAISA DE RAMONAVLAS! BRAVO PENTRU SOMNICUL DE NOAPTE SI CA PAPI BINE
crispro spune:
Neata! Noi am fost matinali- s-a trezit Vlad la 8, deja a papat si e la prima tura de somn. Eu va citesc rapid si bag niste cereale.
Sorina, felicitari pt dintisori! Nu ai ce face cu papica, decat sa te inarmezi cu multa rabdare- si al meu a avut vreo sapt de nazuri la papica. Acum si-a revenit! Cu somnul... cred ca tot de la dinti o fi, mai ales ca Bogdan al tau dormea bine!
Michelle, cam in 2 sapt am inlocuit complet masa de fructe, si in 3 sapt masa de legume- adica manca vreo 180ml la o masa, si nu mai vroia Lp dupa. Insa tu cum esti cu Lm, posibil sa nu refuze LM dupa masa, poate de sete, de alint.
Rubia, felicitari si voua pt iepurica!
Nela,. ce figura esti! Eu is sagetator, din noiembrie. Acuma te-am cautat pe lista cu datele de nastere, am vazut ca tu esti leu. Cine stie??? vezi ca si cu Ochidut am gasit multe in comun, desi ea e fecioara.. Cu rezumatul- daca vreti... ma bag, ce sa zic? numa sa tin minte, ca nu as vrea sa sar peste un eveniment important al cuiva, si mie sa mi se para mai putin important si sa supar persoana respectiva..
Si noi cu "La multi ani"-ul pt Teo si Raisa, sa cresteti mari si sanatoase, fetite frumoase!
Si cate un martisor virtual pt fetele mele dragi de la Vlad!
Adriana, o mare pt tine! Ca esti mamica albinuta harnicuta, si nu iti e usor! Musai sa faci ceva, ori un pic de ajutor, ori o bona doar 2-3 zile pe luna, ori mai renunti la munca... Da asa nu mai poti nici tu!
Mycya, iar esti la bucatareala??? tu si Victo, nu va lasati!
Merg sa sterg praful, sa fac si eu ceva prin casa. Asa ma enerveaza ca toate le fac la repezeala. Praful sters in mare, rapid un aspirat, un spalat pe jos. Dar nimic nu e lustruit in detaliu, cum faceam odata. Si niciodata nu am toata casa luna, numai pe rand- azi va fi curat in living si haos in rest!!! Tot zic ca imi iau ba femeie la curatenie, ba imi iau bona, si tot fara ele is... ma tot lalai si io...
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
ca ramasese subiectul fara sa imi zic si eu parerea
eu nu prea ma uit la tv..maxim maxim 1 ora pe zi. dar sincer, mai mult ma doare capu de la stat in fata calc..ca e mult mai aproape, ochii depun mai mult efort..si odata deschis calcu greu il mai inchid.
si prefer sa vad lucruri, nu numa sa citesc despre ele-spre ex cele de calatorii..stirile..
iar acum cu atatea posturi tv eu zic ca putem selecta programele, stirile si filmele la care ne uitam.
pt stefan la fel..prefer sa se uite la tv la desene animate, ca sta pe canapea, la cel putin 2m jumate distanta decat in fata calc.
si e mult mai comod sa stai intins pe canapea decat pe scaun la calc.
iar televizoarele de noua generatie-LCD, plasme nu mai emit atat de multe radiatii ca cele vechi.
in facultate am stat la camin si nu aveam tv si nici nu i-am dus lipsa..
dar un meci de fotbal..sau alte evenimente sportive sunt super..bine, asta pt epoca in care aveam si eu pasiuni, hobbyuri..acu parca nimic nu ma intereseaza..gatesc si fac curat toata ziua..si ma deprim..
de asta si sunt pro revenirea la serviciu,, ca eu personal stand acasa ma prostesc si ma tampesc de cap.
mai fetelor eu am alta problema..da sa nu ma bateti cele care nu o aveti.
am prea mult lapte. pun copilul sa suga pt ca ma dor pe mine sanii de mor...ca sa vezi ironia sortii..pe la 4 luni nu stiam cum sa fac sa am mai mult si aucm nu stiu cum sa scap de el.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)