Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
Bebe Beca spune:
La multi ani, AMALIA! Sa cresti mare si sanatoasa!
IRINEL, au trecut deja cinci ani....
acris spune:
Multumim de urari
La multi ani Sebi(cu intarziere)!!!
La multi ani, Lia !!!
La multi ani tuturor, un Paste fericit, plin de liniste !!!
va pup!
madutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinel Fetelor o sa incerc sa fac si eu cont pe fb dar nu stiu cand apuc, noi am stat din boala in boala in ultimele luni, suntem bine da tot raman cu treburile si cu somnul in urma. Stiu ca nu intru des si n-am dreptul sa ma plang, da si mie imi trezeste nostalgii mutarea asta... Voiam insa sa ii spun Madutzei ca nu e greu sa puna salteaua de la patut inclinata, doar pui o cutie sub saltea, sau, daca preferi si nu costa mult la voi, o saltea de burete facuta pe plan inclinat, special pentru patuturi de bebelusi, da la noi aia a fost prea subtire, Maria trebuia inclinata mult. Asa ca am pus o cutie ramasa de la ceva cumparat. Ca sa nu alunece puiul mic, rulezi 2-3 prosoape mari unul peste altul, pana iese un sul gros si il pui la picioare lui si uite asa isi sprijina piciorusele acolo. Eu ii puneam Mariei si alte doua suluri intr-o parte si alta a ei (iesea cam un dreptunghi fara latura de sus, sper sa se inteleaga) ca sa nu cada in parti. Asa am vazut la spital si mi-a prins tare bine. DAr iti trebuie multe prosoape ca sa fie sulurile groase, mai ales la picioare. Pe deasupra poti pune un cearceaf mare normal, dar in doua, acoperi tot si ramane ca un cuibulet de puiut. Multi pupici, sa treaca refuxul si sa cresteti mari si sanatosi. Ieri Maria mea ar fi avut 5 ani. Mi-e tare dor de ea... Nu trebuie sa imi scrieti ceva, doar am simtit nevoia sa va spun... Iertati-ma ca nu pot sta mult. Va pup pe toate Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria |
la toti copiii am avut saltea inclinata, ca asa ne invata in maternitate. radu doarme in landoul de la carut, tot pe pplan inclinat, are o rotita care il inclina special. poricum, e mai bine acum, tota treaba e sa dea bine aerul afara.
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu cu intarziere.
La multi ani! Amalia
La multi ani! Lia
La multi ani! Stefan
Sa cresteti mari si sanatosi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Dragos
Nu mai scrieti nimic?
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
albinutza spune:
Cu intarziere, La multi ani, tuturor sarbatoritilor
Noi am fost plecati in Bucovina sapatamana trecuta, a f frumos, a tinut si vremea cu noi asa ca ne--am bucurat din plin de tot ceea ce am vizitat.
Astazi Cosmin imparte invitatiile la gradinita pentru ziua lui, sunt curioasa ce o sa-mi povesteasca cand o sa-l iau acum la pranz.
pupici tuturor.
tnicoleta spune:
Cris
Sa cresti mare si voinic! Multa bucurie si implinire sa ai in viata!
Albinuta Sa va fie de bine plimbarea. Cu cate zile inainte de petrecere dati invitatiile?
Si noi ii serban ziua Biei la MCDonals, avem programarea, da nu stiu cand sa dau invitatiile.
Pana acum i-am serbat ziua doar in familie.