Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ailed- stai linistita. e terenul sensibil al sarcinii, cu tulburari de coagluare si fragilitatea capilarelor. nu te-a piscat nimic. sunt vase mici superficiale sparte-prin trauma provocata de tine prin scarpinare. o sa dispara in timp.
- si eu fac dc ma scarpin pe burta, pe mana. pe burta fac un desen extraordinar, in sensul unghiilor cand ma scarpin- ma apuca uneori si in somn,si e asa bine dupa ce ma scarpin,o senzatie asemanatoare placeriieu glumesc cand ma scarpin mai rau- sotul se uita cum o fac, cu o mana pe burta si una pe spate, sau una la gat si alta langa soseta- si zic ca am " orgasm"

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

ailed- stai linistita. e terenul sensibil al sarcinii, cu tulburari de coagluare si fragilitatea capilarelor. nu te-a piscat nimic. sunt vase mici superficiale sparte-prin trauma provocata de tine prin scarpinare. o sa dispara in timp.
- si eu fac dc ma scarpin pe burta, pe mana. pe burta fac un desen extraordinar, in sensul unghiilor cand ma scarpin- ma apuca uneori si in somn,si e asa bine dupa ce ma scarpin,o senzatie asemanatoare placeriieu glumesc cand ma scarpin mai rau- sotul se uita cum o fac, cu o mana pe burta si una pe spate, sau una la gat si alta langa soseta- si zic ca am " orgasm"

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

, da eu oricum am pielea uscata, iar acum e si mai si... ideea e ca sunt niste mici ridicaturi pe por ca niste intepaturi, ca dupa epilat... dar mai mici...si sunt pe brat...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Multumesc pt raspuns, Delia.
Suntem de dimensiuni normale (eu 1.70. el 1.85; eu 63 kg acum, el 75).
Si eu ma gandesc ca va fi slabuta, dar in limite normale, ca nici noi nu suntem prea mari. Dar ma tot gandesc la Speranta, ca la ea bebe nu a crescut 1 sapt si a facut cezariana mai devreme, ca bebe era in suferinta.
Daca bebe este in suferinta, mai bate, mai misca? Sau e prea slabit?
Si mie mi se pare prea mult 1 luna intre controale, dar daca totul e ok, nu are rost sa ma panichez. Dar dc nu e ok, cum imi dau seama?

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Multumesc pt raspuns, Delia.
Suntem de dimensiuni normale (eu 1.70. el 1.85; eu 63 kg acum, el 75).
Si eu ma gandesc ca va fi slabuta, dar in limite normale, ca nici noi nu suntem prea mari. Dar ma tot gandesc la Speranta, ca la ea bebe nu a crescut 1 sapt si a facut cezariana mai devreme, ca bebe era in suferinta.
Daca bebe este in suferinta, mai bate, mai misca? Sau e prea slabit?
Si mie mi se pare prea mult 1 luna intre controale, dar daca totul e ok, nu are rost sa ma panichez. Dar dc nu e ok, cum imi dau seama?

33+

AMR 7 saptamani

oricum sunteti slabuti...,
daca ai ceva indoieli te duci la un eco in alta parte...intre timp...
vitamine iei?

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

LA MULTI ANI ANTIQUESS

34sp+
AMR 5SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

oricum sunteti slabuti...,
daca ai ceva indoieli te duci la un eco in alta parte...intre timp...
vitamine iei?

AMR maxim 15 zile
69/11

da. iau vitamine.

Super explicatia lui Viss pt bubitele tale Chiar nu stiam ce poti avea. Eu ma gandeam la o alergie
Ce bine ca avem colege bine pregatite

Oare cine face capitol nou?
Eu sunt printre ultimele in odisee. Sa ma apuc sa invat sa schimb capitole?
As invata, problema este ca nu sunt prea "harnicuta" pe forum

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

pauza 5 min fetele sa fac un nou capitol !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou aici!!!

Mergi la inceput