Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!
Raspunsuri - Pagina 24
viss spune:
ailed- stai linistita. e terenul sensibil al sarcinii, cu tulburari de coagluare si fragilitatea capilarelor. nu te-a piscat nimic. sunt vase mici superficiale sparte-prin trauma provocata de tine prin scarpinare. o sa dispara in timp.
- si eu fac dc ma scarpin pe burta, pe mana. pe burta fac un desen extraordinar, in sensul unghiilor cand ma scarpin- ma apuca uneori si in somn,si e asa bine dupa ce ma scarpin,o senzatie asemanatoare placerii
eu glumesc cand ma scarpin mai rau- sotul se uita cum o fac, cu o mana pe burta si una pe spate, sau una la gat si alta langa soseta- si zic ca am " orgasm"![]()
35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 2 SAPT.?
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss ailed- stai linistita. e terenul sensibil al sarcinii, cu tulburari de coagluare si fragilitatea capilarelor. nu te-a piscat nimic. sunt vase mici superficiale sparte-prin trauma provocata de tine prin scarpinare. o sa dispara in timp. - si eu fac dc ma scarpin pe burta, pe mana. pe burta fac un desen extraordinar, in sensul unghiilor cand ma scarpin- ma apuca uneori si in somn,si e asa bine dupa ce ma scarpin,o senzatie asemanatoare placerii 35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() AMR 2 SAPT.? |
, da eu oricum am pielea uscata, iar acum e si mai si... ideea e ca sunt niste mici ridicaturi pe por ca niste intepaturi, ca dupa epilat... dar mai mici...si sunt pe brat...mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile

69/11
irinuca05 spune:
Multumesc pt raspuns, Delia.
Suntem de dimensiuni normale
(eu 1.70. el 1.85; eu 63 kg acum, el 75).
Si eu ma gandesc ca va fi slabuta, dar in limite normale, ca nici noi nu suntem prea mari. Dar ma tot gandesc la Speranta, ca la ea bebe nu a crescut 1 sapt si a facut cezariana mai devreme, ca bebe era in suferinta.
Daca bebe este in suferinta, mai bate, mai misca? Sau e prea slabit?
Si mie mi se pare prea mult 1 luna intre controale, dar daca totul e ok, nu are rost sa ma panichez. Dar dc nu e ok, cum imi dau seama?

33+
AMR 7 saptamani
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Multumesc pt raspuns, Delia. Suntem de dimensiuni normale Si eu ma gandesc ca va fi slabuta, dar in limite normale, ca nici noi nu suntem prea mari. Dar ma tot gandesc la Speranta, ca la ea bebe nu a crescut 1 sapt si a facut cezariana mai devreme, ca bebe era in suferinta. Daca bebe este in suferinta, mai bate, mai misca? Sau e prea slabit? Si mie mi se pare prea mult 1 luna intre controale, dar daca totul e ok, nu are rost sa ma panichez. Dar dc nu e ok, cum imi dau seama? ![]() ![]() 33+ AMR 7 saptamani |
oricum sunteti slabuti...,
daca ai ceva indoieli te duci la un eco in alta parte...intre timp...
vitamine iei?

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile

69/11
irinuca05 spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota oricum sunteti slabuti..., daca ai ceva indoieli te duci la un eco in alta parte...intre timp... vitamine iei? ![]() mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa![]() ![]() AMR maxim 15 zile![]() ![]() 69/11 |
da. iau vitamine.
Super explicatia lui Viss pt bubitele tale
Chiar nu stiam ce poti avea. Eu ma gandeam la o alergieCe bine ca avem colege bine pregatite

Oare cine face capitol nou?
Eu sunt printre ultimele in odisee. Sa ma apuc sa invat sa schimb capitole?
As invata, problema este ca nu sunt prea "harnicuta" pe forum
33+
AMR 7 saptamani

AMR 5SAPTAMANI