Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Georgy.. la mine greturile au fost asa de samanta, sanii ma dureau de ii atingeam insa au crescut frate...

Ce mi-ar place sa putem pune poze sa va arat burtoasa.. ma tot uit la ea si imi vine sa o pup

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

va dau eu greturi daca vreti :))
gratis.

eu abia ma tarasc pe la servici de la ele

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alyna.. manaca putin din fiecare..., poate poftele se opresc..

Eu miercuri merg la Torch.. am emotii..tu analizele de baza le faci nu?

la 11 sapt ai piedut cu avort spontan, sau sarcina oprita.. scuze ca te intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Salutare fetele,

Am fost si eu plekata vreo 2 zile din oras...fara acces la internet si ati avut o activitate de abia am reusit sa va citesc ...FELICITARI

Ma bucur k sunt burticutze noi .... le doresc tuturor o sarcina usoara si lipsita de griji si sa isi tina in brate bebelasii!!!!

Eu nu prea am noutati pana pe 19 martie cand merg la urmatorul ECO ... doar k am observat k bebele meu devine pretwntios la mancare ... ceea ce nu ii place ma lasa sa pap si apoi dau totul inapoi ... de exemplu mie imi place mult soncul afumat cu mustar si cu rosii ... dar se pare k lui NU chair deloc ... ce sa fac ma sacrific.
In schimb ma doare rau spatele cateodata sper sa treaca k uneori nu stiu ce sa fac de durere

Sa aveti grija de voi si abia astept sa vin cu noutati ... sper sa fie si pozitive

O zi placuta si va pe toate!!!!

13+
Mai da-ne noua din greturile tale, ca te ajutam, suntem doritoare unele dintre noi. te pup, sarcina usoara si tie si sa auzim numai de bine

mamica Georgi

Mai bine k nu aveti greturi ... eu nu stiam ce sunt alea pana acum and am descoperit k face mofturi la mancare!!!Dar dak el este bine voi fi si eu ... dak el vrea sa renunt la unele mancaruri voi renunta ...
Pusilici la toate!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Georgy.. la mine greturile au fost asa de samanta, sanii ma dureau de ii atingeam insa au crescut frate...

Ce mi-ar place sa putem pune poze sa va arat burtoasa.. ma tot uit la ea si imi vine sa o pup

Da, si eu am incercat sa pun poza, si nu merge, mi-ar placea sa ne si vedem (macar in poza), daca tot suntem un grup de gravidute. Sau poate merge si nu stim noi sa punem poze,

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bagati fetele . Ne desfatam si noi cu burticile voastre...a mea e plata ....nici urma de burtex inca ...

Da si cand o sa ma fac...o sa ma rostogolesc pe strada ca un glob..pamantesc !

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Gorgy nu te supara dar nu e de asteptat pana miercuri. Mie medicul de la primul copil si medicul de acum mi-au spus asa: daca apar sangerari rosii sa sun de urgenta indiferent cat e ceasul, daca nu raspund sa merg la urgenta la maternitate. Daca sunt maronii pot astepta pana dimineata dar sa sun neaparat pt ca trebuie consultatie. Nu conteaza ce relatie ai cu medicul ,este de datoria lui sa te ia in seama ca ed aia esti pacienta lui. Daca e asa ignorant schimba medicul. In orice caz, mergi azi la medic, pana miercuri s-ar putea sa fie prea tarziu.

bujo mami de Filip si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna ziua fetelor In sfarsit am reusit sa citesc si eu din urma...

monaramonaimi pare bine ca te-ai hatarat sa vi la odisee.Chiar ma intrebam cand vei face asta.Ma bucur mult ca ai reusit(mai ales FET2).Sincere felicitari din partea mea sarcina usoara si fara greturi iti urez .Stiu cazul tau pentru ca urmaream topicul FIV Sibiu.

alayna, michelle sarcina usoara sa aveti

May3 nu te speria din cauza secretiei galbui.Si eu am avut-o, si atata timp cat nu este verzuie sau rosie si nu miroase urat este normala.

Seidanasa stii ca nici eu nu mai am dureri de sani.Este normal pentru ca aceste dureri nu sunt obligatorii.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Fetele, pentru poze putem face un user pe picasa. Si acolo isi face fiecare albumul propriu, sa ne putem vedea. Pozele pot fi private, sa nu le vada nimeni fara user si parola, sa avem acces doar noi. Daca vreti, ma ocup eu de asta diseara si va trimit PM cu userul si parola.

Mamica lui Andrei (23.03.2010) si din nou in 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Gorgy nu te supara dar nu e de asteptat pana miercuri. Mie medicul de la primul copil si medicul de acum mi-au spus asa: daca apar sangerari rosii sa sun de urgenta indiferent cat e ceasul, daca nu raspund sa merg la urgenta la maternitate. Daca sunt maronii pot astepta pana dimineata dar sa sun neaparat pt ca trebuie consultatie. Nu conteaza ce relatie ai cu medicul ,este de datoria lui sa te ia in seama ca ed aia esti pacienta lui. Daca e asa ignorant schimba medicul. In orice caz, mergi azi la medic, pana miercuri s-ar putea sa fie prea tarziu.

bujo mami de Filip si 12+
Bujo, eu as merge dar nu ma primeste mai repede ptr ca nu e dr la Sanador,si sa ma programez acum la alta doctora ...dureaza asa ca cel mai devreme este miercuri,daca ma durea burika sau ma simteam rau cu siguranta ma duceam la urgenta,dar nu ma simt in nici un fel, si pata aceea a fost singura de dimineta. Sper sa fie totul in regula, tot voia Domnului isi va spune cuvantul pana la urma.

mamica

Mergi la inceput