Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
seidana spune:
Georgy.. la mine greturile au fost asa de samanta, sanii ma dureau de ii atingeam insa au crescut frate...
Ce mi-ar place sa putem pune poze sa va arat burtoasa.. ma tot uit la ea si imi vine sa o pup
13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
May3 spune:
va dau eu greturi daca vreti :))
gratis.
eu abia ma tarasc pe la servici de la ele
9+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
Alyna.. manaca putin din fiecare..., poate poftele se opresc..
Eu miercuri merg la Torch.. am emotii..tu analizele de baza le faci nu?
la 11 sapt ai piedut cu avort spontan, sau sarcina oprita.. scuze ca te intreb...
13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
athosik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui GORGY
mamica Georgi |
Mai bine k nu aveti greturi ... eu nu stiam ce sunt alea pana acum and am descoperit k face mofturi la mancare!!!Dar dak el este bine voi fi si eu ... dak el vrea sa renunt la unele mancaruri voi renunta ...
Pusilici la toate!!!
13+
GORGY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Georgy.. la mine greturile au fost asa de samanta, sanii ma dureau de ii atingeam insa au crescut frate... Ce mi-ar place sa putem pune poze sa va arat burtoasa.. ma tot uit la ea si imi vine sa o pup 13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
mamica
oanaiasi spune:
Bagati fetele . Ne desfatam si noi cu burticile voastre...a mea e plata ....nici urma de burtex inca ...
Da si cand o sa ma fac...o sa ma rostogolesc pe strada ca un glob..pamantesc !
Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
bujo spune:
Gorgy nu te supara dar nu e de asteptat pana miercuri. Mie medicul de la primul copil si medicul de acum mi-au spus asa: daca apar sangerari rosii sa sun de urgenta indiferent cat e ceasul, daca nu raspund sa merg la urgenta la maternitate. Daca sunt maronii pot astepta pana dimineata dar sa sun neaparat pt ca trebuie consultatie. Nu conteaza ce relatie ai cu medicul ,este de datoria lui sa te ia in seama ca ed aia esti pacienta lui. Daca e asa ignorant schimba medicul. In orice caz, mergi azi la medic, pana miercuri s-ar putea sa fie prea tarziu.
bujo mami de Filip si 12+
racheel spune:
Buna ziua fetelor In sfarsit am reusit sa citesc si eu din urma...
monaramonaimi pare bine ca te-ai hatarat sa vi la odisee.Chiar ma intrebam cand vei face asta.Ma bucur mult ca ai reusit(mai ales FET2).Sincere felicitari din partea mea sarcina usoara si fara greturi iti urez .Stiu cazul tau pentru ca urmaream topicul FIV Sibiu.
alayna, michelle sarcina usoara sa aveti
May3 nu te speria din cauza secretiei galbui.Si eu am avut-o, si atata timp cat nu este verzuie sau rosie si nu miroase urat este normala.
Seidanasa stii ca nici eu nu mai am dureri de sani.Este normal pentru ca aceste dureri nu sunt obligatorii.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
michelle_sf spune:
Fetele, pentru poze putem face un user pe picasa. Si acolo isi face fiecare albumul propriu, sa ne putem vedea. Pozele pot fi private, sa nu le vada nimeni fara user si parola, sa avem acces doar noi. Daca vreti, ma ocup eu de asta diseara si va trimit PM cu userul si parola.
Mamica lui Andrei (23.03.2010) si din nou in 11+
POZE
GORGY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Gorgy nu te supara dar nu e de asteptat pana miercuri. Mie medicul de la primul copil si medicul de acum mi-au spus asa: daca apar sangerari rosii sa sun de urgenta indiferent cat e ceasul, daca nu raspund sa merg la urgenta la maternitate. Daca sunt maronii pot astepta pana dimineata dar sa sun neaparat pt ca trebuie consultatie. Nu conteaza ce relatie ai cu medicul ,este de datoria lui sa te ia in seama ca ed aia esti pacienta lui. Daca e asa ignorant schimba medicul. In orice caz, mergi azi la medic, pana miercuri s-ar putea sa fie prea tarziu. bujo mami de Filip si 12+ |
mamica