Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

fetelor am tot tinut sa va intreb ceva. mie, in varful sfarcurilor,exact pe unde ar trebui sa curga laptele mi-a aparut ceva galben. Zic ceva pentru ca nu-mi dau seama daca e o secretie sau pur si simplu mi s-a ingalbenit sfarcul. cert este ca dupa dus dispare si la cateva ore imi apare iar. Am sanii foarte sensibili si mi-e frica sa ma zgandar. n-am mai auzit pe nimeni sa aiba asa ceva. dc totusi i s-a intamplat vreuneia va rog spuneti-mi si mie.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

MAy..corect fiecare are dreptul la parere.. ti-o respect si nu comentez..
Al meu, nici el nu trage de mine, de fapt ii e frica sa nu-l loveasca pe bebe (degeaba ii zic sa nu se creada chiar asa dotat ), glumesc asa suntem noi ne sicanam,si el e indragostit de burtica si s-a schimbat f tare in legatura cu mine, e mai atent si dragut..insa eu nu il las sa puna mana pe burta..
Voi ati patit asa ceva? nu suport sa imi puna altii mana pe burta, fie sot, mama , sefa, prietena... il mai las pe al meu dar asa repede ...

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

andreea si eu vad pe sfarcuri ca parca ceva se ingalbeneste, cateodata parca mai vad si ceva alb.. la mine mi-a trecut sensibilitatea si ii mai caut, am si citit pe net ca cica ar fi normal sa se pregateasca sanii sa produca colostru.. sper ca nu gresesc..

Mergi la inceput

mie imi place cand ma mangaie coco pe burta. Dar numai el. restul nu.

14 +

Mergi la inceput

Hopa.. pagina 20

Care e pe faza ?

Mergi la inceput

MAyyyy m-am inositt...

Mergi la inceput

Coco e sotul meu. M-am trezit vorbind.

14 +

Mergi la inceput

MAi fetelor mai stiti ceva de maryann.. nu a mai dat de ceva timp pe aici.. si zubi... imi scapa mie ceva oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sunt si fetele pe aici, Marryan chiar in capitolul asta daca nu ma insel . probabil scriu mai rar dar sigur ne citesc .

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mai fetelor si eu am inceput sa am vise erotice hormonii astia dar eu cu greturile astea numai de nu-mi arde

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput