Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

este nepotelul meu Alex. Ti-am vazut burtica. Asa o am si eu.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mai fetelor sunteti cam tacute azi....si eu bat campii ca am mult timp liber

Andreea .. am actualizat cu o poza facuta fara sa fiu balonata, nu e asa mare dar e , oricum tu esti un picut mai mare...

PS: de abia astept sa fim bombe cu ceas, sa avem emotii una pt alta..

Va doresc vise placute

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

Unde vedetivoi pozele? Tare as dorii sza va vad si eu daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Buna dimineata!
A venit primavara! sa primiti cat mai multe flori si sa daruiti si mai multe zambete.

Sara,intri pe picasa, userul este sept.oct2011@yahoo.com iar parola ti-o trimit prin pm.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna dimi, fetele!!!

Chiar daca afara e urat a venit primavara! E anotimpul in care eu simt ca renasc!!!

Va doresc o primavara minunata , cu burtici rotunjoare , fara greturi si cu chef maxim de viata !

Sa fiti fericite si sa va mearga totul din plin!

Va pe toate de la un capat la altul si va imbratisez cu toata dragostea!!!!

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor. La multi ani. Sa aveti o primavara frumoasa si sa auzim numai vesti bune, sa fiti sanatoase si iubite.
Eu tusesc de-mi dau duhu si ma doare burta.........nu stiu ce sa mai fac. Razvan are febra de-i fierbe capul. Azi noapte l-am pazit cand eu cand sotul si cand mi-a venit mie randul sa dorm m-a apucat tusea. Dimineata parca aveam culoarea schimbata la secretie.......putin mai inchisa.OFFFF.

12+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Na am atasat poza...
Sa nu radeti de mine.. va atentionez ca am vergeturi ( v-am zis ca am avut 95 kg si inainte de burta 56?) , si nici nu va mirati de haine ca erau de casa..

si va rog ( mamiclor active) da-ti-va cu parerea e burta sau grasime?

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

E burta clar.
Burtoiul meu e mai mare si cu ceva sunculite acumultate prin parti .Bine nu eram prea plata nici inainte de sarcina la 54 kg ale mele ca acum am 56 kg . Zici ca ma umflu pe zi ce trece sau cel putin asa am senzatia.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

o primavara minutata!

It's true! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ce burtica frumoasa rachel. Trebuie sa-mi rog si eu sotul sa-mi faca o foto ca mi-ati facut pofta.

12+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata burtici si o primavara frumoasa! v-ati ales baba? nu stiu daca prin toate partile tarii e traditia cu alesul babei de pe 1 pe 8 martie.:)

eu ma simt mai bine, sunt mai optimista, nu am mai avut parte de spoting pe protej slip. sper sa fi fost ceva trecator.

abia astept sa treaca iarna, sa vina caldura, sa infrunzeasca copacii, sa scot burtica la soare. :)

Lori 14+

Mergi la inceput