Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

stefy , am uitat sa te intreb pana acum , hematologul ti a dat tratament si cu vitamine ?
Mie mi a dat U o sacosa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

camady multumesc ca m-ai trecut pe listuta
racheel ma bucur ca in sf ma stie cineva de pe aici intradevar fetele au vb si cu mine si ma simt bine in compania lor ...
v-am ascultat sfatul si am dat fuguta la dr unde mi-a facut eco si e totul bine ii bate si inimioara dar m-am speriat ca saptamana trecuta din 7 zile 5 am sangerat..putin ce-i drept dar a fost deajuns sa fiu ff ingrijorata ..aveam in fiecare zi teama cand vedeam ba dimineata, ba seara cate o pata pe proteslip,fara dureri ,dar sunt linistita acum

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

camady multumesc ca m-ai trecut pe listuta
racheel ma bucur ca in sf ma stie cineva de pe aici intradevar fetele au vb si cu mine si ma simt bine in compania lor ...
v-am ascultat sfatul si am dat fuguta la dr unde mi-a facut eco si e totul bine ii bate si inimioara dar m-am speriat ca saptamana trecuta din 7 zile 5 am sangerat..putin ce-i drept dar a fost deajuns sa fiu ff ingrijorata ..aveam in fiecare zi teama cand vedeam ba dimineata, ba seara cate o pata pe proteslip,fara dureri ,dar sunt linistita acum

MULTUMESC DOAMNE

si care e cauza pt care ai sangerat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

fetelor am incarcat si eu doua poze pe picasa, de la nunta mea. Acum cum fac sa vad poze cu voi?
Imi trebuie parola ceva?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Monaramona.. ma bucur din suflet ca totul e bine..

Oana.. normal ca e poate , daca eu am dat 40 de kg cu sport si regim ce is alea 10-15 cat voi pune cu bebe..

Acu ca tot ati laudat-o am fugit iar la oglinda si i-am mai tras vreo trei poze mai de departe, ieri eram mai balonata, dar da se vede.. RECUNOSC: sunt o disperata si o disperanta

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Fetele, pentru poze putem face un user pe picasa. Si acolo isi face fiecare albumul propriu, sa ne putem vedea. Pozele pot fi private, sa nu le vada nimeni fara user si parola, sa avem acces doar noi. Daca vreti, ma ocup eu de asta diseara si va trimit PM cu userul si parola.

Mamica lui Andrei (23.03.2010) si din nou in 11+
POZE

cred ca asta era adresa cu care trebuia sa intru. Imi dati si mie parola va rog

avem cont pe picassa, userul este sept.oct2011@yahoo.com iar parola daca o vrei ti-o trimit prin PM

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

jade ..nu stiu ce sa iti spun probabil ca se mareste uterul ..ca dr nu a zis nimic.a zis ca e ok ca bebe e bine pris , ca nu am nici un hematom sau altceva..ca trat care il iau e bun si ca altceva nu mai are ce sa imi dea si ca e bine ca acum nu mai imi curge nimic(doar utrogestanul )mi-a dat nr de tel si mi-a sis sa il sun daca apar probl ..oricum spitalul e in fata mea si imediat dau fuguta iar din fericire el e si director acolo..cu el am nascut primul baiat si el m-a si operat de extrauterina

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mi s-o parea mie sau se poate sa se vada burtica si la 9+? :D
mie mi se pare ca mi se vede ceva.
eu sunt si un pic mai plinuta.
dar mi se pare ca burtica mi s-a intarit.

oare ma amagesc?

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

jade ..nu stiu ce sa iti spun probabil ca se mareste uterul ..ca dr nu a zis nimic.a zis ca e ok ca bebe e bine pris , ca nu am nici un hematom sau altceva..ca trat care il iau e bun si ca altceva nu mai are ce sa imi dea si ca e bine ca acum nu mai imi curge nimic(doar utrogestanul )mi-a dat nr de tel si mi-a sis sa il sun daca apar probl ..oricum spitalul e in fata mea si imediat dau fuguta iar din fericire el e si director acolo..cu el am nascut primul baiat si el m-a si operat de extrauterina

MULTUMESC DOAMNE

am inteles ,
bine ca e totul ok cu bb

ps: si eu am avut episoade de scurte sangerari incepand cu sapt 5

Mergi la inceput

fetelor imi puteti trimite parola de pe picasa. Va rog!

14 +

Mergi la inceput