Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Racheel ... dar eu nu ma am nici greturi, ma repet nu au fost f agresiv, de fapt nici macar agresive nu au fost, am o aversivitate fata de anumite alim acu.. dar greturi deloc.. de asta suny stresata.. desi nu aveam nici acu 1 sapt cand bebe era bine ![]() Stiu de contul de pe picassa, am si poze ,dar imi e cumva sa pun poza cu burta.. sunt prostuta.. 13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Te roaga vraciul , pune poze cu burta!

Oana
10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
GORGY spune:
| citat din mesajul lui seidana gorgy intri pe picassa le lohezi cu adresa de mail pe care ti-a dat-o raluca si iti trimit prin parola.. Acolo sunt cateva albume ale unora dintre noi 13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
mamica
seidana spune:
https://picasaweb.google.com/home
Aici trebuie sa intri gorgy, undeva in dr scrie sign in.. te loghezi su adresa de mail si parola..
apoi se deschide contul..
Sus, pe la mijlocul paginii scrie upload cu o sagetuta in sus... dai clich si te intreaba unde vrei sa adaugi poza, in album nou, dai numele albumului, sau in alt album.. banui ca in album nou cu numele tau.. si asa uploadezi poza dupa poza..
Oare am reusit sa te lamuresc?
13+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
seidana spune:
Vraciule? de pun poza imi faci vraja sa imi zici ce puiut iese cand e momentul de spart oul?
sanatos !
loredanar spune:
salut din nou. am sunat-o pe doctorita mai devreme si mi-a zis sa stau linistita daca pata nu e rosie sau maro. daca se intampla sa fie asa sa o sun urgent...
chiar incerc sa fiu relaxata si linistita pentru bebe dar cand auzi atat de multe lucruri triste si mai vine si cate o pata de asta pe slip nu cum sa reusesc sa nu ma impacientez. :( ma rog sa fie totul bine, am atat de multe sperante si m-am atasat atat de mult de bebe.
Lori
14+
athosik spune:
| citat din mesajul lui loredanar salut din nou. am sunat-o pe doctorita mai devreme si mi-a zis sa stau linistita daca pata nu e rosie sau maro. daca se intampla sa fie asa sa o sun urgent... chiar incerc sa fiu relaxata si linistita pentru bebe dar cand auzi atat de multe lucruri triste si mai vine si cate o pata de asta pe slip nu cum sa reusesc sa nu ma impacientez. :( ma rog sa fie totul bine, am atat de multe sperante si m-am atasat atat de mult de bebe. Lori 14+ |
Fii optimista!!!!Suntem alaturi de tine!!!!Totul va fi OK!!!!

13+
GORGY spune:
| citat din mesajul lui seidana https://picasaweb.google.com/home Aici trebuie sa intri gorgy, undeva in dr scrie sign in.. te loghezi su adresa de mail si parola.. apoi se deschide contul.. Sus, pe la mijlocul paginii scrie upload cu o sagetuta in sus... dai clich si te intreaba unde vrei sa adaugi poza, in album nou, dai numele albumului, sau in alt album.. banui ca in album nou cu numele tau.. si asa uploadezi poza dupa poza.. Oare am reusit sa te lamuresc? 13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |

mamica
seidana spune:
Loredanar va fi bine.. nu te supara , acum ca ai vb c doctorita sper ca te-ai mai linistit...
sanatos !
seidana spune:
Na am atasat poza...
Sa nu radeti de mine.. va atentionez ca am vergeturi ( v-am zis ca am avut 95 kg
si inainte de burta 56?) , si nici nu va mirati de haine ca erau de casa..
si va rog ( mamiclor active) da-ti-va cu parerea e burta sau grasime? ![]()
sanatos !
Elena2706 spune:
buna! ma numesc Elena am 21 ani si sunt insarcinata in 11 s si 4 zile
UM 9.12.2010
DPN 15.09.2011