...se poate?...

...se poate?... | Autor: NycoNycoleta

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor as avea si eu o intrebare dar nu stiu daca e ok unde postez...astazi am observat ceva asa ca un mucus dar fara firicele rosi sau maronii cum citeam ca ar fi pierderea dopului gelatinos.sapt viitoare o sa am 36 de saptamani...credeti ca ar fi un inceput al pierderii dopului?as putea sa-l pierd asa incet in timp?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Da, poate fi dopul gelatinos. Eu am inceput sa-l pierd din saptamana 28. E semn ca incepe sa se deschida colul, iar pentru mine asta a fost o mare problema - urmatoarele 2 luni le-am stat numai la pat.
Pentru linistea ta, mergi si fa un control.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Da, poate fi dopul..eu nu l-am observat la mine dar din ce am citit coincide descrierii tale..Pt linistea ta poti consulta ginecologul.Sarcina usoara cat a mai ramas si NASTERE si mai USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha_bebe spune:

si mie mi s-a intamplat asta chiar pe la 10 dimineata si la ora 21:55 am nascut :P nu stiu ce sa zic ...bafta si natere cat se poate de usoara :) sa te gandesti cand vor incepe durerile numai asa:asta nu e nimik...incepe si mai rau !sa fi tare :D doare cateodata treaba asta ....

Mergi la inceput

buna...am intrat acum sa vad dak mi-ai dat vreun raspuns..se pare ca nu...ma gandesc ca a venit bebe deja :) iti doresc multa bafta si ai grija de ea si de tine
va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NycoNycoleta spune:

Buna aisha nu am mai intrat pe net asa de des...bebe nu a venit inca,se pare ca doar Putin Putin pierd din dop...mai am 28 de zile pana la momentul mult asteptat...iti multumesc mult pentru faptul ca ai asteptat un semn cu vesti...pupici

Mergi la inceput

nyco ce pisici nu intrii ???imi fac griji de tine !a aparut deja bebele?astept vesti ...pupici

Mergi la inceput