usturime si durere

usturime si durere | Autor: lsonia1

Link direct la acest mesaj

Sunt disperata! De 2 luni de zile am o usturime amestecata cu durere in zona vulvara, mai precis labiile mari. Sunt rosii, tari (le simt cum se contracta din cind in cind). Am fost la doctorul de familie care a zis imediat ca e candidoza si mi-a dat Miconazol crema. Am folosit-o 2 saptamini, nici un fel de imbunatatire a situatiei. Am fost din nou la doctor si mi-a dat din nou aceeasi crema! Nu m-a trimis la nici un test :(
Ce sa fac? Daca e sau nu e candidoza, este vreun test care se poate face? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Ma indoiesc ca e candidoza. Parerea mea e sa schimbi doctorul si sa iti faci un set de analize complet la Cantacuzino sau Medsana (recomand Medasana daca vrei sa le faci rpd, la Cantacuzino e cu programare si te programeaza cam intr-o luna daca nu cunosti pe cineva acolo sau sa dai ceva)si mai ales vezi daca nu cumva ai HPV. Mai vorbim daca vrei PM si sper sa iti treca rpd si mai ales ai grija cu stresul, lipsa de vitamine ,alimentatie, pH urinei si sunt multe de zis. Sper sa ai un medic bun. Sanatate si sa te aud ca ti-a trecut.
P.S. sper ca esti din Bucuresti ca altfel ti-am recomandat degeaba unde sa faci analizele

Mergi la inceput