Club chic (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Intru un pic sa aerisesc Clubul Chic, sa deschid ferestrele si sa parfumez incaperea virtuala cu putin aer de Alien editia 2011 si sa va las pe masa un biletel cu mesajul ca mai traiesc, sunt bine, ma parfumez in continuare si mi-e dor de voi.

Voi ce mai faceti? Vi-ati facut deja planuri pentru concediu?

Am vazut in sfarsit filmul regizat de Tom Ford, A Single Man. Mi-a placut la nebunie culoarea filmului...nu stiu ce filtre de imagine a folosit dar lumina era bestiala, toate chipurile erau scaldate intr-o culoare ambra-aurie...

Si mai nou revad toata seria Twin Peaks. Bizar si seducator...

Am renuntat intre timp sa mai duc munca de Sherlock Holmes in gasirea aromei perfecte pentru vara. Ma multumesc sa stropesc mai putin parfum pe mine din cele pe care le am ( obtin efect de EDT sau Splash pulverizand mai de la distanta un parfum tare).

Teo ai primit Coriandre? Cel facut in anul nasterii tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna fetelor! M-aati distrat cu pasiunea voastra pentru parfumuri. Am citit doar ultimul capitol, dar mi-a placut cum descrieti parfumurile, am impresia ca asist la o discutie despre amanti, asa sinteti de inflacarate.

Ati facut cumva si o listuta cu parfumurile si "evaluarile" lor? Eventual si cu o clasificare a lor? Pe mine ma ia durerea de cap cind trebuie sa merg in parfumerie si sa miros parfumuri la rind, dupa al treilea nu mai am miros. Daca as avea deja o idee despre ce vreau ar fi mult mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Intru un pic sa aerisesc Clubul Chic, sa deschid ferestrele si sa parfumez incaperea virtuala cu putin aer de Alien editia 2011 si sa va las pe masa un biletel cu mesajul ca mai traiesc, sunt bine, ma parfumez in continuare si mi-e dor de voi.

Voi ce mai faceti? Vi-ati facut deja planuri pentru concediu?

Am vazut in sfarsit filmul regizat de Tom Ford, A Single Man. Mi-a placut la nebunie culoarea filmului...nu stiu ce filtre de imagine a folosit dar lumina era bestiala, toate chipurile erau scaldate intr-o culoare ambra-aurie...

Si mai nou revad toata seria Twin Peaks. Bizar si seducator...

Am renuntat intre timp sa mai duc munca de Sherlock Holmes in gasirea aromei perfecte pentru vara. Ma multumesc sa stropesc mai putin parfum pe mine din cele pe care le am ( obtin efect de EDT sau Splash pulverizand mai de la distanta un parfum tare).

Teo ai primit Coriandre? Cel facut in anul nasterii tale.

da rose am primit coriandre ! nu e facut in anul nasterii mele din pacate e in 73. mi-ar fi placut teribil safiein anul nasterii mele ...pentru ca acest coriandre m-a cucerit efectiv! si am gasit parfumul perfect pentru vara ! desi e edt ...am auzit dupa ce mi l-am luat ca ar exista si edp, iti dai seama ca ...tre sa mi insusesc si un edp neaparat.

spre surprinderea mea "vechiul" din el se simte doar prin asprimea lui, deci nu e batranicios defel ...e puternic evident, usor sofisticat si ...incitant( ar fi prea mult sa spun picant, nu nu e picant deloc),e foarte proaspat dar nu citric, desi dupa ce trec de la tom ford si boudoir ...am impresia ca acest coriandre e un floral delicat.

ei bine nu e ! cel putin fiica mea imi spune mereu ca bubui cu el !ca ma simte de la distanta.

are niste usoare note masculine dar nu de chestii de ras sau dupa ras...nu e unisex .nu e amar si ierbos precum jardin-urile de la hermes dar nici nu miroase a sapun asa cum simteam eu nevoia intr-o perioada cand ma gandeam la vara .

ce mai, e pe gustul meu si cand ma gandesc ca l-am laut pe netestate !

sa sti ca miss balmain e in anul nasterii mele, nu l-am ales acum pe el pt ca citisem ca nu ar fi de vara si pt ca ar avea ceva similaritati cu cabochard,(si mai am din el ) iar eu voiam ceva PERFECT pt vara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Eu nu prea am noutati, aerul de primavara se lasa asteptat (apropo, azi a tuns sotul iarba din curte si miroase demential a iarba proaspat taiata, combinata cu miros de ploaie si de liliac... de ce nu exista un astfel de parfum???). Ieri am primit o comanda de la Yves Rocher in care am primit cadou un lapte de corp Naturelle... imi place, e fresh si seamana cumva cu D&G Light blue, dar e un pic altfel, adica nu chiar asa... "cunoscut". Poate o sa iau si parfumul candva, la vreo oferta.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Buna fetelor! M-aati distrat cu pasiunea voastra pentru parfumuri. Am citit doar ultimul capitol, dar mi-a placut cum descrieti parfumurile, am impresia ca asist la o discutie despre amanti, asa sinteti de inflacarate.

Ati facut cumva si o listuta cu parfumurile si "evaluarile" lor? Eventual si cu o clasificare a lor? Pe mine ma ia durerea de cap cind trebuie sa merg in parfumerie si sa miros parfumuri la rind, dupa al treilea nu mai am miros. Daca as avea deja o idee despre ce vreau ar fi mult mai usor

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

da avem liste si evaluari in capitolele anterioare !
oricum pt toate de aici de la club chic parfumurile sunt mai pretuite decat niste amanti iti garantez eu !
un amant nu poate castiga decat una doua adepte ....depinde de caz pe cand un parfum ....cucereste milioane de femei ...

Mergi la inceput

Ah, Teo, apropo de Jardin-uri, am citit ca a aparut ultimul din serie, "Un Jardin sur le toit", inspirat din gradina care chiar se afla pe acoperisul sediului Hermes din Paris... L-a incercat cineva?

Mergi la inceput

asa e!!!

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

oricum pt toate de aici de la club chic parfumurile sunt mai pretuite decat niste amanti iti garantez eu !

[/quote]

Mergi la inceput

wow, fetelor, sinteti pasionate tare

vai de amanti

merci, ma duc sa vad capitolele anterioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Teo sa te bucuri de Coriandre, pare interesant. Manu ce zici daca-ti spun ca am mirosit "Un jardin sur le toit" si nu-mi place? E deja clar ca buna ziua ce Jardinurile ar putea fi parfumuri unisex, dar ultimul mi se pare clar in directia barbateasca. Miroase fresh, dar genul masculin fresh si aduce usor cu Fahrenheit Dior. Dar ti-as putea recomanda Eau de Campagne Sisley, are exact mirosul gradinii tale .
Chatonel, bine ne intelegi tu! Asa suntem, niste pasionale, impatimite si aprig innamorate de parfumuri. Nu cred ca am facut chiar tabele cu ce ne place, nu suntem atat de ordonate, in schimb ne-am intins pe zeci si zeci de capitole in aprecieri care mai de care pe care si daca vei avea vreodata chef si timp sa le parcurgi, le vei savura, sunt sigura. Bafta la citit!

Mergi la inceput

rose, am inceput deja lectura :D

cred ca ar trebui sa fac chiar eu un tabel, ca tot iau capitolele la rasfoit, dar ma cam inspaiminta cele 44X25 de pagini, mi-e teama ca nu voi avea atit de mult timp liber...

si pentru ca ieri, citindu-va, m-ati inspirat, iata si "portretul" meu (actual) la parfumuri,in functie de starea de spirit :
_ Jasmin noir de Bulgari, cind ma simt "diva"
_ Fidgi cind vreau sa am o mireasma discreta
_ Galliano cind sint putin "cu capul in nori", parfumul asta ma duce cu gindul in copilarie, cind am gasit un parfum care mirosea exact asa in casa bunicilor... un miros dulceag cu iz de praf.
_ La môme de balmain cind sint vesela
_ kenzo ... le-am cam dat uitarii, sint parfumuri de vara, florale.. poate acum, ca a revenit timpul frumos, sa le reincerc

Mergi la inceput