Aspirante optimiste >(643)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neta fetelor

mi-e dor de voima oftic de mor ca nu am timp sa ma intru sa vb cu voi decat in weekend. nu mai sunt deloc la zi cu ce se intampla pe aici
sper ca nu m-ati uitat

eu azi conform calendarului sunt la ovulatie(testul de ovulatie zice in schim alceva) dar precum v-am mai zis m-am relaxat max cu proiectul bebe. ne bucuram de noi si cand o sa vrea Dumnezeu sa ne trimita o minune o sa fim mai mult decat bucurosi. pana atunci ne iubim ca la inceput de cate ori avem ocazie.

dr. meu mi-a dat sa fac 3 luni teste de ov si sa imi iau temp dim(lucur care i-am zis ca ma va stresa) da sincer sper sa nu am nevoie

va pup si abia astept sa intru si sa mai gasesc o graviduta...doua...pe toate
va

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata fetele

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Buna fetelor! Sunt nedumerita si sper sa ma autati voi! Luna trecuta am fost la o eco care imi spunea ca ovarul stang prezenta corp galben progestativ, aveam laa de lichid douglas 9 mm. Luna aceasta ma tot agitam ca am facut teste de ovulatie si s-au pozitivat din ziua 12 (fata de luna trecuta in ziua 16). In fine...merg la eco si ce sa vezi? Apare ovarul stang cu o imagine foliculara ce prezinta circulatie in periferie de 19,5 mm, o fina lama de lichid in fundul de sac Douglas de 3.7 mm.Endometru: 13mm in faza secretorie. Este posibil sa fi ovulat tot stangul? Doctora ecografa nu a stiut sa-mi raspunda. Ovarul drept apare cu cateva imagini dispuse folicular cu aspect ecografic normal. Mi-am facut o programare la dr ginecolog, dar am gasit liber de abia pe 16martie si nu stiu ce sa cred...sa fi incercat sa ovuleze tot stangul si nu a reusit? Este posibil asa ceva? Ce-o fi cu testele de ovulatie pozitive? Va rog ajutati-ma cu un sfat....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bella am fost la tine la magazin de mai multe ori, am intrebat de tine, fetele foarte dragute, chiar ieri am trecut, pti sa-mi dai un PM cand esti acolo poate sunt in zona si trec daca vrei sa ne cunoastem

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ola fetelor,sa aveti o duminica placuta,cu multa relazare,buna dispozitie si......FARA STRES

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor
mai am putin si delcar z 1 dar nu sunt supii deloc ca sotul e de acord sa facem bebe acum

elena, draga mea, normal ca poti ovula cu acelasi ovar si un an la rand

eu de care ori am mers la eco numai si numai cu dreptul am ovulat, de fapt nici nu stiu daca am ovulat vreodata cu stangul....cel putin la eco nu s-a vazut

luna de luna un ovocit ajunge la maturitate....nu are legatura ca mai mult timp are activitate doar un singur ovar....vine timpul si celuilalt.....stai linistita ca e totul normal
tin pumnii sa se prinda bebe repede

fetele toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

am intrat sa va salut si yo
un lasat de sec distractiv dar sa nu va betiviti

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

bella am fost la tine la magazin de mai multe ori, am intrebat de tine, fetele foarte dragute, chiar ieri am trecut, pti sa-mi dai un PM cand esti acolo poate sunt in zona si trec daca vrei sa ne cunoastem

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

ai pm

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu nu ma simt bine deloc, plus ca nu am dormit de loc in noaptea asta.
In plus sunt Z2, dar desi am asteptat mult si m-am bucurat, acum ma plang de un flux prea mare
In rest dureri de gat, antibiotice... etc.

O duminica frumoasa!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Nici astazi nu vine nimeni cu vestea cea mare?!
Haideti fetelor, cand urmeaza sa va testati?
Pana atunci eu va fac putina galerie II

Ancuta , in curand

Mergi la inceput