Aspirante optimiste >(643)
Raspunsuri - Pagina 18
lorena_86 spune:
bradraisa
, asa o sa fac atunci
acum ca mi-ai zis mi-am dat seama ca ar trece el mult mai usor peste aceasta tragedie
nu zic ca nu o sa sufere, ca doar e tatal lui, dar macar are pe ce sa-si indrepte atentia si sa-si gaseasca alinarea
la urma urmei ce poate sa-l faca mai fericit decat un copil
mersi mult pt sfat....o sa-l ascult
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bradraisa spune:
Lorena eu sunt mai noua aici, ce s-a intimplat cu cele doua sarcini care apar jos la tine
Sper sa nu fiu indiscreta si sa te supar
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 bradraisa , asa o sa fac atunciacum ca mi-ai zis mi-am dat seama ca ar trece el mult mai usor peste aceasta tragedie nu zic ca nu o sa sufere, ca doar e tatal lui, dar macar are pe ce sa-si indrepte atentia si sa-si gaseasca alinarea la urma urmei ce poate sa-l faca mai fericit decat un copil mersi mult pt sfat....o sa-l ascult ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lorena si eu zic ca si tine mai bine trei, durerea va trece mai usor

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
camcris
fetele acum am facut un calcul si ar trebui sa ma testez exact de ziua sotului....va dati seama ce fericit ar fi....ce cadou i-as face 

plus ca la 4 zile dupa e si ziua mea....luna asta e ziua mea....a sotului pe 27 si a mea pe 31
pupici

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
madabout2003 spune:
Lorena sper sa aveti cel mai frumos cadou de ziua voastra II 
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
PaulaFrida spune:
Si yo ma testez de ziua sotului,pe 13 martie 

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
walkiria spune:
Lorena un bebita este imposibil sa nu ii atenueze durerea, ar insemna un soare aparut pe strada lui exact cand ar avea mai multa nevoie.....parerea mea.
si fii tare, nu mai pune bariere intre voi si bebe....ca asa in fiecare an apare cate ceva neplacut.
Bafta multa sa aveti un cadou cu ochisori!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
lorena_86 spune:
paula, sa va dea domnul copilasul mult visat
....de ziua sotului...acum, anul asta
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
mada, merci mult
si la tine sa vina cat mai repede
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

');